Mariah Careyová ve svém memoáru líčí sexuální nedostatečnosti Eminema

8.8.2020 07:26 Źródło: Famous
Mariah Careyová ve svém memoáru líčí sexuální nedostatečnosti Eminema

LOS ANGELES – Eminem se pokusil v roce 2001 sbalit zpěvačku Mariah Careyovou. Tehdy slavný rapper uspěl a vnadná kolegyně s ním půl roku chodila. Rozešli se ale ve zlém a Eminem doufal, že nikdy nevyjde najevo to, co se mezi nimi odehrálo. Jenže Careyová teď chystá vydání knižní biografie, v níž prý líčí Eminemovo sexuální selhání, kvůli němuž s ním nikdy nemohla mít soulož.

Eminem sám chtěl předejít případným drbům a v písni The Warning, kterou napsal krátce po rozchodu, přiznává, že trpěl předčasnou ejakulací. Jenže v knižní biografii jeho bývalé prý budou ještě nelichotivější detaily. Mariah prý píše o tom, že má Eminem malý penis, takže ve spojení s předčasnou ejakulací – prý vyvrcholil dřív, než se vůbec vysvlékl – nebyl schopen vůbec soulože.

„Nikdy s ní nebyl v posteli. Až si to všichni přečtete, všichni zjistíte, že trpěl předčasnou ejakulací, když měli ještě všechno oblečení na sobě, protože byl tak vzrušený, že je s Mariah. Neměli vůbec nikdy sex,“ tvrdí kamarádka Careyové Shawntae Harrisová alias rapperka Da Brat.

Autobiografie ponese název The Meaning Of Mariah Carey.

„Měli velmi toxický vztah. On ví, že Mariah o něm hodlá psát velmi negativní věci. On očekává útok, ale vlastně ho skoro uvítá. Nicméně se bojí, že Mariah bude tvrdit, jak mizerný byl v posteli, jak byl sobecký milenec, protože on má v tomto smyslu velmi nízké sebevědomí. A to ona dobře ví,“ cituje Us Weekly.

Więcej postów