Proč zase zmizelo z fóra téma Antikoncepce? Bylo zde poměrně věcně a zajímavě rozebráno téma mužské sterilizace. Tedy do doby, než se do toho vložila místní odbornice "Vím o tom hovno, ale budu moralizovat". Proč nebyly odstraněny pouze její demagogické bláboly, či lépe ona celá a příspěvky mužů nezůstaly?
Už som si všimol aj ja, že sa mažú vlákna, ktoré sem normálny ludia dávajú.
Nedávno sa pár pítal na sw Valtice.
Už je to zas v čudu.. a to tam nebolo nič zavadného..
Bylo mi napsáno že téma bylo zrušeno z důvodu urážení, nadávaní atd...👎přesně nechápu proč nebylo smazáno jen to co vadí asi by s tím bylo moc práce to promazat,jednodušší to je smazat asi celé
Tak dáma přijde pouráží koho může, prosazuje zcela zcestne názory, propaguje homofobií, je agresivní, nenávistná a pořád tu je za hvězdu! Co mi sakra uniká?
Jako já? To osočování?
Upřímně nepřestávam žasnout! Slečna je agresivní, vyhrožuje, uráží zastrašuje a pak řekne, že to dělám já... Zůstává rozum stát nad takovou aroganci, zlobou, blbosti .
Mizení témat
Proč zase zmizelo z fóra téma Antikoncepce? Bylo zde poměrně věcně a zajímavě rozebráno téma mužské sterilizace. Tedy do doby, než se do toho vložila místní odbornice "Vím o tom hovno, ale budu moralizovat". Proč nebyly odstraněny pouze její demagogické bláboly, či lépe ona celá a příspěvky mužů nezůstaly?