Ten post został usunięty przez użytkownika.
Wow, ta nenávist z tebe úplně sálá. To závidíš? Kdo jiný teda ještě podle tebe nemůže zakládat témata? Lidi co mají rádi anál? Lidi co mají footfetish? Lidi co mají rádi BDSM? Nebo obecně lidi co mají sex? Nechceš napsat adminům seznam kritérií, které lidi musí splňovat aby mohli vytvořit téma?
Ty já třeba služby podobného stylu nevyužívám, přijde mi divné platit za sexuální věci, ale třeba bych změnil názor mít peníze a být sám. Každopádně tahle kritika mi přijde taková jak když staří lidi kritizujou tetování "ježiš co budeš dělat až budeš starý?" nebo swingers "ježiš co když tam potkáš někoho známého?" nebo cokoliv netradičního "ježiš co když se to o tobě dozví?". Neznám ji a nemám potřebu hájit ji osobně, ale tvůj přístup je dost omezený. Napadlo tě, že pokud má nějaký styl života, tak se třeba pohybuje v okruhu lidí, kterým na tom nepřijde nic špatného a berou ji jaká je? A proto nemusí mít potřebu stydět se před okolím?
jo tak, nooo, teď otázka kdy a jestli se to děcko vůbec dozví, žejo. Reálné jméno ani fotku tady nemá, pochybuju, že to s děckem bude probírat jako rodič. Jak to bude mít děcko se známýma matky těžko říct. Ale zajímalo by mě jestli to třeba nějak řeší matky, co zamlada dělaly priváty nebo tak (a není jich málo)

Další zmizelá diskuze
Proč zmizela diskuze "Dokonalé rande"? Mě to celkem zajímalo. Jako admini jste jeblí nebo co? "chodím honit do lesa u Lán" je v pohodě? "Pánské sprchy" v pohodě? "Teta" je v pohodě? a o rande je to problém? Jste normální?