Mostecko poblíž okolí

Ahooj, Je tu někde v Mostě nebo poblíž okolí Nuda Pláž nebo místo kam se chodí/jezdí když je krásně nazí? Je tu někdo kdo někam chodí/jezdí v autě? Jsem nově žijící v Mostě rád bych i někoho poznal pokud i vy.
Hledám Páry | samotné muže ne! Bojím se o zdraví, takže jen Páry.

Jsou tu i páry kteří se domluví a nechají se sledovat při sexu? U vás doma a nebo zaparkovat vedle sebe a když bude chuť záleží už jen na vás, zvrhlost je adrenalin.

Nejsem žádné prase nebo něco špatného, jen jsem tu nový na Mostecku a rád bych poznal super lidi, kteří jsou otevření poznávat a zkoušet skvělé věci. Vše DISKRÉTNĚ jen mezi námi.
Nejsem Gay, Nepište mi muži.! Pouze Bi s párem!

Braňany jsou tento rok nějaké mrtvé, párkrát jsme tam letos byli, smutný pohled, převážně tam jsou ukrajinci a neskutečny bordel, na dovádění to moc není :( (edytowano)
Rád bych se tam zajel podívat a kamarád by se hodil
My byly dneska a bordel mi přijde, že je stále stejný.. nic hrozného. Jen spíše samý muž než pár. Chtělo by to pár.. jestli tu nějaký je co chodí, SZ.
V Chomutově na Kamenčáku máš nudapláž
Lovemax
Lovemax Nieaktywny rok temu
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Já našel jen v Braňanech jedno místo pár lidí jsem potkal vždy sedí vzadu něco se děje a když zaparkuješ vedle tak odjedou no. Tak proto hledám tady aby o tom ten dotyčný věděl a nelekali se to si nepřeju.
Lovemax
Lovemax Nieaktywny rok temu
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Braňany jsou super, tam se toho dá vidět docela hodně. A pokud je člověk v pohodě nespěchá tak super. Už aby bylo teplo.
To souhlasim...tam se toho dat zazit az moc
Například?:) Ještě zatím nic,nebo asi spíše neznám tu správnou polohu..
Tak kde jsou Braňany asi víš, no a pomalu když půjdeš kolem a budeš mít štěstí narazíš na někoho kdo chce být viděn.