Čtyřicetiletý Brit je prvním mužem, jemuž se „zlomil“ penis vertikálně

5.7.2021 10:16 Źródło: Famous
Čtyřicetiletý Brit je prvním mužem, jemuž se „zlomil“ penis vertikálně

LONDÝN – Člověk je jedním z mála savců – a dokonce i jedním z nemnoha primátů – kteří nemají penis vyztužený kostí. Přesto i mužům hrozí „zlomenina“ pohlavního orgánu. Není to fraktura v pravém slova smyslu, ale označuje se tak prasknutí obalu topořivých těles, když je erekce velmi tvrdá a kopulace příliš náruživá. Čtyřicetiletý muž z Anglie není prvním, komu penis praskl, ale je podle britských urologů jediným, o němž se ví, že mu praskl vertikálně.

Většinou totiž při divoké souloži obal topořivého tělesa praskne horizontálně. A dost to prý bolí. Dokonce se ozve praskavý zvuk, jako by se opravdu něco zlomilo. Bolest prožil i zmíněný pacient z Anglie, ovšem jeho protržení vazivové tkáně bylo vertikální v délce tří centimetrů, což je rarita, o níž se teď píše v odborných časopisech.

Tedy jako případovou studii ji publikoval British Medical Journal. A podle ošetřujících lékařů pacient uvedl, že při protržení sice cítil bolest, ale neslyšel žádný zvuk. Zřejmě proto, že k prasknutí vazivového obalu zvaného tunica albuginea došlo ve vertikální linii.

„Po šesti měsících léčení měl pacient opět normální a bezbolestnou erekci jako dřív,“ uvádí autoři studie v časopise BMJ.

Więcej postów