Ako na sex do zadočku

Mám príležitostného kamaráta na hrátky, ktorý by chcel análny sex. Nemám s tým veľa skúseností. Jeho sú pozitívne, vraj ženy ktoré s ním mali análny sex, ex milenky to dokonca vyžadovali a nepotrebovali extra prípravu. Ja by som mu to veľmi rada dopriala, ale nikdy nemáme toľko času aby sme to priviedli do úspešného uspokojivého konca. Existuje spôsob ako tú prípravu čo najviac skrátiť, nejaké pomôcky, prostriedky, techniky vďaka ktorým ma to nebude bolieť a uvoľní mi to ten zvierač a nebude to trvať hodinu ? Kedysi dávno som skúšala taky sprej ale ten nemal úspech. Ďakujem za rady k veci.

Potrebuješ sa uvolniť v prvom rade,druhá vec je lubrikačny gél. Najskôr nech to skúsi prstami potom pomaličky penisom .moja tiez nechcela no dnes si pýta sama
Pekný víkend nápis do pošty dík
Nie. Nič také neexistuje. Na dobrý čistý anál treba čas. Jak na poriadne vycistenie, tak na samotnú penetraciu. Ideálne aj diétu pár dní pred tým.
Čistenie čreva v tom zmysle ako píšeš pred každým stykom je blbosť. Lebo o.i. škodí zdraviu.
Strava je základ. Hygiena druhý. Ale hygiena s pojmom čistenie sú dve veci.
Možno niekto kto je pasív raz mesačne to potrebuje inak než niekto kto je pasívny častejšie.
Samotná penetrácia, tam idem o skúsenosť s pocitom pohodlia. Opäť je to o tom ako často a ako je vnímavý aktív. (edytowano)
Taky zufaly pokus sa tvarit ako zena 😄😄 Typicky profil honica, co hlada iba zeny a tu vypisuje uplny opak