trojka s velikim....

Hm...volio bih svoju dragu vidjeti na velikom, negdje oko 20 cm......ima li netko takav, ali i da je bisexualan, a ne samo nabijen egom kao velika većina, dakle normalan iako je ta riječ smiješna na ovim stranicama.....svi smo mi malo odkačeni....ali opet mora biti ono nešto.....ako me razumijete.....dakle ako je DA, uživajte s nama, ali isto tako ako je NE pokažite poštovanje bez osobne uvrede i teških osjećaja.

Jutro.Ja nemam 20cm.prosečan sam kao većina.Oženjen ali živim sam u nemačkoj.Volim otvorene parove za ovakvo druženje nisam imao bi sex druženje ali bih probao.imam 50g.
Super javi se pa da se dogovorimo
Javim se kad stignem na destinaciju
Super jedva čekam da se javiš može i Privat pisat
Ja nemam 20 ali sam blizu. Naime koristim vodenu Bathmate pumpu i nakon par dana koristenja doslovno ga napumpam toliko da bude vrlo blizu dvadesetici.
A glavic sirine 57.
Sta se tice druzenja s parovima nema problema ako nam ona zajednicki pusi kurac ili ako obojica udjemo u istu rupicu.
Osobno je najljepsi osjecaj onaj kad smo obojica u njoj, jedan u guzi a jedan u pickici.
Isto tako ne vidim priblem ako sam u nioj da je on lize. Izravni bisex kontakt mi nije napet
Rado bih sa vama., javite se.
Obdaren sam, kulturan...posaljej vam slike.

Pa dopisivali smo se hehe....zaboravio si.....pogledaj...
Odakle si? Mi smo par 45 i 47 god i dolazimo u 6 mjesecu u zadar
Ako planirate južnije prema Trogiru, Splitu…javite mi se