Mrdal som jednu z jej kamošiek a bolo to silne vzrušujúce, keď dve hodiny po tom čo som ju vystriekal prišla k nám na návštevu.. žiaľ skončilo to, odišla za prácou do iného mesta
Normálne ti závidím,ale v dobrom. To ti verím že to bolo asi vzrušujúce. Tiež by som takto chcel skúsiť,no otázka je v tom,či by sa našla taká manželkina kamarádka,či by držala jazyk za zubami a podržala pičku.
nikdy sme to inak nerozoberali, ale vzrušovalo nás to oboch..
ahoj, to já mám podobné... a nejen kamarádky mé přítelkyně, ale i přítelkyně mých kamarádů nebo sestřenky...
Ono je to dost osemetna zalezitost a mas pocit ze by o to stali?Ak ano a dokazali by sa pozriet na tvoju zenu ta ich vymrdaj aj vsetky az sa z nich bude dymit.Len mam skusenost ze reci maju sice huste a perverzne ale ked pride na to svedomie im nedovoli v tomto su zeny dost opatrne.To ze sa to prevali sa neboj ona ak to spravi bude ta ktora to vsemozne bude tajit uz len kvoli sebe skusil som to bez obav.Ale len raz a potom si to vycitala a uz nechcela.
Nazdar. No pravdupovediac,ako každy normalny chlap mam pocit,že aj ona/oni chcu,vidim že by si zašukala aj ona. Len fakt neviem či do toho isť. V poslednom čase sa zo ženou aj rozprávame o štvorke,nemala by s tym problém,len niet nejaký normálny par. Veľa sa tu totiž klame. No aj keby sme mali štvorku,ta by to nebolo konkrétne s nejakou jej kamarátkou,pretože žena nechce ťahať do toho nejaku jej známu. No ako vravím,ja mám chuť na jej kamošky.
No ved prave v tom to je,ona nechce tahat do toho svoje kamosky,ty chces prave s nimi a ony by to aj mozno chceli,ale preto,ze su kamosky tak sa boja.Je to zacarovany kruh.Ale skus to nejakoko navrhnut,ale takym sposobom,aby potom nesla za tvojou zenou a nepovedala ,ze si jej daval navrhy.Mozno dvojzmyselne narazky a uvidis ako zareaguje nic nasilu.Ked je nadrzana a ma na teba chut da ti to urcite najavo ak ma zabrany a reci okolo toho tak to radsej vzdaj.Je to chodenie po tenkom lade a mozno prave budes prekvapeny,ze aj ona po tom tuzila.Zene sa necuduj,ze stvorku by zvladla,ale nie s nimi boji sa reakcii potom.Ved skus a daj vediet ako si dopadol.Je zvlastne sa potom stretavat,vediet ,ze si ju pretiahol a tvarit sa ako by nic.Niekedy zenam stacia pohlady a vycitia suvislosti.Vela zdaru.

Šukanie manželkiných kamarádok
Matie niekto s tým skúsenosti.