Za nás doporučujeme klub Elite raisins ve Valticích. Majitelka a provozovatelka vy jak se takový klub provozuje. Dlouhá léta byla přínosem pro vilu funny. Jsme rádi že si otevřela svůj vlastní klub . Super akce , krásné - čisté prostředí , pro ty co jsou z větší dálky možnost ubytování v apartmánech .
Ahojky Valtice mám kousek ..je to tam opravdu tak top ? Návštěvnost je převážně párů nebo mužů ? Chystám se tam poprvé ..jinak navštěvují Žďárec . Děkuji za odpověď
Ahoj nechystá že nějaká teď o víkendu nemám s kým jít.
Swinger club Extasy v Brně Obřanech
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Tohle není normální???
Chceš poslat adresu, a člověk který ji má poslat, bude tobě platit, že ti ji může poslat, WTF?
Jitrnici nechceš? 😃
(edytowano)
Chceš poslat adresu, a člověk který ji má poslat, bude tobě platit, že ti ji může poslat, WTF?
Jitrnici nechceš? 😃
(edytowano)
To bych samozřejmě mohl pokud by jsi neměla psaní zpráv za kredity. Pokud dobrej.
Do Extasy chodim, v Zelesicich nic moc, bordel vo virivke, vybydlene. Chystam sa este do Elite Raisins, zalezi podla volneho casu a ake budu akcie. Poslal by som ti aj adresu, aj web, ale mas spravy za kredity, takze sorry
Jsem provozni Želešice. Žadny bordel tady neni. Mame uklizeno.a.čisto vodu ménime a máme.nové zařizeni a pomucky
Muži mohou k nam.solo. chodi samotne ženy a dalši ženy mají rady převahu mužu
Muži mohou k nam.solo. chodi samotne ženy a dalši ženy mají rady převahu mužu
Posledna kratka navsteva virivky dopadla tak, ze na okraji bol slem od mastnoty, ktory sa objavuje napriklad na dlhsie necistenych bazenoch a zdrojom su rozne kremy, pripadne mastnota z pokozky. Tym bol mysleny ten bordel.
Pokud žena ma.na obličeji.make up a neodliči se ,pak je ma odpověď takova, bohužel si klienti vodu znečištťuji sami.svym špatnym přistupem. Posilala jsem foro., jak voda vypada v běžnem provoze. Absulutne čista...za tim si stojim..

Kam poprvé na SW v Brně okolí?
Ahoj, kam zajít poprvé na swingers? Jde mi o fajn lidi a taky pěkné, čisté prostředí. :) Tento víkend