Jak si nejlíp užít pánský anál

Někdy mě to prostě popadne, a musím tam něco mít...
A už mě nějak docházejí nápady.
Jsem hetero, a přítelčin umělák ani fist od ní ani od nikoho jiného mě nějak neberou.
A ti co o tom nemají ani páru, tak ať si svoje pindy nechají pro sebe!!!

Tebe to nebere, ale zvládneš být fistován?
No myslím že nejlepší požitek z análu bude nejspíš s nějakým zkušeným chlapem . To je můj názor a zároveň výzva pro nějakého aktiva mě o tom přesvědčit
Strap-on s erosenkou jsem zkusil a bylo to fajn
V 2024 se objevily v sexshopech nafukovaci analni minidilda, obsahujici ocelovou kulicku. Rikal jsem si, ha, venusiny kulicky, ktere ale diky nafouknuti vevnitř nemůžou samovolne vypadnout, to je dobry. Neni. Vsechny na trhu, bez ohledu na tvar, jsou ze stejne hmoty, co po nafouknuti praskne bud hned na vzduchu pri zkouseni ventilku, nebo pri 1.pouziti v analu. Vytvori se dirka, kterou utika vzduch, a ta se postupně rozširuje. Jeden kus mi vzali zpět, protoze jeste nebyl ani pouzit, dalsi jineho tvaru jsem pouzil a uz nesel vratit. Pruzkumem sexshopů jsem zjistil, ze vsechny jsou delane ze stejne hmoty, asi stejny vyrobce. Vřele nedoporucuji, vyhozene penize. Myšlenka dobra, provedeni jako obvykle "cinske".
Prasklý výrobek nevracíš, ale reklamujes a tam je jedno, zda je použitý, nebo ne
Nechceš napsat který myslíš? Název nebo odkaz? Ať mám představu, vůbec nevím, že něco takového je.
https://bdsm-bondage-shop.cz/silikonove/2703-nafukovaci-analni-kolik-s-nerez-kulickou-al-6257.html

Variantu C jsem koupil zde, mam i fotku, jak dopadne prvni pouziti, ale sem nejdou fotky vkládat . Variantu A jsem koupil uz předtím jinde, te stačilo k prasknuti ji zkusit nafouknout cca na 5cm volně na vzduchu. I kdyz ruzne sex-shopy, jedna se zjevně o stejneho vyrobce, pouzivajiciho na odliti vyrobku zcela nevhodnou hmotu. Rozhodne nekupovat, vyhodite penize oknem (jako ja).
teda třeba je to jinak..ale pokud je to latex, nebo silicon úplně nevím ale s železem latex časem degraduje...
navíc nafukovací si myslím že jsou špatně, nafoukne se to jen v místech nízkého odporu..tak že pevný svěrač nic a jde to všechno směrem dovnitř...kde to zase až tolik nepřináší..navíc když by to byla lepší hračka co dá rozměr, snadno se natrhneš...
Ucelem neni nafukovat se v prostoru sveračů , to je opravdu na nic. Tadyje ucelem vlozit to do sebe a nafouknout tak moc, aby prumer presahoval schopnosti analniho sverace (tedy rozcvičenosti nositele). Tak do sebe dostanes hracku "venusiny kuličky", ktera nevypadne ani ji nevytlacis. Ja kdyz pouziju běžné, prumer kolem 4cm, za chvili si anal vzpomene, ze mu vevnitr neco prekazi a kulicky vypadnou. Pouzita hmota vypada jako nejaky porezni silikon, relativne tlustý ve vyfouknutem stavu. Ale jak se pri nafukovani rozpina, vznikne nekde kulata dirka (asi nejake slabsi misto) a od ní se zacne sirit prasklina. Jestli se ti da psat, poslu ti fotku.
s tím roztahováním asi tak .ten vzduch najde nejsnazší místo což je konec střeva...tam to je volnější i tak..ale svěrač jako takový tohle netoztáhne... lepší jsou postupně kolíky ze silikonu, s nějakou přijatelnou základnou, podle mého soudu
Uvažuju jestli to píšeš jenom jako trolling protože tě už nějakou dobu znám :-D
Každopádně mě třeba až tak neberou hračky, ať už jakékoliv, manželčina ruka prostě topuje všechno.
Samozřejmě jde o to, že ruka jenom nešuká jaka nějaké dildo, ale hraje si vevnitř, hýbe prstama, může se zaměřit na konkrétní oblasti a se zájmem dráždí.
Manželka ale není vždy po ruce když je chuť takže občas něco pořizuju, ale obecně je to skoro vždy zklamání, zatím jsem asi nenašel nic, co by mě uspokojilo podobně jako ruka manželky s její vůlí si pohrát, využít různé druhy dráždění a obecně člověka potrápit. To asi žádnou hračkou nenahradíš. Ale taky manželku, kterou to nebaví to taky úplně nenaučíš, no.
A na místní rádoby-vanilky se vyser. Člověka vždycky potěší, když může moralizovat a cítit se na výši. Oni se cítí na výši jací jsme úchylové, já se cítím morálně na výši jaké jsou oni vanilky a omezení lidi. Ani jeden z nás není arbitr pravdy a každý má svůj svět. Ale baví mě místní diskuze, ne, že ne :-D (edytowano)
....vanilka zbytečně vytyčuje hranice, super je zkusit něco nového...stále je co objevovat
Tak to asi holt nejsi hetero,jak se mylně domníváš.
Jsi jakože pár, ale dobře, tak když jeden z vás...to znamená ženská začne mít ráda anál. Znamená to teda, že najednou už není hetero? Nebo se z ní stane stranska? Nebo co se teda podle tebe stane z ženské, když z chlapa, co má rád anál se stane bukvice nebo co?
Jakože chlap ženskou přemluví k análu a najednou z ní má lesbu nebo co?
To anál jako obrátí nebo otevře orientaci? Až takovou moc má jeden svěrač?
No a teda jestli nejsi pár a jsi chlap, tak když teda přesvědčíš ženskou na její anál, chceš ji ještě potom? Není už pak fuj? To je v páru celkem důležitá věc.
Jsem nevěděl, že hetero / gay se rozlišuje podle toho, jestli si osoba umí užít anální hrátky.... Možná by stálo za to si o tom něco zjistit než házet blbý kecy a dělat rozumbrady
SmartFeather
SmartFeather Nieaktywny 2 lata temu
Ten post został usunięty przez użytkownika.
SmartFeather
To Feather (Smart rozhodně ne)
Teda to by mě mooooc zajímalo, co kde píšu pod galerky mužům??
Za celou dobu tady, jsem napsal snad 5 komentářů ke galerkam. Pokud chceš urážet tak musíš vynaložit víc usili a hledat ... Pojď do mě, dej to sem co jim píšu (edytowano)
SmartFeather
A za druhé? Udělej si jasno...
Dej důkaz k tvému tvrzení - aspoň jeden (edytowano)
Ne, ty jsi jenom kokot s omezenou dávkou obsahu mozku. Gratuluji, jednoduchým lidem přijde svět jednodušší a krásnější.
No a je to tady, zajímavé téma a dva zajisté slušný chlapi se tu hádají nadávají si do prasátek, bukvic a podobně. Ale chlapci jde to přece řešit rozumějším způsobem. Měli by jste se spolu domluvit a pořádně si ROZKOPAT DRŽKY a neotravovat zde. Já osobně si myslím že pořádná hrst je lepší než urážení se zde anonymně. Možná pokud by to nebylo tak anonymní nebylo by tolik urážek. Tak co kluci, dáte si to nebo se zde budete na vzájem urážet?
Mi staci anonymni urazky. Nasilim stejne nazor nezmenis.