Harry Styles potvrdil klauzuli o nahotě, což znamená, že fanoušci neuvidí ve filmu jeho penis

21.5.2022 10:14 Źródło: Famous
Harry Styles potvrdil klauzuli o nahotě, což znamená, že fanoušci neuvidí ve filmu jeho penis

LONDÝN – Harry Styles přijal hlavní roli ve filmu Můj policajt. Scénář mu přitom předepisoval velmi odvážné sexuální scény. Osmadvacetiletý britský hudebník s tím souhlasil, ale vynutil si ve smlouvě klauzuli, že v žádném záběru nebude vidět jeho penis. Spousta fanoušků se to dozvěděla až teď a je trochu rozladěná, že neuvidí Harryho pohlavní orgán. Spekuluje se už léta o tom, že není vůbec malý.

Snímek My Policeman (Můj policajt) by měl být uveden ještě letos na podzim na Prime Video. V romantickém dramatu hraje Harry homosexuálního britského policistu z 50. let, který se ožení s učitelkou (Emma Corrinová) a zároveň má vztah s mužem (David Dawson).

Už během natáčení se do médií dostaly zprávy, že Harry bude během některých scén filmu zcela nahý. On ale nedávno hovořil o nahých scénách v interview pro americkou televizi a spekulace vyvrátil.

„Ve finálním střihu není žádný penis. Natočili jsme ráz na ráz. Nemyslím si, že vůbec zamýšleli, že ukážu penis. Ale předem jsme se dohodli, že tato část těla zůstane jen mně a nikdo ji neuvidí,“ prohlásil Styles.

Więcej postów