Můžu si tady nějak vydělat?

Jsem sama na mateřské dovolené a nevycházím absolutně s penězi. Ráda bych se zeptala na různé typy vydělávat peníze.

Najdi si hlídání a jdi na normální brigádu. Neprodávej se tady jako nějaká špinavá šlapka za pár korun. Děti a tvoje sebeúcta ti poděkují později.
Sebeúctu nemá, protože tady píše tohle a v jiném (smazaném) vlákně psala, jak s přítelem hledají někoho do trojky.
Je to taková lhářka z Kavkazu.
Většinou zpoplatněné (kredity) alba a videa.
Za reálné peníze ne...
Nevím, jaký je kurz, ale kredity by při splnění všech podmínek měly jít vyplatit, takže je to i za reálné peníze...
Ano ale strašně dlouho trvá vyplácení na účet...
Bože vy asi nemáte co na práci že tady pořád řešíte hovna okolo sexu za peníze. Nemůže člověk nabídnout i něco hodnotnějšího.
To je vaše jedinà starost.
A co asi hodnotnějšího .Ten kdo vám to vytýká má pravdu.Nechci být sprostý.Dustojnost a sebeúcta vám asi nic neříká.Tak se zamyslete.Ale.asi tam odkud pochazite by vás určitě zneuctili.Mejte svou hrdost.
.....je až s podivem jak pokles ekonomické gramotnosti má pozitivní vliv na porodnost, že?
máš pravdu, na procházky nemám čas ani peníze*3*

Co by si mohla nabídnout ohledně tvého napsaného - hodnotnějšího, co se skrývá za slovíčkem?

Práce a zábavy mám dost, ale na napsání zprávy si volný čas udělám, díky za optaní*6*
..... hlavně že jako pár hledáte třetího do trojky prasenim inzerce do fóra
Prej uz je chudinka sama a vy jí ani tu procházku nedoprejete *22*
......tak může spojit relax s výdělkem.....zítra se zajít projít a vyřídit si alimenty
do prdele, nech toho🙂
Právě jsem se poprskal kafem😃
.....taky leju kafe....zatím do sebe.....při čtení odkládám*22* (edytowano)