Pridáš sa ?😇🤪

JE JEDNO MIESTO KTORE SPECIALNE SA HODI NA ULET S TAJNOU NEZNAMOU V PRIRODE BLUZKO RIEKY SICE JE PRIAMO NA CIKLOTRASE ALE PO 22H TAM JE TO PEKNE SUKROMNE ZO SUPER ATMOSFEROV A PRETO. KTORA ZENA BEZ NEJAKYCH DLHYCH VYPISOVACJACH BY SLA NA STRETKO DOHODNUTY DEN CAS A MIESTO A DOKAZE SI NAPLNO UZIT ROSKOS S NEZNAMIM S POCITOM ZE NIESME V SUKROMI A AJ TAK SA NEBUDEME OBMEDZOVAT NA VASNIVE HLASNE ZDYCHY A NERVOZNE OBZERANIE SA ALE RADSEJ SI TO UZIVAT NAPLNO KEBY TO JE HORUCEJ LETNEJ NOCI PRIPADNE JEMNY DAZDIK A VIDIS CUDZIU ZENU AKO JU MAS NA CHRBATE NOHY OKOLO MOJHO PASU ISVETLUJE NASE HOLE TELA TLMENE SVETLO LAMPY A TELA NAM KROPI LETNI TICHY DAZDIK.[[[[[ AK BY SI BOLA ZA TAJNA NEZNSMA TAK SME DVAJA VEK NEROZHODUJE POKIAL MAME TUZBU A PREDSTAVU ROVNAKÚ A NASLA SI SS VTOMTO MOJOM PRIBEHU AKO SA NEZNAMI STRETNU TAK SA AJ NEZNAMI ROZDELIA NIKTO NEVIE KTO JE KTO ALE ZAROVEN VIEME ZE TOTO MIZE DAT FYZICKY A MENTÁLNY NESKUTOCNY ORGAZMUS KTORY BUDE KEN RAZ A UZ NIKDY VIAC]]]]] PROSTE NIECO JEDINECNE ATEN POCIT ZE SA TO UZ NIKDY NEZOPAKUJE LEBO S INOU ZENOU TO UZ NIKDY NEBUDE ROVNAKE TAK TO ANI NEBUDES CHCIET NAPODOBNIT TO SA NEDA ZAUJALO TO NEJAKE ZENY

Není nič krajšie ako si ripnut ."chapem" je bežné mať v detstve komplex menej cenosti keď sa neozveš nikto ani nevie ze existuješ že .a preto Rýchlo sa ozvat lebo by ta ani nehľadali keby škola horela .Bol si len číslo nič si neznamenal pre väčšinu kolektivu si ten po škole utiera tabulu .TAKŽE TEBA MAM JASNÉHO ALE NEBOJ MÁŠ EŠTE JEDNU MOŽNOSŤ BUDÚ TA MAT RADI ALE MUSIA TI DAT KLOBASU NA KRK NECH SA STEBOU ASPOM POULIČNÉ PSI HRALI🤣🤣🤣🤣🤣ok teraz k veci ospravedlňujem sa za gramatiku ale podstata a co som mal v záujme prezentovať bolo niečo čo je pre mňa celkom fajn scenár pre dvoch ľudí ktorý sa nepoznajú ale aj tak so doprajú vzájomný pekny večer a každý ide ďalej a BODKA ale ak som na webe kde každý vie o čo ide a napriek sa tu nájdu taky ktorý poukazu na gramatiku a nepoukazu na myšlienku no to by mohlo byt fajn ale vtejto dobe je dôležitejšie človeku ukázať nedostatky to je také dokonale ako mu pochváliť úmysel a ktorý niekomu nemusí byť po vôli ale ja som to nepísal tebe ale tomu co to vidí rovnako tak sa ľudia spametajte a riešte obsah toho kde sa nachádzate (((((A ZA GRAMATIKU MA NE RIES KED BUDES MOJ UCITEL A JA TVOJ ZIAK POTOM MOŽNO ALE VTOMTO PRIPADE SA O TO NEJEDNA DAKUJEM PEKNE ZA NAZORY SU TO VAŠE A JA NEBUDEM AKO VY MNR TATO UROVEN MYSLENIA JE NEPOTREBNA LEBO NECHCEM BYT ZAKOMPLEXOVANY ČAUTE
Grancanaria333
Grancanaria333 Nieaktywny rok temu
Ten post został usunięty przez użytkownika.
To nie je o zakomplexovanosti. Jednoducho, so správnou gramatikou, rešpektujúcou interpunkciu, sa to ľahšie číta. Prečo je to taký problém vážiť si svojich čitateľov?
Grancanaria333
Grancanaria333 Nieaktywny rok temu
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Dúfam že toto nie je úryvok z tvojho maturitného slohu, lebo v tom prípade si prepadol