Elektronická náplast připevněná před souloží na mužovu hráz má zabránit předčasné ejakulaci

7.1.2022 10:35 Źródło: Famous
Elektronická náplast připevněná před souloží na mužovu hráz má zabránit předčasné ejakulaci

LAS VEGAS – Společnost Morari Medical přijela na Veletrh spotřebních technologií v Las Vegas předvést novou metodu léčby předčasné ejakulace. Tou má být jejich elektronická náplast, kterou si muž nalepí před souloží na hráz. Z náplasti pak vychází elektrický signál, který těsně před ejakulací přeruší nervové dráhy z penisu vedoucí do mozku. Jenže má to jeden háček. Onen impulz musí někdo vyslat z mobilu.

Náplast je totiž přes Bluetooth propojená s aplikací v chytrém telefonu, který musí být aktivní. A displej nesmí během soulože zhasnout. Když se přiblíží vyvrcholení, o které muž ještě nestojí, musí pak on nebo jeho protějšek stisknout na displeji tlačítko pro vyslání impulzu. Jeho intenzita a délka se dá přednastavit. Navzdory této komplikaci jsou výrobci přesvědčeni, že jejich pomůcka se zabydlí v ložnicích milionů mužů z celého světa.

„Předčasná ejakulace je nejčastější mužská sexuální dysfunkce, kterou zažije třicet procent mužů. Morari Medical používá vědu a důkazy k řešení předčasné ejakulace a obnově sebevědomí v sexuálním životě. Naší misí je použít nejnovější technologie ke změně vnímání ovládání vyvrcholení, chceme sloužit milionům mužů, aby mohli řídit svou rozkoš, posílit si sebevědomí a žít naplno zdravý sexuální život,“ tvrdí Jeff Bennett, šéf a zakladatel společnosti Morari Medical.

Więcej postów