Malaga zakáže nafukovací panny a nafukovací penisy na rozlučkách se svobodou

14.11.2022 16:07 Źródło: Famous
Malaga zakáže nafukovací panny a nafukovací penisy na rozlučkách se svobodou

MALAGA – Španělská Malaga je oblíbenou destinací Evropanů, kteří se loučí se svobodou. A to především díky levným letenkám a bohatému nočnímu životu s dostupnými cenami za jídlo a pití. Jenže osoby loučící se se svobodou to začínají přehánět se svými kostýmy. A tak se po městě válejí nafukovací panny a potulují nafukovací penisy. Město hodlá zakázat veškeré sexuální propriety užívané jako humorné doplňky loučení se svobodou zakázat. Ilegální bude nově také veřejná nahota.

Za porušení zákazu hrozí pokuta 750 eur – tedy asi osmnáct tisíc korun. Pokuta ale může činit dvojnásobek, pokud budou poblíž děti nebo se osoba porušující vyhlášku bude pohybovat poblíž „dětských zón“ – hřiště či školy.

Podle radních bude nově „zakázáno chodit nebo zůstávat na ulici pouze ve spodním prádle nebo v oblečení či s doplňky, které představují genitálie, nafukovací panny nebo jiné prvky sexuální povahy.“

Starosta Francisco de la Torre řekl, že je načase nastolit pořádek. Přestože cestovní ruch loni v létě přinesl městu 8,5 miliardy eur.

14.11.2022 16:07

Więcej postów