Dá se tu s někým reálně sejít?

Máte zkušenost, že to tady fakt vyšlo – sex nebo vztah? Zatím mi to připadá spíš jako nekonečné psaní bez výsledku.

Jo, není to nemožné. Měl jsem odtud dvě delší známosti, obě skvělé ženy a úžasné milenky. Fakt na to rád vzpomínám (Iveto, Dášo, jestli to čtete, měl jsem vás rád holky!! *15* ))) ) Buď trpělivý, buď originální a hlavně nebuď kokot, kterých je tu až až....
Pokud máš spoustu peněz, welnes, nebo vlastníš cestovku. Tak pohoda. Jinak ani prd.
Přesně tak, píšeš a nic se neděje. Kdysi jsi mohl tady vše a dnes jen když máš VIP
Az amatéry přestanete brát jako seznamku, neskutečně se vám všem uleví. Seznamka je jen jedna z částí.
Tak proč tu všichni něco hledají? Jen provokace? Nemá smysl na nic reagovat? Natož platit Vip. Pak by to dávalo smysl. Trochu tu funguje prodej služeb. Těm se ovšem vyhnout.
Protože jsou to vemena? Ja ale nepopírám, že tady jedna z částí je "seznamka ", ale každopádně to nebyl primární účel amatérů
Tady nejde nikoho sehnat na nic. A jako seznamku to tady ani nejde brát
Tak asi nedokážeš žádnou zaujmout
Dříve to šlo, a teď to prostě je vše jiné
Nevím, mne nikdo nikdy nechtěl, tak jsem si zvykla, že mi to uz teď nevadí. Mam svůj klid ráda
Nic si z toho nedělejte,mě také nikdo nechce.
Nemáš v profilu nic tak jak vědět něco o tobě
Nic a nikoho nehledám, tak není nutné tam neco mít. A chlapa fakt nechci
Napíšu jen můj soukromý názor a není to dogma. Já osobně si myslím, že je důležitý si ujasnit, co od toho tady člověk čeká. Někdo chce jen pokec, někdo se ukazovat, někdo sejít. Na základě toho je pak důležitý se chovat. Pak je důležitý vědět, jestli hledám vztah, sex, někoho do trojky a neměnit to na základě toho, co napíše druhý. Pak mám pocit, že kecá, když to mění s tím, co napíšu já. Upřímně, píše mi hodně lidí, hodně z nich se chce sejít, ale třeba si ani nepřečtou, co mám na profilu, jak to mám, neví o mně nic a to jsem tu docela aktivní. Koukli na fotku a na základě toho napíšou, že chtějí mrdat. Ale tady je ten problém. On chce, já musím mít potřebu taky chtít. A on mi nedá ani důvod, proč bych měla. A ještě je tu jeden háček, každá žena chce něco jinýho a chlap s ní musí být na stejné vlně.
A ještě jsem nenarazila na kecala, když se domluvím s někým, platí to. A je to možná proto, že si s těmi lidmi píšu dlouho a tím odpadnou ti, kteří jen kecají a zůstávají ti, co mají reálný zájem. Řeknu to ještě takhle, pokud nemá někdo trpělivost, myslím, že se tu sejít nedá. Nejdeme do supermarketu koupit maso, jdeme mrdat a na to potřebujeme chtít. Ne jeden, ale oba. :)
Me ne a kdo nevydrží, tak neni pro me :)
Tak me teda jo, ja radsi spontanni schuzky treba psani dva dny a ten adrenalin neopadne jak rocnim vypisovanim a stejne toho cloveka ani po psani nepoznas a muzes byt dost zklamana, po psani se vetsina lidi haze do role pokrytce, udela se lepsim, ale uz jsi velka holka. (edytowano)
Mám stejný názor. Žena se musí zaujmout aby chtěla. Takže prvně pokec, zájem, lichotky a pak schůzka a pak až sex. V posteli musí být legrace a přitažlivost ne jen mlátit řízky.
Přesně tak. Pěkně napsané.
Doplnil bych, že sledovat nějaké ty obrázky nedává smysl bez propojení s nějakými vlastními představami...
Pro mě je osobní kontakt logickým vyústěním, ale asi to tu není úplně správně.
Ja zcela rozumim tvemu pohledu, jen, kdyz ma clovek modry nick, a fakt touzi po tom se s nekym fajn setkat, je te zminovane trpelivosti potreba misty az nelidsky moc. Spousta chlapu tu pak nese zjevne znamky seznamovaciho vyhoreni.
Coz neni omluvou pro nic, tim mene pro jakekoliv nemistne chovani, spis jen nahled z modre strany.Obecne bych rekl, ze je dnes internetove seznamovani jen pro hodne odolne jedince :P
To s tebou úplně souhlasím. Trpělivost musíte mít velkou a nemáte to jednoduché. To je pravda. Napsala jsem pohled ze své červené strany. :)
Na stranu druhou, obdivuji holky, ktere maji trpelivost se prokousavat temi hromadami irelevantnich zprav, co jim chodi. Tam te trpelivosti urcite take bude potreba signifikantni mnozstvi :P
Často se nám s manželkou stává že hledáme chlapa do trojky máme i své soukromí ale stejnák se pokaždé ozvou jen kecalove co vytáhnou fotku pak tvrdí jak jsou na cestě ale stejně nepřijede
Je to na dlouhou trať, ale nakonec musím říct, že jo – a že je to dost fajn. Probrat se tím balastem je ale síla. Je tu spousta podvodníků, bohužel i „ověřených“. Ověřený profil a na schůzku přijde někdo jiný – wtf? A to je ještě ten lepší případ. Spousta profilů, ani neříkám holek, protože to podle mě často ani holky nejsou, jen tahá peníze. A admin většinou nepomůže, spíš mi přijde, že je často i obhajuje.

Takže mám nějaké metody, jak se alespoň trochu chránit. Samozřejmě nevěřím profilovým fotkám a obrázky si pomocí AI vyhledávám, totéž telefonní čísla. Když se na můj profil holka ani nepodívá, je to pro mě další známka, že je něco špatně. Samozřejmě fintu „nejdřív online komunikace a pak reál“ ignoruji.

No a jak jsem psal, chvíli to trvalo, ale nakonec musím říct: jo, jde to a je to moc dobrý.
Naše zkušenosti,když jsme hledali ženu do páru tak to je totálně nerealne zde,potom jsme se pokoušeli najít k sobě pár v ve spoustě případů se jedná pouze o muze,který manželku možná má, která o tom nemá ani tušení a tohle je jeho forma uspokojení.Pokud uz se realny par objevil vzdycky nemocne deti ,hodne praci, mame svuj realny zivot a spousta vymluv.Dalsi etapa, že pokusíme najít samotného muže, když jsme chtěli civil foto chodili jen a pouze péra....když už byl někdo celkem sympatický mám rodinu mohu pouze dopoledne a klade podmínky a když se máme sejít, Nick neaktivní. Nebo najednou muž z páru se k nám chce přidat na trojku manželka o tom prý ví a souhlasí.Nelepsi kapitola jsou samotní muži co hledají muze,pro svoji ženu, to jsou z 99,9% jen a pouze honici ,kteří tráví svůj čas psaním a nerealnymi sny (omlouváme se těm 0,1% realnym)
Takže za nás závěrem, ano dá se tady najít, ale v poměru času a kvality je lepší swingers, tam všichni ví proč tam jdou ,tady člověk ztrácí spoustu času s nerealnymi lidmi z drtivé části honici ,ale virtuální svět dnes vládne takže je potřeba to tak brát a každý dle svého uvážení, pouze nás názor a nějaký zkušenosti nikomu nevnnucujeme pouze konstatujeme
Ano na swingers se nemusí investovat tolik času do toho někoho sehnat a tahat z něj informace :) a jak píšete s tou úspěšností, ono je to ze všech stran stejné, párů co někoho hledají je spousta, odpoví cca 10 % na první zprávu a pokud přijde jen odpověď pošli foto, tak s někým takovým nemám potřebu se zabývat a podbízet se, když jim odpověď nestojí za jednu až dvě věty.
A to jsme u toho 10% je maximální hranice těch páru co se chtějí opravdu realne seznámit, a teď si představ ,že přijde 300 odpovědi, samozřejmě drtivá většina totální nesmysl+ péra no vyber z toho ....slozite pro všechny nicky i když uznávame že modre nicky to mají nejtěžší protože záplava při vystreleni inzerátu je šílená
Jo to říkají všechny páry co jsem poznal, že je to prostě smršť nesmyslů a je docela pochopitelné, že nikdo nemá chuť psát odpovědi a logicky pak zapadají ty normální, možná by pomohlo před odesláním zpráv povinně udělat IQ test a ten výsledek by pak byl na začátku zprávy 😀 to by byl filtr 😀
Well... u chlapu mega zalezi, jakej ses a co z tebe mistni holky cejtej. Pokud se dostanes do nejakejch top 5%-10% vzhledem i vyjadrovanim, tak se tu i normalne seznamis. Nicmene, cim dal od toho topu ses, tim ti po exponentu roste mnozstvi energie, ktery do toho seznamovani musis vlozit. A rekl bych, ze nekde kolem 50. percentilu sance na realny setkani klesa v podstate k nule.
Takze, pro takovyho toho normalniho chlapa plati, ze se teoreticky seznamit da, ale fakt se nadres 😋

Druha vec je, ze Amateri se poslednich par let cim dal tim vic komercializujou, coz je dalsi faktor zpusobujici klesajici sance na normalni holku.

Ja se tu s par holkama potkal. Obcas z toho bylo i neco vic, ale vetsinou jsme dali kafe, pokecali, a tim to skoncilo. Pak jsem zacal zvazovat, jestli mi to za tu namahu stoji, a dosel jsem k tomu, ze spis ne 🙂
Dodam ovsem, ze muj vzorek byly holky na delsi vztah, u jednorazovek se ta statistika muze lisit (edytowano)
vydrz , uvidis 😉....jdi stesti naproti vyuzij potencial tehle site . bud komunikativni, kreativni . 😜nenalitni "nekalemu zivlu"
Ano styk vyšel, několikrát.
Počítat se vztahem tady je vysoká míra naivity.
Tady nenajdeš pomalu ani kámoše na vše nebo akutní pomoc.
Jjeenntaakk
Jjeenntaakk Nieaktywny 6 miesięcy temu
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Sešel jsem se odsud 3x a z toho bylo jednou příjemný kafe (jen sme každý hledali něco jiného) a dvakrát i sex.
Jednou s užasnou o 10 let starši fitness holkou, která dostala skvělou masáž, která pokračovala dál.
Jednou s mladou učitelkou která to prostě chtěla tak si napsala inzerat
Dívej se na to, pravdu napsat nesmíš, ti šmejdi smazali můj příspěvek a ještě je na něm vidno, že jsem jej smazal já! To jsou kreténi!
Mě tihle ufňukanci vážně už dostávají 😂 Normální člověk si tu někoho najde, ale tihle ufňukanci sem chodí jen brečet, a s tímhle příspěvkem si už tutově žádnou nenajdete.
Vitek_vokurka před rokem
Já místo hledání a ztracení času Realu si užiju tady jinak, koupím si třeba kalhotky dám Sexchat a jsem spokojený a třeba slečna se mnou bude i spokojená tak třeba dovolí i něco časem.
Takový pitomec moralizuje, vysmívá a káže o normálnosti. 🤦Tento odpad společnosti s celým jeho bordelem ti rád přenechám, kalhotkáři s hele koukej viď.
Podělím se o mou nedávnou zkušenost. Nick Slecinka, Moravskoslezský kraj, plně ověřená, aktivní, inzerát: Nesli by jste dnes nekdo do fabriku na party? Nic nenabizim,jen se nudim a chci jit ven. Říkám si, že by konečně někdo, kdo nechce fo za setkání.. Napsali jsme si, domluvili, prohodili fota, přijedu pro ní a nic! Nečte, nereaguje, jen tupě svítí.. nechávám screen polohy a foto, že jsem na místě byl. Vše můžu doložit. Ráno frajerka na ero službách nabízí eskort. Píšu do vlákna: s touto se na ničem nedomlouvejte, jen tahá fota, domlouvá se a pak vás nechá čekat, jako včera mě. Reakce: Vykopnutí, vámi přidaná zpráva na chatu porušuje pravidla našich stránek a byla odstraněna. Důvod: Urážení nebo napadání. Na to mi hned píše Admin_Lucka, kterou tímto zdravím 🖕 Dobrý den, upozorňujeme vás, že jste porušil/a pravidla používání platformy. Toto je první upozornění. Pokud dojde k dalšímu porušení pravidel, může být váš přístup k chatu a vzkazníku dočasně zablokován. Jelikož 🐄 co si říká admin má bloklé zprávy, tímto jí vzkazuji: běž do ♦️ s celým serverem i ze všema zmrdama v něm ‼️Poznatek za včerejší den: z nově příchozích tři neaktivní blokli fejci, blbky co nabízí setkání po koupě balíčku a pipina co píše: jsem v krizi a zkouším zda tu nenajdu chlapa co by vypomahal výměnou za mě a mé tělo. Výsledek: reálně se sejít bez 💵 nelze. Admini mají drzost mazat můj příspěvek s tvrzením, že jsem jej smazal já. Jen banda ubohých kryplů‼️
macek55
před více jak 3 měsíci
Pohlaví:
Žena
Česko
Jihomoravský kraj
5
sledujících
Hledání
Muž
Účel hledání:
přátelství
povídání
Osobní informace
Jazykové dovednosti: Čeština
Sexuální orientace: hetero
Rodinný stav: rozvedený(á)
Sexuální záliby a zájmy
orální sex
prstění
Statistiky
Datum registrace: 6.10.2022
Čas strávený na chatu: 2 hodiny
Navštívené srazy: Ne
Zobrazení profilu: 9299
Osobní popisek
Ahoj všem nehledám tu sex ani vztah,jinak přeji všem hezký den
Vaše poznámky o uživateli
Nemáte tu žádné poznámky.
Post został usunięty.
Byla jsem 2x v Kotelně, 2x na Letné, kdysi ve Varech, zrovna jako místo na seznámení mně srazy moc vhodné nepřišly.

Projela jsem aktuální nabídku a větsina je spojená s wellness a sexem, to už mě neláká vůbec, přestože do sauny chodím pravidelně.
Zkus Ostravu. Je tam většinou sranda. Akorát teda, dělají ji hlavně transky a bi... Což já sice nejsem, ale bavil jsem se
Jet z Varů do Ostravy kvůli srazu mi přijde zbytečné, naposledy jsem tam byla na 2x na srazu XChat v 98 v Myslivně. Svinov jsem po 25 letech předloni nepoznala. *1*
🙂 nojo, z Varů je to trochu z ruky. To by člověk cestou domů i vystřízlivěl 🤣
Souhlasím.Dlouho jsme váhali ,ale na konec super.
Jako samotnej chlap tady sežene kulové a to může mít figuru i prachy a zázemí.nemluvím o sobě.asi víš prt jak shání samotný muž.
No mozna kdybys to mel, tak by ses i chytal, ale chybi ti to podstatne a to je IQ.
Lze tady reálně najít muže, ženy i páry. Ale je to trochu otrava se probít skrz nepravdivé profily, muže vydávající se za ženy a páry, ženy které se reálně sejít nechtějí a chtějí jen sex po webce, ženy co loudí peníze a muže kteří jako oslovení použijí univerzální větu "mrdal bych". Když se tohle vše odfiltruje a povede se setkání v kavárně, tak pak už je to jen o tom jak si vzájemně sedneme. Je to hodně úskalí, ale jde to... Alespoň nám to několikráte vyšlo. (edytowano)
hod si zpravy za kredity a napise ti je vazny zajemce Zamalo.
presne tak me to vyslo , prislo to samo 😉s prijde dal ,zaklad komunikace . tak nekdo posle nemam zajem, nektery pary maji latku sympatii sz ve vesmiru nektere ne, s nekym se skvele popovida ten zas zna tamty a tuhle . je to divoky tady . 😉👍
Musite se lépe prezentovat, ja se jen tak nesejdu pokud mě nezaujme komunikaci a opravdu nás nezajimaji pick dicky.
Zrovna tobě jsem měl v plánu napsat, ale máš bohužel nastavené, že ti můžou psát jen VIP uživatele 😊
Čekám v kavárně na staršího chlapa. Nepřišel :/
Určitě, my jsme tu hlavně kvůli schůzkám v reálu, a ty tu fungují podle nás skvěle. Setkávání s muži je tu velmi fajn. Potkali jsme tu několik velmi zajímavých a hlavně taktních lidí. :))
A je to taky tím, že do toho dáváte to úsilí. Jde to vidět. Váš profil a celkově prezentace je na Gaussově křivce hodně vpravo :) Proto mě mrzí, že jste nás kontaktovali hned z kraje našich zkušeností tady, a žena tehdy nebyla ready na interakci s výrazně mladší ženou a (zatím?) nejsme tam, že bych se s vámi mohl sejít sám :)
Lze :)

Statistika:
- 2004-2025: sám, modrý profil, žádný popis, žádná galerie, žádná snaha, pouze pasivní konzumace —> 0
- 10/2025 - dosud: otevřenější vztah se ženou, převod modrého profilu na párový, popis, galerky, profilovka, jasná představa, co chceme, nějaká ta snaha —> rande se 3 skvělými úžasnými páry, 1 sexy a hlavně inteligentní 👩🏼

Long story short: chce to snahu, trpělivost, vystoupit z davu.
spravne , to je akademicky popsany.
me to bude brzdit singl profil +pisemny projev. 🧐
Určitě dá, jen chlap musí správně ženu oslovit a zaujmout. Zprávy typu: PICKDICK a jen pozdrav... k tomu klasická nudná otazka: ,,Jak se máš?"... to prostě nezaujme, zpráva musí mít nějakou šťávu a úroveň.

Pak opravdu zaujmete jen slečny, které za to chtějí zaplatit.

My nechceme peníze, ale nějakou úroveň a to dost chlapů postrádá, bohužel.
No jsem tady relativně novej,a dosud se mnou horlivě komunikovali jen ženy co mi chtěli něco prodat,... jinak se tu od žen setkávám s hodně drsným chováním..
Ve směs máš pravdu, ale samozřejmě z pohledu ženy. Zkus si představit, že si muž. Napíšeš žene. Něco na čem si dáš záležet, zahrneš do toho něco z jejího popisu, z galerek atd a ta žena ti neodepíše, ba ani si to nezobrazí. A když to takhle děláš s vícero ženama, tak tě to prostě přestane bavit. Pak z toho vzníká to, že raději muži posílají dickpics a tím se rozjede ten kolotoč hrůzy.
Ale věřím, že kdyby se muži nechovali jako hovada a ženy nespoléhaly jen na to, že jsou ženy, tak by to tady mohlo fungovat. Je to samozřejmě jen můj pohled na věc, takže není třeba se rozčilovat🙂
Takové PS. Stává se, že mě oslovují pánové mile, zdvořile. Já jim za to jsem vděčná. Ovšem ne vždy a s každým člověkem si to sedne. Což je úplně normální. Tak se snažím s úsměvem a zdvořile poděkovat. Toť za mě
Ano, alespoň poděkuješ a mile odmítneš, to se cení vždy. Nandruhou stranu, je tu spousta profilů, kteří ti ani neodpoví, natož slušně.
však jako žesi můýeš vybírat ale chlap má utrum heh.
A ty se bavíš s každým koho ti přidělí Městský Národní výbor nebo jsi normální člověk který prostě se baví s tím kdo mu sedne? Mně to přijde vcelku normální že ne s každým člověkem si máš co říct. A ty debilní kecy o tom jak si můžou ženský vybírat jsou směšné všichni se baví nebo spíš každý se baví s tím kdo mu sedne.
To je super. To je právě to co stačí. Nějaká reakce. Je normální, že si lidi nemusí sednout, nebo si nejsou sympatičtí a taky že je někdy nad síly odepsat všem. Jen jsem chtěl poukázat jak to vypadá ze strany muže.
samozřejmě že dá, ale poslední dobou je to složitější než to bývávalo*63*
Myslím že dá. Ale není to jednoduché. A i když se s člověkem sejdeš. Není to záruka že jsi našel to co hledáš. A spousta lidí se s tebou domlouvá a pak to zruší.
A další smutná věc je.. Že čím dál profilů je tady o financích. Což by být nemělo. Ale sever to v podstatě podporuje.
Tak proč by nepodporoval, má z toho příjem a peníze až na prvním místě*3*
Dá se tu akorát ocitnout v něčí farmě nadrženců. Ale musíš madam lízat boty aspoň virtuálně. Co je špatného na psaní?
Ahoj, těžko říct. Šel jsem sem s přesvědčením, že tu najdu alespoň otevřenější kamarádku, nebo někoho, kdo to vidí podobně a místo toho píšu inzeráty, zjišťuju ankety, ozývám se a za rok jsem tu na čistý nule a pár řádcích konverzace
Ano dá, ale spamujici člověk jako jsi ty, tu šanci fakt nemá :D
Já si myslím, že už ani moc né, Plno omezení, fejků a další nesmylsné omezování vůbec někomu odeppsát.
Před několika lety jsem se zde seznámil s mladším kandaul párem a přes dva roky jsme si neskutečně užívali ve třech ve dvou, no prostě jsme si sedli. Do první schůzky s ní u kafe jsme tomu nevěřili nikdo ale klaplo vse. Pak se rozešli a odstěhovali. Poté uz nic, jen psaní ale pokud mělo dojít k výměně tel čísel, došel kredit...nedávám číslo...nebo pred schůzkou ignor, nebo se poblil pes, taky ji chytly záda nebo něco podobného. Srandovní byl pár,..hledáme někoho kdo by nás pozval na nahé kafe a pokec...ano toto by se mi líbilo, mam bydlení na úrovni jsem sám, strašák bez mozku taky nejsem, ok...odepisuji....následuje jednoslovná ( z jejich) strany komunikace a to je zase stopka pro mě. Nemusí si všichni sednout, ok...ale základní respekt, komunikace by měla být. Reakce...kolik dáš je prostě mimo jakykoliv rámec.
Ano, telefon odfiltruje hrozně moc...
Nasel jsem tu jeden jednorazovy sex se zenou, jednou jsme nasli jednorázový sex s parem, jeden vztah s milenkou... takze tak
Ahojte ste pár ak áno chceli by ste sa stretnúť
Protoze jsi dost daleko a protoze jsem ti uz do zprav opakovane rekl, ze nemame zajem
Som z Prahy ak chcete to vedieť napíšte mi správu
On se nevzda. Tak znovu a opet. Treba to konecne pochopis. Ne ne a ne. Nemame zajem.
No když jsem tu měl původní profiil,
s jednou ženskou jsem se tu spojil a jednou sešel.
Né kvůli sexu protože mě nepřitahovala,
ale jen na pokec a pivo na srazu. Dokonce si ještě pamatuju její jméno.
Tim ale pravda nemůžu potvrdit, že se tu dá seznámit s úspéchem nalezení vhodného protějšku.

Tenosamoceny
Tenosamoceny Nieaktywny 8 miesięcy temu
Je to možné. Zkušenost už mám. Ale je tu dost holek, co tu honí peníze. Dokonce se mě dřív snažili i stáhnout o peníze.
To hledání je tady zábavné a občas se i zadaří. Holky jsou tady ale jen za prachy, tak spíš tady lovím teplé muže. Zapřísáhlí heteráci, zkuste a uvidíte, že to vůbec není špatný!
Tak tou poslední větou si to tady zabil *3*
To je možné, ale mám velkou fatazii tak jsem to zkusil...Věřím, že i ostatní mívají podobné fantazie.
S trochou snahy je možný se skrze komunikaci tady reálně sejít s příslušníkem PČR na podání vysvětlení, ale jestli to bude žena, to je loterie.
....a jak mě legitimuje?..... pošle mi pero do vzkazniku?*22*
Podle otisků žaludu, jen nebýt v databázi 😅
....tak to jsem v klidu .... takové data nepouštím ven*22*
Děláš si prdel ale osobně znám chlapa a pár, který takto byli předvoláni. S párem šlo tenkrát o společnou trojku v "pochybném" penzionu.
Dělám si prdel, ale věřím tomu a zprostředkovaně vím o podobných příbězích (ale odtud ne).
ahoj, vždy sem tady našla vše co jsem chtěla a hledala, jen ted je taková doba že je víc debilu a kecalu ale ano par
normálních lidi tu je😀 (edytowano)
Tys asi neco ztratila, kdyz jsi hledala :P
Ahoj, da se sejit, ale je to beh na dlouhou trat, zalezi, co i clovek hleda...
Ano, oboje se tu dá najít sex i vztah. A to nemluvím jen za sebe, ale i za pár lidí z mého okolí. Ale nečekej zázraky na počkání. Jen chlapi to tu mívají o něco těžší. Chce to trpělivost, klidnit pudy a důsledně selektovat. Já osobně jsem se tu potkala asi s desítkou lidí. Z toho jeden skončil mileneckým vztahem, jedna čtyřka a zbytek jsou známí nebo kamarádi. 🙂 Stejně ale nakonec rozhoduje chemie a sympatie v reálu.
Ahoj rád bych s dovolenim přispěl k Tvému komentáři s osobním poznatky a to ve smyslu,že za těch tzv.14dni i s cestou jsem byl kontaktován pouze slečna jejichž konfrontace se mnou byla pouze z obchodního hlediska z jejich strany aniž bych k čemukoliv dal nějaký podnět....je dost možný,že su já tím kdo dělá něco špatně co se zdejší nabídky v celkovém menu týče???jak na to abych měl kontakt pouze s dívkami od přírody a ne tranz či bi či buzetantama vůbec....nechci nic zač musím platit další a další love....dík za radu
Napiš si to na profil. Fakt. Pak ti dají pokoj a je to tu jak na fejsu 🤣
Na zázraky už fakt nevěřím. Myslím že mám celkem střízlivá očekávání a realistické cíle. 😁
GymShark
GymShark Nieaktywny 9 miesięcy temu
Jinde jsem byl a jestli je to tam snadnější tak jsem nahranej. 😂
GymShark
GymShark Nieaktywny 9 miesięcy temu
Jooo, na péro je fakt nelákám. Nejsem blb.
Je to jediné, co v galerii máš. Tohle bych asi smazal, a jestli tam chceš fotit péro, tak zkus to nafotit trochu víc umělecky - "noir" nebo tak něco. Jestli seš rozumnej, tak tohle tě spíš degraduje imho.
Jo jsme na stránkách umělecký zaměřených a o pletení a vaření haha
Mizerně natočeného kokota, ideálně někde nad hajzlikem ocení buď úplný úchyl, pjase nebo jen zoufale nadržený gay.... A to proti gayům absolutně nic nemám. Jako žena nechápu, proč mám koukat na něco takového. A proč mi pořád někdo posílá kokota bez vyžádání.
.....ti posílají jako selfíčka osobnosti?.......a já jak to furt nafotit*22*
Přiznávám, popis jsem nečetl, ale i tak mi docvaklo, že to bude kvůli podmínce mít galerku. Stejně bych ji přefotil. Ale chce to verdikt nějaké místní ženské rady.
Poznal jsem tu cca dvě desítky lidí přímo osobně, další větší množinu pouze vizuálně na nějaké společné akci. Již delší dobu se nescházím, i když mívám občas inzerát. Mám zároveň pocit, že čím déle tu člověk je, tím méně je ochotný se scházet.

Mám stejné zkušenosti.
Čím déle tu jsem, tím víc ztrácím chuť na reálné setkání.
Jj, tak po pěti letech může být člověk do jisté míry i znechucený. Trochu to šponuji, ale myslím, že to je přirozený vývoj , tedy alespoň pro mě, opak mi je záhadou a do jisté míry ho považuji za defekt :-))
Neřekla bych znechucený , ale má reálnější pohled na zdejší možnosti a ztrácí počáteční naivitu , se kterou na tyto stránky přijde . *4*
S čím si tady šla že začátku? Cos hledala?
Jako jde to, ale musis byt statecny. Kazda z poslednich trech schuzek me z uvah o nemanzelskem sexu vzdy minimalne na ctvrt roku vylecila. Clovek si uvedomi, ze vlastne mohl dopadnout mnohem hure😂🙈
Ano, seznámit se tady lze a dotáhnout to až ke schůzce také. Seznámil jsem se tady s několika páry, s některými proběhl i sex, s některými i opakovaně a s jedním párem se občas scházíme doteď ;)
Za mě dá ale jsem ženská. Dřív bývaly ve Varech srazy, člověk mohl okouknout.

Nedávno jsem napsala, že osobně jsem tady poznala tak 50-60 lidí za devět let, včetně asi 10 párů.

Poznala, ne šukala. Přijde mi, že někteří automaticky počítají schůzka = sex.
To už je slušný reprezentativní vzorek. Jak dlouho se pohybuješ na Ama? :)
Od 2016, registraci 2006-2009 nepočítám, jiná kapitola se souhlasem ex.

Páry tvořily třetinu, zvyk z XChat poznat lidi, kteří se skrývají za přezdívkami, lidi z blogu včetně žen a náhodná setkání. V obchoďáku jsem poznala babu, která chodila na webku a šly jsme na kafe, v sauně dva a šli jsme na večeři apod.

Samozřejmě milenci, jednu dobu jsem mívala 2-3 současně a hledání do trojek.....
Jasně, že dá. Jde o to co čekáš. Pár kafi bylo fajn. Jestli někdo čekal eskort za kafe, tak jako sory
Jde to, ale na konci snazeni si nebudes jisty, zda ma dotycna roztekla zmrlina vaginu nebo penis.
Jde to. Ale jak nejsem úplně atraktivní materiál, tak to trvalo. Když vytrváš, tak tipuju, že ty se seznámíš do měsíce.
Ano, dá se tu najít na oboje, jen to chce čas a trpělivost
Ty jo, jsem překvapen, a kolik vztahů jsi zde našel, a za jak dlouhou dobu, to je taky důležité ?
Vztahů asi 3, na sex cca 10 za 6 let, ale ne aktivního hledání