Požádáme holky o jejich vyjádření, jaké mají nejoblíbenější?
Už je na ně čas, nemyslite???
Do nedávna jsem si myslel, že to je asexuální.
No a pak je přítelkyně nechala na sex a byl jsem mile překvapen. Přišlo mi to velmi sexy.
No a pak je přítelkyně nechala na sex a byl jsem mile překvapen. Přišlo mi to velmi sexy.
Ano, taktéž jsem pro to, že je to sexy😍
Klidně může mít na nohou ploutve, hlavně když bude to šoustání příjemné.
Zajímavé.......je to věc názoru
Tak si začínám myslet, že pokud tu budu ještě pár měsíců , tak asi získám pocit, že nejsem zcela v pořádku. Tady se totiž líbí každému všechno , od povadlých prsou, přes chlupaté ponožky, až k ochlupení genitálii. Ale dobře, řeknu Vám pravdu , mně se určitě chlupaté ponožky nelíbí , respektive , je to roztomilé v obýváku , ale v ložnici to je rozhodně asexuální .
Taky názor....děkuji...ale líbí se....
Líbí, a dokonce v tomto počasí jsou úžasné
Ano, určitě ano😍, jsou luxusní..
Je to sexuální uchylka jako každá jiná, vychazi myslim z neake plysomanie, dotykani se plysaku ci tak neco...tyto uchylaky vzrusuje i flanel, material fleece a zena ma na sobe bundu a oni ji hladi tu bundu a udelaji se...no inu kazdy je jinak divný...
Mne treba tlusty ponozky prijdou nechutný- ženské nohy jsou zajimave sami o sobe nebo v necem tenkem co podpori liniji nohy a ne v necem chlupatem nevabnem.....
Mne treba tlusty ponozky prijdou nechutný- ženské nohy jsou zajimave sami o sobe nebo v necem tenkem co podpori liniji nohy a ne v necem chlupatem nevabnem.....
Je fajn když je holka nebo žena má a má v nich hezky spocené nohy! To se pak líže!!! ❤
Ano, nosim je velmi rada...jak do postele, tak jen tak na běžné nošení
To jsem asi jediná, jak tady na to koukam😁
zahřejou. a při sexu mi taky nevadí
Vážně??

. Tak to je fajn
Kunda ma byt chlupatá, představa, ze sukam vyvolenou je desna
Já je také ráda nosím. Mám jich plno. Podkolenky, nadkolenky... Jedny mám dlouhé až ke kalhotkám.
A k tomu teplý zupanek 😜
A k tomu teplý zupanek 😜
Ten post został usunięty przez użytkownika.
To ne. Ale pracuji z domova a v zimě málo topim. A v tomhle se hlavně cítím pohodlně a příjemně.
To je dobře, nožky mají být v teplíčku.
Tak to je super, rád Ti nějaké sundám :)
Krásné........ty dlouhé ke kalhotkam ty musí být

Jj, v tom je žena nejvíce sexy

A k tomu chlupatá kundička, to pak nemá chybu😍
já jsem názoru že jakékoli ponožky zabíjejí sex 

To máš pravdu není nad krásné punčošky
k nim ještě patří pěkný čepec.
To není o ponožkách. Neutrhám se po nich, ale přežiju je a můžou být i bez ztráty kytičky, jako třeba zde :
https://fetlife.com/users/296506/pictures/81548918
https://fetlife.com/users/296506/pictures/81548918
To jsem zvědavej, jestli tady alespoň den ten neškodný link na obrázek k tématu vydrží.
No, tak s tím bych zase až tak nesouhlasil
. Muž možná ano, ale žena v teplých ponožkách je rozhodně sexy
Můj názor je ten, že samozřejmě to musí být nějaké hezké ponožky a ne nějaké špinavé a nedej bůh páchnoucí, sice jsem nikdy nezažil ,že by ženě nožky nějak nevábně voněly...…
Za mě teplé ponožky u žen v pelíšku jednoznačně ano...
….pokud má žena studené nohy, nikdy nedosáhne orgasmu....
Za mě teplé ponožky u žen v pelíšku jednoznačně ano...
Super, je fajn, že se nestydis a napises ,tak jak to je...
Na horách ve stanu nepohrdnu ani dvěma páry tlustých ponožek a sex to nikdy nezabilo :-D
Miluju teplé, měkounké froté ponožky :)
👍👍, super, je to moc sexy👌.......
Ještě žena, která je má ráda??
Nosím je, protože je mi zima na nohy... při sexu sundávám.
Holky, ochladilo se, tak se pochlubte, a nestydte se...je to sexy
Pritelkyne my rikala ze je musi mit pri sexu ponozky jinak by se neudelala,je to mozny?
Taky je tedy nosíš ráda? Jaké máš oblíbené?
Proč chlupaté nohy, kundička a podpaží je žen nyní hodně ceněno. Třeba Madonna se neholí vůbec :)
Holky, tak se pochlubte .......
Je to užasné :)) a hodně líbivé že jo?
njn, asi žádna, co? nebo se najde????
také je nosím ráda,můžete se podívat do galerií
Konečně se jedna kočka nestydí a napíše, že je má ráda. Co holky, která je ještě ráda nosíte??
je to sexy
Nechceš nám ty svoje chlupatinky ukázat?
Holky nestyďte se a podělte se jaké nosíte rády.....
Ano je to moc hezké na ženě, mám rad takové ty jemně chlupaté.....jsou prostě sexy na krásných ženských nožkách..
👍👍,super, tak to ma být.....ženě má být teplo..
Tak jen jediná holčina je má ráda??
taky vám přijdou sexy? holky pořád s prstama v puse? většinovou společností je to odsuzováno jako nehezký zlozvyk ale mě to rajcuje úplně nejvíc..najde se tu někdo komu to taky přijde sexy nebo ideálně holka co si nehty kouše a ráda by změnu a poznala někoho komu se to líbí? víc info u mě v profilu..
Asi jsi si popletl téma, tady je to o teplých ponožkách, které rády nosí ženy....
jj,sorry..bohuzel mi nejde prispevek smazat..

Ženy v teplých ponožkách
Nosíte je rády? Líbí se vám?