Kanye West: Manželství mi zničila závislost na pornu

8.9.2022 10:17 Źródło: Famous
Kanye West: Manželství mi zničila závislost na pornu

LOS ANGELES – Kanye West se na konci zimy stáhl a přestal zahlcovat sociální sítě svými nemocnými výroky, které svědčí o jeho nezdravé mentalitě. Jenže zdá se, že s koncem léta má další manický záchvat své bipolární poruchy. A tento týden se na jeho Instagramu objevila série zpráv a prohlášení, v nichž útočí na bývalou manželku Kim Kardashianovou. Ta je prý poloviční běloškou, a proto mu znemožňuje setkání s dětmi a ignoruje ho jako černocha. Nicméně v příspěvcích přiznal, že je závislým na pornu, a to mu zničilo manželství.

Jak je pro Kanyeho typické, není na vině ovšem on. Za jeho závislost na pornu můžou sociální sítě, které ho prý propagují.

West na Instagramu zveřejnil celou sérii soukromých zpráv, které si vyměnil s manželkou a jejími příbuznými. Kim Kardashianová ho vyzvala, aby toho ihned nechal.

Vše začalo kvůli vzdělání jejich čtyř společných dětí. Ty navštěvují soukromou mateřskou a základní školu v Los Angeles. Jenže Kanye chce, aby chodily do Donda Academy, což je soukromá křesťanská škola, kterou založil loni v říjnu.

„Musíme si promluvit osobně. Nemusíte tedy říkat, kam děti chodí do školy. Proč byste to měli říkat. Protože jsi poloviční běloška?“ útočil ve zprávách na Instagramu West.

V jednom příspěvku přiznal, že je závislý na pornu. A myslí si, že za to může Instagram. Proto chce, aby na tuto platformu jeho děti Norh a Chicago nesměly. Kim jim přitom dovoluje na Instagram chodit.

„Pornografie zničila mou rodinu, snažím se vyrovnat se závislostí, kterou Instagram podporuje. Nedovolte, aby se to stalo North a Chicago,“ napsal West.

Ten útočil také na matku své exmanželky Kris Jennerovou, která ho poprosila, ať ji nekontaktuje, protože z toho má akorát nervové potíže. Na to West odpověděl, že na ni bude útočit klidně dál a může na něj poslat třeba své kamarády Clintonovy.

Więcej postów