Sex s PÁRKEM

párki, klobási, údeniny...

ma tu niekto skusenosti ze pri sexe namiesto hračiek ako su vibratori alebo analne koliky použiva párki, alebo klobasi??? popripade ine zaujimavosti. Moja osobna skusenot: casto pri masturbacii pouzivam zo zaciatku male parky a malym priemerom, neskor ak sa mi anal roztiahne prechadzam na vacsie klobasi a nakoniec to zakoncim štangou salamy vtedy som uz pekne roztiahnuty. Neskor sa vystriekam na pouzite udeniny a skonzumujem ich. Niekto s podobnou skusenostou???
Niekedy na prevážanie análnej dierky používam paštétu ale brancovu masť, údeniny majú potom príjemnú a špecifickú chuť, možem len odporúčať. Nad tou veľkou šunkou som uz rozmýšľa ale zatiaľ som nenabral odvahu, možno keby mi niekto pomohol... Tak co nájde sa niekto?
Skus si tu sunku polozit na zem a nasadnut na nu,ta pasteta ti urcite pomoze odporucam majku ta je chutna alebo nejaku palivu to ta da do tranzu.Vidiet ze si labuznik.....
Ještě se nauč zadem kousat a máš to dokonalé. A pro lepší klouzání plnotučnou hořčici.
To sa asi bojis ze pri honeni vyhladnes cerstvo vytiahnuta salama z analu je asi fajn,skus tu stvorkilovu tehlu sunky ta je este hrubsia a po case ti do riti vojde aj maly traktor s vleckou kde mozes mat tie udeniny nalozene a postriekane semenom aby sa to klzalo priloz aj pecen chleba si fakt labuznik na pohladanie.