Albumy użytkownika (1)

Informacje osobowe

Umiejętności językowe: Slovenčina

Ogłoszenia randkowe (1)

BA..ukradnuté bublinky vo vani

Mężczyzna szuka kobiety
Slovakia Bratislavský kraj
Kobiety
Bez osób transpłciowych

Ahoj,žijem v BA. Som šedooký, veselý, pohodový, priamy, inteligentný sanqvinik, s vyriešenymi vecami v hlave, vyzretý 181/94, absolútne nekonfliktný, upravený, usmievavý a aj diskrétny.
Rád stretnem a rád pozvem na kávu, obed, večeru ..vyrovnanú ženu, ktorá nehľadá manželstvo, alebo spoločný život, ktorá môže byť tiež v nejakom vzťahu a ktorá to nechce, alebo nemôže meniť, ktorá má v podstate všetko, len to jedno chýba? ...kamarát na spoločné ukradnuté chvíľky, niekto, s kým ti bude fajn, budeš uvoľnená sama sebou, lebo takú ťa berie a ty jeho. Niekoho, s kym sa zas budeš smiať a pri ktorom môžeš aj plakať.
Ako dlho si sa nebozkávala? O zrýchlenom dychu ( nemyslím astmu ) ani nehovoriac. Kedy si bola s mužom vo vani s penou, soľou prosecom, sviečkami a všetkým možným čo sa do tej predstavy vojde?
Mužom, s ktorým si sa smiala na rozmočených prstoch na nohách ?
Poznáš muža, ktorému môžeš povedať úplne všetko, teda obnažiť dušu absolutne bez rizika? Nemusíš sťahovať brucho, lebo uz ste veľkí a čas rýchlo beží.
Nie peniaze, nie kariéra, toto su tie veci, ktoré si nekúpiš..
Máš všetko, len to poondené ňu ňu ňu čo nemusí byť vždy apriori len sex už dávno nie je?
Zoznámenie, káva, zákusok, obed, veľa srandy..a to ostatné...áno, alebo nie....nič nasilu...nič hneď...chémii nerozkážeš. Absolútna diskrétnosť, časom absolútna dôvera a pomoc keď treba.
Niekedy, keď mam naozaj deň blbec si na tie jej rozmočené prsty pri mojej hlave vo vani spomeniem a usmejem sa a tí pri mne nechápu..
V dlhodobom vzťahu sú dni, keď je marazmus. Vtedy mi pomáha povedať si v duchu ..nevadí, moje pekné chvíľky budú tou daňou, ktorú si vyberiem
Poznal som jednu bublinkovú, ale už je preč. Chýba mi to. Bola zavažím, ktoré vyvažovalo všetko zlé...
No, neviem, či sa na tomto fóre nájde žena, ktorá odpíše, lebo toto nebolo len o sexe, ale kto neskúsi....🙂 Majte sa fajn