Muž s bionickým penisem upadl do kómatu po první souloži

1.10.2018 09:10 Źródło: Famous
Muž s bionickým penisem upadl do kómatu po první souloži

MANCHESTER – Pětačtyřicetiletý Andrew Wardle z Manchesteru se narodil bez penisu. Loni mu lékaři v několika operacích vytvořili bionický pyj, kterým mohl konečně proniknout do své partnerky. Po pěti letech vztahu si užili první soulož. Jenže se radovali jen chvíli. Nedlouho po ní upadl Wardle do kómatu.

Partnerka Fedra Fabianová ho našla v bezvědomí v koupelně. Po převozu do nemocnice byl hospitalizován na jednotce intenzivní péče, kde byl pět dní v kómatu. Jeho stav byl velmi vážný a lékaři měli omezené možnosti diagnostiky jeho potíží. Vypadalo to na rakovinu slinivky, napadení nervové soustavy viry či potíže kvůli souloži bionickým penisem. Nakonec z toho ale bylo něco úplně jiného a mnohem méně závažného.

„Několik dní předtím měl horečku a zvracel… Bylo to docela děsivé. Nejvíce se obávali toho, že k poškození došlo následkem té soulože,“ uvedl Wardleův mluvčí Barry Tomes v rozhovoru pro deník Metro.

Problémem ale nebyla Wardleova zatím první soulož, ale těžce zanícený žlučník. A z toho se nakonec plně zotavil.

Wardle měl před operací, s jejíž pomocí získal bionický penis, více než sto sexuálních partnerek. Dokázal je uspokojit i bez pyje. Posledních pět let žije s Fedrou Fabianovou, s níž teď plánují i děti.

Więcej postów