Problémy u panictví/panenství

Zde můžete napsat své problémy na toto téma a zároveň si odpovídat.

... udelej to jak to tady strycek Frojd rika.
Ja ti reknu zase opet to svoje, hod spanelstinu na stul.... makej na spanelstine.
a tvuj smer bude Venezeela nebo Kolumbie. venezuela je vice pristupna, a devcata jsou velmi pristupni a nadherny, nadherny. oni se chteji druzit. a to velmi. nazhav badoo, tindr, jak tady hodnej strejda rika udelej Píarko, ja rikam tu spanelstinu a za 6 mesicu chceme report. a garantuju ti ze poznas jinej svet a o ceskou holku neopres kolo. budes premejslejt jak bejt tam a vydelavat evropsky € penize.
...no... neposílal jsem ho do ciziny a ohrnovat nos nad našimi holkami, ale... jako... jo, poznat svět vždycky mladýmu člověku pomohlo v dalším rozvoji, to máš pravdu :-)
Piš že jsi nezkušený ne panic, sice trošku lžeš ale u mě to vyšlo, s panicem žádná nepůjde, to už vím dávno, a na téhle stránce jsou skoro sami lidí co si chtějí jen povídat, takže tady je to 30 ku 100, že něco bude 😅
36 a jednou ? Chlape přidej plyn, nebo ti to ujede !
Jako co mu v týhle době ujede.... štětky, nemocí, zbouchnutý coury co po něm budou chtít prachy??🤨 Nejede mu nic tak ho nenaváděj!
Zážitek, vzrušení, krásu spojení dvou těl, vyvrcholení v objetí, chvíle před i po, možná i lásku. Někdo vidí sklenici poloprázdnou, někdo poloplnou.
Vyvrcholení si přivodí sám čili toho šaškecu okolo s cizím člověkem netřeba. V týhle době se už tyhle románový aktivity a prožitky nedějí, koná se jen tělesno a nejlépe za finance takže pochybuju že to by uspokojilo někoho kdo hledá to co my-většina a nenacházíme...
díky za radu. asi to půjdu ted změnit
Kámo z tvého profilu a fotky stříká zoufalost. A na tu žádná není zvědavá.
Je to smutný.
Ale je to dobou.
NIkdy nemohli rodiče dětem dát návod na život, vždycky jim mohli jenom vyprávět know-how-no (a nejlepší příběhy, nejpoučnější, měli vždycky prarodiče... aha, ty jsme vlastně vtěsnili z baráku).
Vždycky je nová generace postavena na novou šachovnici a nikdo neznáme ta nová pravidla... ale vy se v nich musíte nějak zorientovat.
My, fousatí, ti řekneme "tak běž ven, seznam se v parku při běhání!"
Jasně, za nás neexistovala sluchátka.
Tak do restaurace... když si všechno nechaj přivézt woltem ke dveřím.
Hele, fakt asi jedině prostě mít kamarády a bejt trochu známej.
Jedině takhle rozhazovat sítě.
Po kamarádech a kamrdátkách.
Kdybych to věděl... sám bych toho tvrdě zneužíval! .-D
A víš, co je paradox?
Že já furt žiju s mladými subkami a k tomu se děsně rád dívám a režíruju to, takže já jsem docela dlouho hledal nějaké "panice na připouštění" -- a několik let bezvýsledně, prostě jenom Vysočina, machýrek nebo kretén.
Ale dobrá zpráva je, že když jsem tohle dělal já... a já mám dlouhý vedení a málokdy přijdu s něčím naprosto revolučním... musí to samý dělat desítky dalších.
Bejt tebou, jdu do skal, sednu, zírám na západ slunce, dokud nezačnu drkotat zuby a ujede mi poslední bus.
Ujasním si, jak by měl můj život vypadat.
V několika variantách, nikde se nepovede ta jediná, vžedycky je člověk rád za "Plán K" po selhání všech předchozích.
A šel bych tím životním směrem.
Všemi těmi směry.
A ono tě to k někomu nasměruje.
A teď pointa: MUSÍ SI TĚ VŠIMNOUT.
Profilovka "teta Madla a Karlštejn" přímo volá "jsem nesmělý zajíček, prosím, umazlete mne, ale nemluvte nahlas, nebo se počurám."
Proč ne, ale holky, co jsem se za ty roky bavil, obvykle nechtějí "zaučovat" -- nějakej egoismus, pýcha, co já vím. Ale kdybych na tebe narazil před časem, kdy jsem tenhle scénář chtěl realizovat, nabídl bych ti subí, nalil bych si víno a sedl si do křesla :-D
Určitě takových jje víc.
Je to jedna z cest.
NIkdy se nezdržuj cestou jen po jedné cestě.
:-)
Můj problém je to že mi nelze z nějakého důvodu najít partnerkyni na real (i přesto že se pokouším být co nejslušnější a nejjasnější jak umím) , jsem i feeld a fetlife. Asi uvažuju o tom, že se na to celé vykašlu, protože za tu dobu co to dělám se žadný velký pokrok nestal (už teď chodím na tyto stránky méně často než dříve). Nevím co dělám špatně, nebo jestli tu je vůbec někdo přijatelný ženského pohlaví kdo by to byl ochoten dělat. Myslel jsem že ty “seznamky” + chaty, ankety a textové příspěvky to mohou vyřešit zde to ale furt nic. Online tu budu jen ne tak často.
Prostě na nic netlač, víš co lidí žije bez toho? A žijí.
A když najdeš něco normálního tady tak je zas problém dálka takže po síti to prostě není dobrý.
Nevím čím to může být ale skoro v padesáti letech mám víc sexu než ,,ty,, to je divný
Vlastně vím nesmrdím zoufale na netu a jsem venku,
a tady všude toho běhá to bys měl vidět *9*
Z tvýho profilu: "pokud mě zaujmeš, můžu poslat fotky sebe" Jako sorry, ale co čekáš?
Respektuju názor, aby člověk mohl vidět jak vypadám víc do detailu protože jsem rád když pro veřejnost jen trochu vidět na profilovce.
To je v pořádku. Tam jde ale o to, jakým způsobem je to napsaný. Na tvým profilu to vyznívá jako "snažte se a když shledám, že jste toho hodni, pošlu svoje fotky". To fakt fungovat nebude
rozumím že to může dělat zmatek a proto jsem to smazal
Ono ani nešlo o to, co jsi tam měl-máš napsáno. Spíš o tu formu a tón celého popisu. Trošku to zní namyšlené až možná arogantně. Zkus to jen trochu 'zlidštit' .
A co bys cekal? Taky si přečti svuj profil a zamysli se nad nim
Ty co maj zajem at napíšou a potom posoudis...
Jestli ty posoudis tak muzou poslat....
Za FO te to nebere, ale kredity a vip beres...
Kdo by o tohle mel zajem???
Respektuju názor. Atraktivita i k ženám je relativní a to že bych se zadarma věci nezlobil, může být tak trochu samozřejmost. Chtěl jsem být co nejvíc transparentní ale chápu že to spíš zní blbě a proto jsem to radši smazal.
Souhlas, taky mi to trklo, asi na něj stojí fronta.