Erekce u masturbace

Mám takový dotaz..cim to je,ze kdyz začnu masturbovat,ze se mi nepostaví penis skoro vůbec na 100% a je pořád takový na 70-80% ztoporeny a na zasun to snim by nešlo???nebo kdyz se koukám na videa nebo fotky zen tak se mi vůbec nepostaví sám od sebe?diky za info..michal

Popros lékaře aby ti napsal Sildenafil. Funguje stoprocentně. Mám 67 a šukání je jak za mlada. 👍
Kdyby měl někdo zájem, mám sildenafil 100 mg
Zajdi k doktorovi. Je to na jistotu, pomůže ti. Takhle si akorát prodlužuješ trápení a buď v klidu. Je to častější problém než se zdá 👍
ja jsem to zkousel i za urologem v roce 2015 to jsem taky uz mel nejaky naznak,ze mi moc nestal----on nic nezjistil podle ultrazvuku...predtim kdyz jsem se sprchoval pred sexem tak mi stal jak prut pevny a zasun byl v pohode....to je tezko..... nevim jestli ranni erekce kdyz mam obcas a pak mi nestoji u masturbace ma neco spolecneho ucpavani cev do penisu a to by asi nestal rano na 100% nebo pri vystriku jak stoji taky na 100%.
Prubnul bych místo masturbace Onanii mě to pomohlo.
Nech ho pár dní být a potom to půjde samo.Všeho moc škodí, i nepřetržité honění.
Nejspíš hlava a nebo máš obecně nějakou dysfunkci. Je to spíš na odborníka, než na amatéry
To je až teď nebo jsi ještě nikdy do ženy nezasunul?
To je tak během 7let co mi to dela,ze kdyz jsem byl u ženské tak to stalo o ničem,ze jsem zasunul na par sekund s tym penisem co byl na 70-80% a dal uz to neslo jak byl měkký.
Takže od 36ti ti nestojí a po sedmi letech teda hledáš radu tady místo toho abys zašel za odborníkem? (edytowano)