Vegani mají sex dvakrát častěji, jsou spokojenější a pozornější milenci než masožravci

16.11.2020 18:45 Źródło: Famous
Vegani mají sex dvakrát častěji, jsou spokojenější a pozornější milenci než masožravci

LONDÝN – Loni provedl americký urolog Aaron Spitz pokus. Třem atletům měřil v noci délku a kvalitu erekce po různých pokrmech. Zjistil, že u všech třech byla nejhorší po burgeru a nejlepší i nejdelší po veganském jídle. Seznamka pro nevěrníky Illicit Encounters teď přišla s výsledky průzkumu, které opět nahrávají veganům. Ti prý souloží dvakrát častěji, téměř dvakrát častěji jsou poskytovateli rozkoše spíš než příjemci, a navíc jsou se svým sexuálním životem spokojenější – pokud je srovnáme s masožravci.

Zatímco dvě třetiny veganů navíc přiznávají, že mají rády v posteli experimenty a zkoušení neobvyklých praktik, více než polovina masožravců tvrdí, že naopak experimentování nesnáší.

Z průzkumu seznamky IllicitEncounters.com vyplývá, že mezi vegany má polovina sex čtyřikrát týdně, mezi masožravci stejný počet osob jen dvakrát týdně. Čtyřiaosmdesát procent veganů versus devětapadesát procent masožravců (všežravců) uvedlo, že je se svým sexuálním životem spokojeno. Raději poskytuje rozkoš pětatřicet procent masožravců a osmapadesát procent veganů.

Je ale také možné, že se vegani prostě jen chlubí. Průzkumy jsou vždy ošidné v tom, že musíme věřit vypovídajícímu, že říká pravdu. Jenže často říkáme to, co bychom rádi v životě měli, než co v něm skutečně máme.

„Vegani jsou mistři ve svádění, zdá se. Naše statistika nelže, vegani navíc jedí pokrmy, které jsou plné afrodiziak, třeba ženšenu či anýzu,“ komentovala výsledky průzkumu pro deník The Mirror mluvčí seznamky Jessica Leoniová.

Więcej postów