Najdi si hlídání a jdi na normální brigádu. Neprodávej se tady jako nějaká špinavá šlapka za pár korun. Děti a tvoje sebeúcta ti poděkují později.
Sebeúctu nemá, protože tady píše tohle a v jiném (smazaném) vlákně psala, jak s přítelem hledají někoho do trojky.
Je to taková lhářka z Kavkazu.
Je to taková lhářka z Kavkazu.
Většinou zpoplatněné (kredity) alba a videa.
Za reálné peníze ne...
Za reálné peníze ne...
Nevím, jaký je kurz, ale kredity by při splnění všech podmínek měly jít vyplatit, takže je to i za reálné peníze...
Ano ale strašně dlouho trvá vyplácení na účet...
Bože vy asi nemáte co na práci že tady pořád řešíte hovna okolo sexu za peníze. Nemůže člověk nabídnout i něco hodnotnějšího.
To je vaše jedinà starost.
To je vaše jedinà starost.
A co asi hodnotnějšího .Ten kdo vám to vytýká má pravdu.Nechci být sprostý.Dustojnost a sebeúcta vám asi nic neříká.Tak se zamyslete.Ale.asi tam odkud pochazite by vás určitě zneuctili.Mejte svou hrdost.
.....je až s podivem jak pokles ekonomické gramotnosti má pozitivní vliv na porodnost, že?
máš pravdu, na procházky nemám čas ani peníze
Co by si mohla nabídnout ohledně tvého napsaného - hodnotnějšího, co se skrývá za slovíčkem?
Práce a zábavy mám dost, ale na napsání zprávy si volný čas udělám, díky za optaní
Co by si mohla nabídnout ohledně tvého napsaného - hodnotnějšího, co se skrývá za slovíčkem?
Práce a zábavy mám dost, ale na napsání zprávy si volný čas udělám, díky za optaní
..... hlavně že jako pár hledáte třetího do trojky prasenim inzerce do fóra
Prej uz je chudinka sama a vy jí ani tu procházku nedoprejete
......tak může spojit relax s výdělkem.....zítra se zajít projít a vyřídit si alimenty
do prdele, nech toho🙂
Právě jsem se poprskal kafem😃
Právě jsem se poprskal kafem😃
No la pardona

.....taky leju kafe....zatím do sebe.....při čtení odkládám
(edytowano)

Můžu si tady nějak vydělat?
Jsem sama na mateřské dovolené a nevycházím absolutně s penězi. Ráda bych se zeptala na různé typy vydělávat peníze.