Upřímně můj bývalý manžel celý život píše "výkend" tak ti nevim jak to vlastně má
Ale vadí mi to....
Ale vadí mi to....
Neřeším každej překlep, ale celkově schopnost napsat kloudnou větu a smysluplnej text o dvou větách. Protože vím ze zkušenosti, že s někým, kdo to tak nemá, si nesednu, dost možná ani v posteli. Takže kromě domluvy rychlovek a opravdu rychlý komunikace typu "sry mam 5minut zpodzeni" a "mam cenrou mikinu a rifle" mi na gramatice záleží.
Chlapec řeší gramatiku 😃
Kde máš gramaticky dobře napsaný inzerát, který si měl.
Ty máš několik chyb v nicku a budeš se snažit někoho poučovat😃
Kde máš gramaticky dobře napsaný inzerát, který si měl.
Ty máš několik chyb v nicku a budeš se snažit někoho poučovat😃
Pro mě je důležitější pochopení, porozumění, schopnost vnímání a kvalita myšlení, než gramatika.
Navíc tu jsou nějaké ty dyslexie a podobně a to nemá s inteligencí vůbec nic společného .
Já když dostal mé poslední vysvědčení, tak známka z češtiny byla trojka a nemyslím si že jsem negramot. Spíš lituju ty jedničkáře a představuju si, jak nad nima maminka, nejspíš učitelka stojí a řve na ně, že udělali v nějakém slově hrubku a že z nich nikdy nic nebude a že jsou k ničemu. Určitě to pak mělo vliv na jejich sexuální život a tráví tady čas hledáním dominantní báby.
Navíc tu jsou nějaké ty dyslexie a podobně a to nemá s inteligencí vůbec nic společného .
Já když dostal mé poslední vysvědčení, tak známka z češtiny byla trojka a nemyslím si že jsem negramot. Spíš lituju ty jedničkáře a představuju si, jak nad nima maminka, nejspíš učitelka stojí a řve na ně, že udělali v nějakém slově hrubku a že z nich nikdy nic nebude a že jsou k ničemu. Určitě to pak mělo vliv na jejich sexuální život a tráví tady čas hledáním dominantní báby.
Hezký, lépe bych to nenapsal
Znám ve svém okolí několik lidí co mají tituly jak před jménem tak i za jménem a životně se chovají jak dobytek...
Znám ve svém okolí několik lidí co mají tituly jak před jménem tak i za jménem a životně se chovají jak dobytek...
Já to vidím tak, že se tu nebavíme o vysokoškolských titulech. Nýbrž o učivu cca páté třídy....
Chápu, leckdy to zprzni telefon a už je pozdě na opravu, ale doprčic zakladku snad má každý
Chápu, leckdy to zprzni telefon a už je pozdě na opravu, ale doprčic zakladku snad má každý
Fajn chlap, asi 9 měsíců jsme byli milenci, v restauraci, na plese pohodové chování, podržel.kabát, dveře, milý, v příjemně jsme se bavili ale psaní hrůza.
Za celou dobu jsem ho neodnaučila psát "TEŤ" a měl další běžná slova, která prznil
Naše schůzka byla náhoda, protože jsme oba byli tady a ted na stejném místě,.
Písemný projev beru s rezervou.
Za celou dobu jsem ho neodnaučila psát "TEŤ" a měl další běžná slova, která prznil
Písemný projev beru s rezervou.
Hele, projel jsem kus světa, byl jsem v různých prdelích, kde lidi neměli ani boty, natož první stupeň, ale bylo mi s nimi fajn, tak bych to tak nebral. Tady to není jazykový kroužek.
Když někdo napíše "výřivka" nebo "ozvy se" tak si hodně rozmyslím jestli někam půjdu...
Opravdu, a jak dlouho se rozhoduješ jestli půjdeš nebo nepůjdeš.
A jak často musíš takováto rozhodování absolvovat.
A jak často musíš takováto rozhodování absolvovat.
Nechceš si nejdříve zkontrolovat ten inzerát co máš na profilu, než začneš řešit kdo jak píše?
Ano, máš pravdu.
Ja chtit vidět, jak on se udělat do svoji vlastni pusinky.
Nebo vlastně ani ne....
Ja chtit vidět, jak on se udělat do svoji vlastni pusinky.
Nebo vlastně ani ne....
Musel jsem se kouknout a máš pravdu 😂😂😂😂😂😂
Odradi. Nedal jsem ma svoje vnimani pravopisu a gramatiky a dalsi dojem a pak jsem pri osobnim setkani litoval. Takze ted to beru jeste vazneji.
Když je červený,... odpuštění není problém, u modrých je to automatický důvod proč ne.
Celkem snadný klíč, myslel si to tak?
Celkem snadný klíč, myslel si to tak?
Tohle nejlépe poznáš osobně. Někdo píše šíleně ale v ústním projevu je v pohodě, jiný naopak má písemný projev jak učitel češtiny a osobně je to vidlák.
Proto je zásadní si nejprve promluvit po telefonu.
Tam je třeba reagovat bez přípravy a přirozeně, proto se tomu většina vyhýbá jak čert kříži.
Přitom předplacená SIMka dnes stojí 50Kč a většina telefonů zvládne dvě nebo si za pár stovek pořídím druhý přístroj. Pokud někdo trvá na jakés takés anonymitě. (edytowano)
Tam je třeba reagovat bez přípravy a přirozeně, proto se tomu většina vyhýbá jak čert kříži.
Přitom předplacená SIMka dnes stojí 50Kč a většina telefonů zvládne dvě nebo si za pár stovek pořídím druhý přístroj. Pokud někdo trvá na jakés takés anonymitě. (edytowano)

Gramatika
Ahoj, chci se zeptat jek to máte Vy. Píšete si například s někým, kdo má super galerii, sedí věk, sedí vzdálenost, prostě značka ideál, ale po pár větách v chatu nebo ve zprávách zjistíte, že onen člověk na druhém konci má asi jen první stupeň základní školy. Odradí vás to od setkání a další komunikace nebo nad tím jen mávnete rukou, protože má super tělo, které prostě chcete. Děkuji
Ps. Mě to odradí vždy