O podvodnících!

Podvodníci na netu!

Nenechává mě klidným když zjišťuji,že tady na amaterech jsou lidi co podvádějí!Například je několik nicků kteří jsou jeden a ten samý člověk který dává různé fotky které když mu ohodnotíte zaslouženou pětkou,čtyřkou a i trojkou zasypou vás urážkami a sprostými vzkazy na které nemůžete reagovat protože jste u nich v ignoraci!A to jsou například nicky které jste hodnotili na jedničku,ovšem jejich jiné galerie od trojky do pětky je tak rozčílí,že vám sprostě vynadají a tak trochu se odhalí že to každému dojde jak to vlastně je!Těmto duševně méněcenným tvorům by měl být přístup sem zakázán!Ovládají sice dobře počítač ovšem jinak jsou zaostalí a pravděpodobně taky nezletilí.Bylo by asi dobře je všechny pokud možno znát!Samozřejmě si jich nevšímat!Mysletsi svoje,domluvil jsem!Tedy dopsal jsem!
Tak dámy a pánové........kdybych zde měla uvést každého,kdo mě podvedl tak bych psala opravdu velice dlouhý a zábavný román...... :-D Ale to co se mi přišlo představit zhruba cca před 15min nemělo chybu. Nick : gugu12 . Situace : eskort na hotel cca do 16hod. Jelikož už bohužel nedůvěřuji,poprosila jsem ho o zálohu 2tis......vytasil ty svoje prašule,dal mi je do rukou a už podle toho jak vypadaly a na omak neseděly jsem došla do bytu se poptat kamaráda o jejich pravosti........FALEŠNÉ NAPROSTO VŠECHNY BANKOVKY!!! Vrátila jsem se mu je s chutí vrátit se slovy : Jestli to myslí vážně a at jde do škvírky mezi svýma půlkama....... Poskytuji tel : +420 773 654 101 . Vysoký cca 185-190cm,brýle,kšiltovka,tmavé vlasy a ultra smažka..... mno......to další případ osla s ocasem mezi očima..... *3**25*
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Ten post został usunięty przez użytkownika.
zoufalec co si tu děla nicky aby mohl napadat a vyhrožovat protože mu nikdo nevyhovi aby si mohl vyhonit ocasek a to v realu pry ale zda by ho v realu vubec našel a to ma hlasity orgazmu SŠ těžky vzdělany člověk jako tento z tečkou na konci tak fak tě litujem v jaky si P.... a to už ani nevylezaš :-)
Zaujimave ale moj nick nema na konci tecku. Venter venter
MIXVENT ALIAS VENTER atd MA NOVY DALSI NICK JAK TAK KOUKAM ZE ALIGATORIK. HIHIHI. zAUJIMAVY BLAZON. Skoda ze mu na konci ukaze i tu tecku kterou ja nemam. hihihi ze aligatorik
výše uvedena,nabízí web za uplatu..kredit či cokoli jiného.
Pak jen ozání že ji to přislo a vypíná skype.. dá se ten nick nekde uvést v nejakem seznamu podvodníků ??

JAKUB
přátelé nick RNRMisery nemůže volat protože má schyzofrenii z toho že bych měla zapotřebí mu pak volat,to by ještě šlo.....aby mu jeho mrdkovskej plán vyšel napoví a naslibuje hory doly i černej les a nechá holku stát před barákem jako by se nechumelilo.......a pak ze sebe dělá chudáčka a řiká že tam stál,ale aby už nemusel odpovídat na další reakci tak se odpojí .........je mi ho líto....chlap sračka......bez charakteru....občas si řikám jestli tohle mám vůbec zapotřebí se takhle ponižovat a nechat se od těhle ubohejch nicek.
už jsi spokojenej šmejde?
koukám že jsi pozor nedával a tu hlavu ti někdo posral taky si nic jiného nezasloužíš ani ti to moc nevadí jseš holt zvyklej
ono už mu nic jiného nezbývá než si nechat srát na hlavu kryplovi
málem jsem napsal o sexnebi,kurvy-ne,nic-moc,eliza beth6,ještě že jsem si to rozmyslel,to jsou čestní a pravdoláskoví lidé,že.
debilní ahasver se nám vrátil zlobítka budou mít si s kým notovat a je dokonce podtržený na začátku i na konci tak to znamená že je to trojnásobný debil
Ahasver,Dalbych,AliHej-bej,nic kien,zlobítka - je jeden a tentýž hyperaktivní blbec, co dokáže zaplevelit svými stupidními příspěvky celé fórum.
a přitom si myslí kdoví jaký není hrdina četl jsi to ty urážky co napsal o rodičích nicku sexnebi to je nejvyšší stupen debility co ty jeho rodiče jsou na něho hrdí nebo se stydí to je největší hřích takového hajzla zplodit a vychovat budete všichni vidět že bude lhát že to nepsal a to asi ti jak mu lezou do počítače
Co to tady bliješ ty otcovrahu kterej pozabíjel rodinu a pak u soudu prosil o shovívavost že je ůplnej sirotek!
Sexnebi,kurvy-ne a kokon a ještě další nicky nemocného individua zplozeného mentálně zaostalými rodiči kterými oblažuje svoje ego a lže pederast jeden potrhlej až se mu od huby práší zmetek zasranej nezajímavej,šmejd zrůda která nemůže uveřejnit zhola nic protože by vzbudil odpor všech a houfně by přešli ke konkurenci.
ty vulgární dobytku k tomu se snižovat nebudu abych urážel tvé rodiče, nejdříve jsi urážel mé a ted dalších nicků na takovéto jednání musí být zvláštní inteligence a tu máš pouze ty ale tvoji rodiče spáchali nejtěžší zločin na světě když tě zplodili
Tahle rubrika je přesně o tobě!To tě sere co!Pederaste!
Vždyť jsem říkal Ahasvere -Dalbychu, že dostaneš absťák, nevydržíš to a začneš tady zase blejt ty svoje kraviny.Chichichi:-)
kdyby jenom blejt on zároven tou držkou i sere kaštany si z ní neotluče natož aby si jí umyl ale je inteligentní a vtipný což nám deně dokazuje s vou vulgaritou ale je hodný že nás upozornil v tému pohlavní choroby na pohlavní choroby které mu lékaři zjistili ještě by mohl opsat zprávu psychiatrických lékařů to je asi skvost
Pokryteckej šmejde,ani nickien ani zlobítka se s tebou nechtějí špinit!Jsi jen přizdisráč co si nevidí do huby.
tys mi dal zabrat to bylo oprav také tento tvůj vzkaz pro toho ahasvéra je to smutné když už se sním nechcou bavit ani takový zkurvenci jako zlobítka nebo nickien raději usnuli ale to se divím však jsou na stejné úrovni s inteligencí a i s tou vulgaritou mohli soutěžit kdo bude vulgárnější a co ten daldych nebo alihejbej ty by s vámi nechtěli soutěžit v té vulgaritě ?nebo co jirimu1 taky poslat nějakou vulgární namku zkuste to třeba se chytne
sexnebi ty blbečku tvoje taktika stojí za hovno,blábolíš nesmysly.
to nevadí že ta jeho taktika stojí za hovno ale hlavně že tě nasere cha,cha
ty se máš čemu smát,leda svojí blbosti ubožáku,a že jsi sexnebi je jasný ty hovado bengálský!
vidím že jsem tě rozčílil pořádně
jsi slabomyslnej trotl,pleteš si dojmy a pojmy,mně nemůže nasrat ani inteligent kterým ty absolutně nejsi!
no vidíš jakej jseš vůl nechal sis to i v nadpise debile dávej pozor at ti někdo neposere hlavu v Chánově na chodbě
Je jasne, ze se lidi s takovym chovanim se tady vyskytuji. Blbci se najdou vzdycky a vsude. Ale ze bych si kvuli tomu vlasy rval to urcite ne. O nejakem znamkovani plati to same, koukam se na neco co se mi libi, nekdy pochvalim. Co se mi nelibi, tak na to nekoukam a tudiz i nehodnotim. Sexu zdar ;-)
jelikož sexnebi a jeho nicky nemají galerie musím oznámkovat to psychopatické individuum jako klasického debila!
jako klasický debil jseš od plno amatérů jmenován ty dalbych atd.tvoje další nicky mně tak zatím označil největší krypl na těchto stránkách ahasver kolik ti zase poslali virů ty blbe ty máš víry v hlavě a svádíš to na viry v počítači svěř se lékařům s tím syfilisem cos to zase provedl to pondělí v Praze? spletl sis činžák s tím vaším panelákem na Chánově a vysral ses jim tam na chodbě to nesmíš to si můžeš dovolit akorát u vás v paneláku vysrat se kde to na tebe přijde proč ses nás tady nezeptal byli bychom ti napsali že to nesmíš jinak s tebou končím už mě to nebaví číst ty tvoje debilní lži
...tak tedy nevím ?? Já si myslel, že Amateri jsou stránky pro zábavu, srandu, užít si sexík a že to hodnocení nějakých fotek, když už to tam admin dal, tak aby byla sranda. Mě by tedy absolutně nenapadlo někoho hodnotit, dívám se na galerie jen možných kámošů, přátel a šmejdění po vyloženě cizích galerkách mě připadá jako nějaká úchylka dospěláků !!! ..a jestli má někdo jeden a nebo 20 nicků... no když ho to baví, vždyť je to sranda a proto ty stránky jsou... !!!! Néééé ??? a zamysli se nad sebou, co tě vlastně štve a proč ??? dalo by se asi vážně uvažovat snad jen o tobě !!
Kdyby si to přečet sexnebi tak by možná přestal sprostě napadat!
ahasvere uvědom si že to bylo psáno tobě protože jseš alias alihejbej
jak tak procházím ty témata tak tě všude odsuzují ale ty jseš ve svých debilních očích pořád ten nejlepší ale v očích nás všech ten největší debil