tajny bi

tajnz bi

Další takový s prominutím debil.Jsem kanda. a líbí se mi když dva chlapi šukají partnerku ,ale to je vše .Intimní kontakt mezi chlapama ne!
Ty tady budeš moralizovat ,že se lidi za to ,že jsou bi nemají stydět,ale v profilu nemáš napsané že jsi bi.Copak stydíš se za to ?
Samozřejmě když hledáme chlapa do trojky ,tak se na profilu dívám co je napsané , bi-gay-hetero a podle toho vybíráme.Podívej se na profily přispívajících,ale nejen v tomto tématu a zjistíš ,že vás debilů co nedovedou napsat pravdu ,že jsou bi, je spousta , cca 80% chlapů co psali,že jsou hetero se při akci s snaží mít kontakt s chlapem.Při seznamování samozřejmě drží hubu jako ty a tvrdí ,že jsou hetero ale tajně doufají že k něčemu dojde.
Vy chlapi bisexuálové co to nedovedou přiznat jste ten největší odpad co tady může být.Gay a bi co dovedou přiznat svojí orientaci , tak víš co můžeš od nich čekat , ale od vás tajnych bi můžeš čekat maximálně jen lhaní a nemoci. Čti inzeráty , v profilu máte napsané hetero nebo nic a píšou :,nechám si nastříkat do pusy,udělám děvku chlapům,koho můžu vykouřit,kdo mně ošuká ........Vy tajní bi ,aby jste si užili s chlapem tak jste ochotni šukat i s buznou a pak bez problému vlezete na ženskou a spirála se roztáčí.Jak psali, v Praze je každý 25 gay HIV pozitivní a vy tajní bi to potom roznášíte dále na ženské a ty nevědomky na daší chlapy,protože vy zasranci nejste schopni přiznat svou orientaci !!!
Lépe bych to nenapsal,mám naprosto stejný názor i zkušenost.
Kdo nezkusil nemůže soudit jsem bi a s každou ženou co jsem byl jsme zkoušeli výměnu rolí a každé se to líbilo takže pak už je jen krůček k tomu aby chlap zkusil mít aspoň něco s chlapem komentáře typu ty jsi ho kouřil jinému tak jsi buzna svědčí o negramotnosti toho co ty komentáře píše skoro každému chlapovy se líbí když je v trojce s dvěma ženami tak proč odsuzovat ty co jsou ve trojce s chlapem a ženě se líbí když chlapy si hrají před 20lety bylo tabu anal,piss a jiné praktiky a dneska ? Je to normální a člověk se za to nestydí tak proč se stydět za to ze člověk je Bi nebo gay žije snad v pravěku ? Není přeci rozdíl mezi lebickami nebo gayem pokud někdo hledá rozdíly je debil a akorát má sám v sobě komplex neodsuzuji lidí podle vzhledu nebo nějakých fyzických problémů nikdo není dokonalý
Kdo nezkusil nemůže soudit jsem bi a s každou ženou co jsem byl jsme zkoušeli výměnu rolí a každé se to líbilo takže pak už je jen krůček k tomu aby chlap zkusil mít aspoň něco s chlapem komentáře typu ty jsi ho kouřil jinému tak jsi buzna svědčí o negramotnosti toho co ty komentáře píše skoro každému chlapovy se líbí když je v trojce s dvěma ženami tak proč odsuzovat ty co jsou ve trojce s chlapem a ženě se líbí když chlapy si hrají před 20lety bylo tabu anal,piss a jiné praktiky a dneska ? Je to normální a člověk se za to nestydí tak proč se stydět za to ze člověk je Bi nebo gay žije snad v pravěku ? Není přeci rozdíl mezi lebickami nebo gayem pokud někdo hledá rozdíly je debil a akorát má sám v sobě komplex neodsuzuji lidí podle vzhledu nebo nějakých fyzických problémů nikdo není dokonalý
Jsem na tom stejně jako většina z vás. Kdyby to chtěl někdo zkusit, ať se ozve a něco vymyslime. Nejlíp sever Prahy.
U me to taky dela strach,protoze mam malou vydrz a nevim co tomu rekne ten druhy,jeden se uz na me vykaslal a od te doby se bojim.Ale zazit honeni a oralek z muzem bych jeste moc rad
Pamatuju se na svoje první a ještě mi ani pořádně nestal a už jsem strikal.Bylo to něco jinýho ale hned po akci jsem se trochu styděl a přemýšlel jsem o to všem...Bylo to opravdu rychlí ale pěkný jiný než s holkou. Dlouhou dobu potom jsem nikoho nemel až se mi jednoho dne vrátila myšlenka na minulou akci a tak jsem napsal znovu klukovi s kterým jsem mel oral poprvé.Pred setkáním jsem měl zase strachu stejně jako poprvé ale nakonec jsme se sešli s tím že byl i v mě...Byl to nepopsatelný zážitek ale nelituji toho.Neda se ten příjemný pocit ani popsat strašně mě to vzrušovalo a opět to bylo rychlí u nás obou a to mě asi vyhovovalo než aby ve mě byl třeba 15minut protože na to můj zadek nebyl zvyklý.Je jen problém tu najít někoho spolehlivými nejlépe zadáno Bi sex kluka.
Neboj najdeš,buzerantů je tady 3 pr..le a zbytek okolo...jen nechápu proč máš v profilu že jsi hetero když si necháváš protahovat prdel od buzen.
Ne od buzen ale od někoho kdo na tom byl stejně jako já.Jen nechápu proč navštěvuje fórum který se ti příčí ty heteraku
Mám nějaké dobré zkušenosti v Praze s tajnýma bi jako gay. Sice jste vystrašení z výměny fotky, setkání i průběhu, ale nakonec je to rajc. *4*
Ahoj rad poznam kamarada na oboustranne honeni milos liberecko ozvy se
Nevim zda to tu někdo jeste cte. Ale treba jo. Jsem naturista exhibicionista hračička a i ja se hlasim k hetero. Ale od detstvi mne provází i kontakty s muzi. Na zakladce jsme se svym nejkamosem onanovali. Kazdy sam. Na druhym stupni jsme s dvouma holkama chodili po škole do lesa a kazdy s jednou z nich si zkouseli hlazeni prsou a klinu. Na vejsce jsme s jinym kamaradem prisli ozraly z hospody a v ramci uspor sli spolu do sprchy. Od myti zad jsme si to vzajemne udelali. To bylo poprvé, co jsem mel v ruce ciziho ptáčka. Pak delší dobu nic. Mezi tim jsem se spokojene oženil a splodil syna. Pozdeji jsem zacal chodit na Seberak. Nosim na penisu ruzne krouzky. Gumové i kovové viz galerie. Už od skoly. A na Seberaku jsem tim budil velky zajem. Nejdříve jsem nereagoval a odmital. Ale po nejakym čase jsem se s par chlapkama bavil vic a vic az jsem postupne nechal moje kroužky prozkoumavat. Moc se libilo hlazeni prsou a zadku, ale hlavně hrani s mym okrouzkovanym ptackem. Tahani za koule az do maxima a tak. ALE NIKDY JSEM NECHTEL A NEDOPUSTIL jiný kontakt. Zadek je jen muj a libani se mi hnusi. Ale jinak si mohli chlapi se mnou dělat co chteli. Treba mi ho vytahnout do maxima, stejne tak koule mackat a tahat. A nyní mam novou pritelkyni. Je hodna.ale Nudismus mi primo zakázala. Od te doby jsem na Seberaku nebyl. Ale pohrat si s mym naradickem stejne nikdy zadna zenska nebudu umet tak.jak to umi CHLAPI SOBE.
Koukam ze nejsem jediny kdo zije normalni "hetero" manzelstvi, ale moc rad by mel bokem i kluka/chlapa na tajne BI sexovani. Je fakt ze s zenou je to skvely, ale nedokazal bych ji doma rict, ze uz jsem si vyzkousel vykourit a osukat kluka a ze bych to chtel znova. Je to uz vic jak rok, ale chtel bych to znova a taky bych se chtel nechat poprvy ojet i ja nebo bisex trojku s neci zenou...jen se bojim aby se to doma neprovalilo...mate nejaky napady? Treba nekdo z okoli Decina kdo to ma podobny jako ja?
Mas to sami jako ja,taky se bojim aby se to neprovalilo,ale honit a kourit chlapa je super.Anal nemusim
Aj ja som ako vy. Som 38 r. čistý hetero, bez M. skúseností, šťastne ženatý. Láka ma to ale skúsiť. Ale akonáhle sa urobím, chuť končí. Tak, či onak, rád by som to skúsil. Mám jeden návrh: viacerí tu píšete, že chcete skúsiť. Tak aspoň napíšte, odkiaľ ste, nech si prípadní záujemci nemusia klikať na profil a v najhoršom prípade odchádzať sklamaní, že nemáte ani vyplnené odkiaľ ste a v najlepšom tam nájdu odkiaľ ste. Ale pre väčší užívateľský komfort by som navrhoval to písať priamo sem. Snáď sa to nezvrhne na zoznamku ;-)
Taky nemam to odhodlani to zkusit. :-(
Presne tak,je to hlavne o duvere a porozumení,tak uvidim,jak to dopadne,nebo nedopadne;-)
To máš pravdu,možná mam v inzr.velké nároky
Myslím,že je to i tom získat důvěru v toho druhého.V jeho diskretnost atd. Ne jen o narocich. A když si s někým opravdu porozumis v hodně otázkách právě kolem sexu,tak z tebe ten ostych pomalu opadne a nakonec se schůzka uskuteční.
Taky tu zkousim hledat,ale zatim mě nejak zadna odpoved nezaujala,nebo si to jen nalhavam a bojim se do toho jit..ikdyz vzruseni je obrovske,jen na to pomyslim
Tiez mam take chute-som zenaty obcas ma manzelka spravy do analu ale laka ma skusit a ochutnat penis...
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Tak to gratuluji. Já na své první ještě čekám. Snad brzy přijde.
Myslím,že je hodně těch,co mají šťastné manželství a přitom si občas odskočí s chlapem aniž o tom jejich polovicky vědí.A nejlépe,když jsou na tom oba chlapi stejně.Tedy není v zájmu ani jednoho z nich,aby se to jejich manželky dozvěděly.
Též se pohybuju zatím jen v oblasti představ i když ve mne stále více a více stoupá odhodlání to s někým zkusit. Ale souhlasím,že je těžké najít toho pravého. Zatím jsem jen ve fázi psaní a případné výměny fotek. Hledám ten poslední impulz co řekne:"Do toho jdi!".Tak snad brzy přijde.
jsem taky ženatý a taky bez zkušeností ale s obrovským chtíčem, celý život jen holky/ženy ALE vedle toho me neskutečně láká orální sex se štíhlým klukem/mužem, nedá se to vydržet, ale najít někoho je fakt těžký - ideální by byl ženatý kámoš co je na tom stejně
Ahoj jsem na tom stejně jak pises na blogu taky me to láka jsem ženatý
Jsem taky ženatý a tajný. Poměr s mužem jsem už měl a nelze zapomenout.
iont
iont Nieaktywny 10 lat temu
Určitě se nas tady tokovi najdou plno,ja sám mam stejne představy.Toužím si navzajém honit nebo aj skusit vykouřit muže,ale nic vic taky žadne libani nebo co,ale je těžko se rozhodnout,nechci nijak ohrozit rodinu.Tak že zatim u představ a sem tam okusím sve sperma...Při onanii se kouknu na nějaké hezké péro a představuji si jak ho beru do pusy,ale po vystřiku vše opadne a konec tak jak ty...
Ahoj jsem take zenaty a libi se mi kluci muzi mam male zkusenosti s muzi kdyz sem se sesel poprve s klukem bylo to v lese v aute sedeli jsme vedle sebe kalhoty dole a honily si kazdy svuj penis ale byl jsem vzruseny tak jsem naznacil jestli muzu...on prikyvnul a tak sem honil sebe i jeho najednou...i jsem ho kouril pak sem mu postrikal jeho penis to ho vzrusilo ze se mi udelal do ruky kdyz jsem mu honil....asi po pul roce sem odepsal na inz.a vecer jsem jel na urcene misto svlekl se do naha v aute a cekal za chvili sem videl svetla auta a po chvili uz vedle mne sedel ml.kluk pozdravili se zeptal jestli muze ja prikyvnul a on me zacal kourit a honit....ja ho pomalu svleknul do naha a honil jeho penis uzivali sme si pekne sexu...vzajemne sme se postrikali a ochutnali...bylo to super....ma zena vi ze se mi libi muzi...vypravim ji pri sexu jak Jsem kouril klukovi penis ze se mi udelal do pusy...ji to vzrusuje rika ze stejne lzu ale ze by mne chtela videt jak kourim cizi penis...neveri ze uz sem to delal s klukem....tak to urcite zkus take doporucuji je to sexy....
Tak to mas super manzelku,ja tohle rict doma tak je okamzite rozvod.Ale kourit jiny pero a byt kouren je supet
iont
iont Nieaktywny 10 lat temu