Harry Styles: Léta mě děsilo, že se někdo dozví, že jsem zrovna souložil

27.4.2022 07:16 Źródło: Famous
Harry Styles: Léta mě děsilo, že se někdo dozví, že jsem zrovna souložil

LONDÝN – Zpěvák Harry Styles se prý roky děsil představy, že se někdo dozví, že před chvíli zrovna souložil. Svůj sexuální život považoval za velmi osobní věc a cítil se trapně kdykoli se někdo dozvěděl, že měl zrovna sex. Děsilo ho také to, že by dokonce zjistil, s kým ho měl. Jak ale zestárl a vyzrál, pocity studu a trapnosti přirozeně zmizely a dnes dokáže o svém sexuálním životě hovořit.

„Velmi dlouhou dobu jsem považoval za jedinou věc, která byla jen moje, svůj sexuální život. Cítil jsem se kvůli tomu trapně, styděl jsem se při představě, že lidé vůbec tuší, že jsem zrovna souložil, nebo s kým. V časech, kdy každý vše hned vyslepičil, jsem dlouho řešil, komu můžu věřit, bylo to stresující,“ přiznal Harry v rozhovoru pro magazín Better Homes & Gardens.

V osmadvaceti už ale svůj sexuální život oslavuje a nestydí se ani trochu.

„Jsem v tom velmi otevřený při hovoru s přáteli, je to ale moje osobní věc, je to jen moje. Celým klíčem k tomu, kam bychom jako lidstvo měli dospět čili k přijetí každého a k otevřenosti vůči všem, je to, že sexuální život druhých nebude nikoho zajímat,“ míní Styles.

Harry teď randí s osmatřicetiletou Olivií Wildeovou.

Więcej postów