Sex ve vztahu po 5 letech

Jaký máte sex po 5, 10, 20 letech vztahu?

Zajímalo by mě jaký máte sex po delším vztahu? Jsem s partnerkou 6. rok a sex máme max. jednou za měsíc. První rok vztahu jsme to dělali 3 krát denně, všechno a všude. Ještě předminulí rok jsme spali spolu skoro každý den. Teď už mě sex ani s ní nebaví a krasný sex jsme měli před půl rokem. Jednou jsem jí před dvěma lety podvedl, když vztah opadával. Cítila že mě ztrácí, začala se zase snažit a všechno bylo fajn, než se zase to zašlo do starých kolejí ... Protože život je krátký na to abych si ho neužil, nechci být bez sexu, ale nechci ani zničit vztah. Najít diskrétní vztah mimo je těžký. Jak to máte vy?
Řešení problémů ve vztahu skrz programové lži a podvádění je vážně hloupost...

Vztah je o důvěře, komunikaci a snaze dojít vzájemného kompromisu. Buď se spolu budete bavit a navzájem si vyjdete vstříc, abyste byli oba spokojeni (a ze tvého příspěvku se mi mimo jiné zdá, že tě zajímá jen vlastní uspokojení, zatímco neřešíš důvod proč přítelkyně sama tolik už nechce) nebo uznáte, že prostě nedokážete najít společnou řeč, jak byste si přáli. A v takovém případě je lepší to skončit. Protože bez snahy o řešení to lepší prostě nebude. Záměrné vyhledávání bokovky je krátkodobé řešení a jen to nahlodává všechny ostatní sféry vztahu, které možná ještě fungují dobře.

Jinak ostatní často zmiňují, že by si dlouhodobě tajně podváděné manželky nedokázali vážit. Nevím, já bych měl spíše problém si vážit sebe...
Jsme s manzelkou 14let, mame deti a sex kazdy den. A kdyz to nahodou nejde tak to pote dozeneme. Je to porad lepsi a lepsi. Jen to chce vymyslet neco jineho nez misionar. Ale na to misi byt oba. Zkus ji necim prekvapit. Bud kreativni...
Po 5 ti letech...děláš si asi kozy???*329*
My po 33 letech sex super *92*divoký,různé polohy co v mládí jsme nedělali....sex každý druhý den! někdy i každý !!!
Jsme s manželem 6let a sex máme každý den a to máme dvě malé děti :-) Asi to je u každého jiné a musím říct, že čím déle spolu jsme, tím máme úžasnější sex :-) Co zkusit třeba trojku nebo čtyřku? Třeba vás to vyrajcuje a bude jako poprvé :-)
Myslím, že se Sendrem mohu souhlasit jen částečně. Ano je to také řešení, ale jak si pak vážit podváděné manželky. Psal jsi, že se to zlepšilo, když žena cítila, že tě ztrácí, co teda využít toho a nechat ženu v nejistotě a aby měla pocit, že někde jinde možná nějaká zájemkyně o jejího miláčka je, s tvojí postavou to myslím nebude problém.
Ve vztahu je to o obou, nestačí, když se snaží jen jeden. Pokud se ten druhý snažit nechce, je lepší to ukončit (zvlášť, když v tom nejsou děti) a netrápit sebe nebo i toho druhého. Se Sendrovým řešením se neztotožňuji, takto dlouhodobě podváděné manželky bych si nedokázal vážit.

My jsme spolu přes deset let a když nejsou nějaké zdravotní komplikace, tak sex 2 až 4x týdně není problém. Vše je jen o komunikaci.
Jindro, to co popisuješ je takový standardní průběh vztahu, kdy na začátku se můžete sežrat a postupem času to celé opadne, protože zamilovanost pomíjí a chutě se vytrácí. Řešit to můžeš třemi způsoby, jedním je ruční práce, tím druhým placený sex a tím třetím další žena, která má nedostatek sexu doma, velké chutě, nesplněné představy a touhy.
Nesouhlasím s tebou, že najít diskrétní vztah je něco jo těžkého, alespoň v mém případě tomu tak nebylo a postačilo jen zavítat na některou z neerotických seznamek a trochu přitom myslet tím, co máš v hlavě a ne mezi nohama a to mezi nohama použít až později.)))))
Úspěch se vždy dostavil k oboustranné spokojenosti a ta pestrá škála žen, co hledala náruč jinde, byla uchvacující. Od průměrných žen v domácnosti, až po regionální královny krásy, ženy na vysokých postech a všechny hledaly jen jedno, naplnění svých snů a představ ale co hlavně, všechny byly vdané.
Jediné a velmi důležité pro tebe je, když se pustíš touto cestou, aby dáma byla vdaná nebo zadaná, nikoli svobodná či rozvedená. Těm druhým, nezadaným, se vyhýbej velikým obloukem, pokud chceš udržet současnou partnerku a vydržet ve stavu diskrétnosti, protože nezadaná a ještě k tomu zamilovaná žena, je to nejhorší, co by tě mohlo ve tvém putování za uspokojením potkat.
Vdaná dáma ti zcela jistě zaručí diskrétnost, nebude ti posílat sto sms zpráv denně a domluva bývá také úžasná. Nepočítej se sexem třikrát denně ale tak dvakrát do týdne dle možností ale bývá to vždy velmi vzrušivé a kvalitní. Dnes není problém zamluvit si hodinový hotel, tak s místem také problém nebývá.
Tímto ti přeji přesné rozhodování a připojuji tento malý recept, jak si okořenit všední dny, ne jen jednou za měsíc. Vše ověřeno mými, dá se říci letitými zkušenostmi, protože jsem se dostal do stejné situace jako ty ale ne po šesti letech, nýbrž po patnácti a třech dětech. S manželkou žiji dodnes, takže všechno jde, když se chce a nechybí trochu fištrónu.))))))
Děkuji za upřímnou odpověď. Moc mi pomohla.