ahoj, dovolím se připojit k tomuto tématu abych nezaváděl nové, my bychom se také rádi viděli s čechy v tomto místě. My od 8.9.2025 do 19.9.2025.
Ahoj.Také nás to místo láká.Ale jak tam jezdíte a co bychom potřebovali vědět o té pláži
Ahoj, super pláž a letovisko, rozhodně stojí za to navštívit v sezoně. Stačí klidně i na víkend. Jezdil jsem tam pravidelně několikrát za léto. A chystám se příští rok. Doporučuji letět z Pardubic do Girony, tam půjčit auto a dojet do agde. Vyjde to na pár lorun
čau, rád poinformuji, taky mě tu podávali info. Tedy za mne. Cesta caddy max, přez němce fofr bez omezení 180 s přestávkama na kafe 13h. Jinak taháme karavan , kdyby zase někdy tak s tim karavanem asi lepší v klidu s přespáním. Zpátky jsme si blokli na koci fr, přez book hotýlek F1 na noc, ale stejně jsem moc nepospal. Pláž tedy úžas, tolik sexu na tak velikym placu jsem si ani nedovedl představit. Asi vše možné, poprvé jsem viděl ženu v reálu s připlim píchající jinou ženu atp.... hodně honičů, jak už tu někdo popisoval trefně jako když někoho oživují. 14 dní v nudakempu od pláže pitch cca 200m. (SW) nudapláž vlevo plná , vpravo od baru klasik nuda klasik nuda tak 1/3 obsazenost. Mínus-, chyběli mi tam sprchy, a toalety takže něco jako na Punta Kryža v Chorvatsku. Taky ten písek je pak všudypřítomný a mělko asi jako na Bibione. Jinak dobrý, zážitků hrozně moc. Dobrý zažít. Na duben jsme blokli Maspalomas na kanárech snad tam bude i někdo z česka.

Cap d Agde Francie 2025
Ahoj, nebude nějaký pár od 11.8. v Cap d Agde?