Ahojte organizuje teraz niekto niečo? pridal by som sa :)
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Áno. Pravidelné som chodil. Bolo to úžasné.. oni sexovali v strede miestnosti okolo nich masturbovalo 8-10 mužov a záverom kto mal záujem ukončila rukou s vystrekom na jej telo alebo do jej dlane.. Občas sa stalo no nebolo to pravidlo, keď mala chuť a náladu že ukončenie bolo pusou s vystrekom do pusy , málokedy to robila dokonca ale bolo. volala sa Laura, pekná baba. Škoda že skončili
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Ja som pred časom v BA ponúkol pre štihlych bisex chlapov byť na spoločné honenie a ozvali sa len tragédi,čo nechápu písaný text,alebo socky. Nik normálny...
Škoda.
Škoda.
Trnava ktori sa pridaju na honenie
Rad by som sa pridala honenie s viacerími alebo ak vo dvojici.
ahoj napis mozme spolu
Rád by som sa pridal.
V BA mám priestor....pre hetero.bisex chlapov ,Max diskrétnosť a serióznosť. Len sa dohodnúť. Max 6-8 chlapov.
Tak nič...ponuka bola,ale záujem žiadny..smutne...tak len naďalej hľadajte🤣🤣🤣🤣
To sa ale porovnávať nedá. Nájdi k sebe ženu a ponúknite spolu niečo a budeš prekvapený aký záujem bude.
A kto písal o porovnávaní?
Je to fakt možné,že toľko nadržaných bisex typkov tu je a nikto okrem dvoch sa neozval? A to ponúkam miesto na spoločné masturbácie...škoda.
Poprosím,hláste sa len stihli...žiadne tlste prasnice. Nič v zlom.ale pokiaľ je možnosť,tak len stihli a s dobrými kladami.aby bolo čo honit.
Ak sa niečo bude diať rad sa pridám.
je to ťažko no, mne sa podarilo byť na takej akcii len 2x, ale som ready, asi treba len dať dátum a čas, alebo neviem, ťažko s luďmi
mam zaujem som ochotny prispiett ako taxikar napr
Partia muzov, hlada vhodny priestor na stretavanie sa.
Ponukni. Cenu respektujeme. Podmienka: voda, wecko.
Ponukni. Cenu respektujeme. Podmienka: voda, wecko.
Tiez by som sa pridal
NO, chlape, asi budeš musieť nejaký vytvoriť, lebo tu sa nedožiješ ničoho len pridávačov, záujemcov a podobných - To ti tu na "Amatéroch" takto funguje.
ja som dalsi kandidat

Mmasturbačne kluby
Pocul som,ze existuju masturbačne kluby,kde sa muzi stretavaju za ucelom spolocnej masturbacie. vie mi niekto dat kontakt na takyto klub?mal by som zaujem sa pridat.