Domluva zde na stránkách

Zajímaly by mě vaše zkušenosti na téma 😄

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jak často se vám zde stává že si s někým domluvíte sraz a ve finále se ten druhý člověk ani neukáže. Dnes se mi stala situace kdy jsem měl na určitou hodinu domluvený sraz se slečnou která zde na amatérech nabízí služby. Profil má ověřený, dokonce má i VIP. Když jsem dorazil na lokaci 15 minut předem napsal jsem slečně že čekám na místě. Nedostal jsem žádnou odpověď. Já ňouma jsem tomu dal jednu celou hodinu než jsem se rozhodl jet domů. Takže jsem ve finále akorát zbytečně projel benzín 😄. Tak mě zajímají vaše zkušenosti.
Hodně můžu tu hledá i pár a když jim pak s manželkou odepiseme a pozveme je do trojky tak i tak málo který přijede jen píšou že jsou na cestě a jen tahají fotky manželky a pak nic takže tady je to úplně normální
U holek je to výjimečné, ale u mužů ne. Když to někdo takto zruší a ani nenapíše, okamžitě blokace. Někdy se může stát, že člověku do toho něco skočí, ale když napíše včas a omluví se, tak to nevidím jako problém. Holky si určitě váží o to víc lidí, kteří dorazí včas.
Bohuzel to tak je , je to odraz tyhle spolecnosti. Ja uz jsme to psal je to alchymie. Chovni je hrozny. Ta kvalita je hrozna.
Neznám nic takového ale je to trendy jak koukám...😬
ahoj mám stejně zkušenosti s chlapi. To je strašný! Dřív bylo víc férovosti u chlapu a ted.... nemám ani pismenka😂 (edytowano)
mechanicky_pome
mechanicky_pome Nieaktywny 3 miesiące temu
Post został usunięty.
Ahoj tady to je asi normální chování... A bohužel lepší to asi nebude....
.... ještě dobrý,...... někteří posílají prachy napřed 😄