Susreti

Dali je netko ostvario kontakt ovde na amaterimai kakva su opcenito iskustva na ovoj stranici

Aspalathos
Aspalathos Nieaktywny 7 miesięcy temu
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Aspalathos
Aspalathos Nieaktywny 7 miesięcy temu
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Ne. Uglavnom nitko ni ne odgovori na poruku. Bilo bi OK barem dobiti odbijenicu na text ali....
He He He He ovdje te jedino mogu boliti prsti od tipkanja
Nazalost isti slucaj i kod mene nitko niti da se udostoji odgovoriti
Ne razumijem, meni svi odgovore, s nekima se lijepo i dopisujem.
Ocito imas srece ja se pristojno javim ali odgovora za sada nema
A vjerovatno i zato sto trazis ljepe pimpace nemas problema sa odgovorima
Ahaa haha, moguće. :) mada bi bilo bolje da se chata predje u praksu:))
Generalno vjerujem da je veliki problem naći profil iza kojeg je doista ženska osoba.
Shvaćam njihov oprez i nesigurnost, stigma prema njima je velika. A muškaraca koji su prenapaljeni i obraćaju im se degutantno je također puno.
S druge strane nažalost za hetero muške je da ima isto tako mnogo profila koji su lažno žene ili parovi, a s druge strane je netko tko im troši vrijeme i baca drk..
Istina
Slazem se u potpunosti ovdje je malo stvarnih zenskih profila a i parova koji traze pojedince vjerovatno zato sto je to u zivotu jednostavnije pronaci a ovde su vecinom muljatori koji bi jednom uboli i nestali netragom
Nisam jedan od takvih ali nazalost to ovde tesko dokazati
Naučio sam u tom času slovački jezik. I vidiš potom kroz razgovor, da zrela i lepa žena žudi po dobro sexu,kojeg doma več dugo ne prakticira I to je pali. nas "ex yugose" jako cijene. Bilo je tu jako zanimljivih trenutka.
Ma daj ja sam u splitu i nikako naici na te slovakinje
Zato koristi sada razgovore sa curama da bi u ljeto uživao kada dolaze u Dalmaciju.