Tribulus a mača peruanska
Podstatná je příčina ,chápu že nechce o tom mluvit ,ale pokud chcete řešit tak měl by . A už podle toho to řešit pokud to půjde samým ,nebo u lékaře a pak uvažoval o výpomoci.
Zkus manželovi navrhnout Hotwife-Cuckold vztah, jak to máme my a budeš více sexuálně využita a spokojená, viz. moje info v profilu.
Také doporučujeme Cuckold vstah...ty budeš spokojená a on určitě také...Hlavně o tebe jde !!!
Můžes si honit piču o stošest.
Tak si zašukej jinde, co oči nevidí, srdce nebolí
Třeba jen jednoduše nechce a nechce tě ranit, nasrat tím, že ti to poví. Může ho ale něco trápit anebo má nějaký zdravotní problém a chlapi o těchto věcech neradi mluví, zvlášť se ženou. Berou to jako selhání a slabost která přeci chlapům nesluší. Nevím, co bych ti poradila, neznám vás, jací jste, kolik let vám je. A i chlapi mají přechod, tak to může být i to.¨
Tolik názorů a rad.Ten kdo se jednou dostal na tyto stránky ten si jistě najdete to své... Je tak. ?
Záleží jak to vidí, pokud mu vecadí že se uspokojíš jinde, tak auper, pokud jo...
Zkusím to přeformulovat: pokud chápe že nedodá 100% tvého uspokojení a jde sehnat i jinde, domluvte za jakých podmínek můžeš jinam, třeba "Jdi jinam ale nic mi o tom neříkej". Pokud tě má rád tak tě chce spokojenou a jen musíte zjiustit jak to udělat
zjednodušeně, hledat vzájemné pochopení, pokud ten vztah za to oběma stojí. Zkusit se přiblížit z obou stran a zjistit, jestli to není jen nějaký přechodný nepodstatný eror. (moc toho tu o tobě není, těžko se dá být konkrétnější). Sex, fyzično, vášeň, atd. jsou aspoň u mě podstatné, bez nich mám by byla má partnerka vlastně jen nejlepší kámoš :)
ale manželství, pokud to je "TO ONO, TEN partner", tak si zaslouží snahu, kompromisy i boj....
na druhou stranu, když to tam nedávají oba, tak rozvod
ale manželství, pokud to je "TO ONO, TEN partner", tak si zaslouží snahu, kompromisy i boj....
na druhou stranu, když to tam nedávají oba, tak rozvod
Ahojky budu rad kdyz mi napises
Tak to je hodně zoufalé 🤣
Kolik je Tobě a manželovi let, jestli to můžu vědět??
Pokud ho sex s Vámi baví, ale už mu síly nestačí a Vy jich máte nazbyt, převezměte v dovádění aktivitu Vy ;-)
Tak se z manželem domluvit . Když tě nezvládá uspokojit. Mít v záloze jen milence na sex takového když mu zavoláš napíšeš ti vyhovi
Nejlepší lék je pořád si užít sex na plno taky jsem pořád nadržený a hlavu si nelámou mužů celo noc když mám s kým klidně bych si to rozdal stebo tobys něco zažila když tak písní
Nejlepší lék je pořád si užít sex na plno taky jsem pořád nadržený a hlavu si nelámou mužů celo noc když mám s kým klidně bych si to rozdal stebo tobys něco zažila když tak písní
Ten post został usunięty przez użytkownika.

Nějaké návrhy?
Co mám dělat, když mi manžel řekne, že mi nestačí v mém sexuálním tempu..... Vedla se několikrát konverzace a nic se nevyřešilo. Mě sex chybí, ale nedokáže mi dát to, co kdysi.... Můžete mi poradit?