Skotové si silné mrazy a bohatou nadílku sněhu užívají po svém. Zemi pokryly penisy

17.2.2021 16:45 Źródło: Famous
Skotové si silné mrazy a bohatou nadílku sněhu užívají po svém. Zemi pokryly penisy

EDINBURGH (Famous) – Skotská premiérka Nicola Sturgeonová má sice plné ruce práce při řešení pandemie, média v její zemi však neřeší jen stinné stránky života v její zemi. Na Nicolině písečku se totiž rozmohl takový nešvar, lidé houfně budují po celé zemi sněhuláky. No, sněhuláky. Nemají tři koule s mrkví místo nosu a kastrolem na hlavě. Mají koule jenom dvě. Módní jsou totiž především mužská přirození. Na sociálních sítích tak kolují stovky fotek dvoumetrových penisů, které Skotové uplácali ze sněhu.

Zatímco na Islandu mají teploty nad bodem mrazu, Evropu do Británie po Balkán sužují mrazy a bohatá sněhová nadílka. Na Britských ostrovech naměřili tento týden mínus třiadvacet stupňů Celsia, což je nejnižší teplota od roku 1995.

„Skotsko přivítalo sníh v jednotě a důstojnosti,“ vtipkuje oceňovaný televizní scenárista Neil Forsyth, který na svém profilu na Twitteru zveřejnil fotky několika penisů z velkých skotských měst Dundee, Edinburgh a Glasgow.

Jistý Reuben Taylor z Edinburghu se prý náramně bavil prací svého souseda, který vytvořil penis vysoký tři metry. „Ten chlap, co na tom pracoval, vypadal velmi hrdě. Jeho děti si kolem jen vesele hrály,“ vtipkuje Taylor v rozhovoru pro The Sun.

Komentáře u fotek sněhových výtvorů tohoto typu mluví samy za sebe. „Miluju ty sněhové koule,“ využívají příležitost ke dvojsmyslům uživatelé sociálních sítí.

A Skotové, kteří by rádi byli nezávislí na Spojeném království, využili sněhová přirození také k politickým urážkám britského premiéra Borise Johnsona. „Jsou to nové Johnsonovy sochy?“ ptají se podle skotského deníku The Sun.

Więcej postów