Společné narozeniny V.

13 sty 2010 · 7 315 wyświetleń Big-Dog

Den třetí

Ráno bylo kouzelné. Vstávali jsme až pozdě a teprve teď jsme si uvědomili, jak moc nám chyběla včerejší večeře, na kterou nám před tím nepřišli ani pomyšlení. Byli jsme hladoví a holky nám v kuchyňce připravovaly snídani pro nás všechny. Ještě před snídaní jsme se postupně všichni vystřídali ve sprše a tak jsme si na verandu usedali k prostřenému stolu svěží a odpočatí. Po včerejší bouřce byl ranní vzduch vlahý, příjemně chladivý a všechno vonělo svěžestí. Bylo nám prostě dobře.

představení jen pro zvané

Bylo skoro snědeno a seděli jsme u ranní kávy, když se holky zas beze slova zvedly, sklidily ze stolu a zmizely v chatě. Vrátili se v dobře známém úboru. Kraťoučká trička a vyrýsované tenoučké kalhotky. Víkend plný sexu ještě neskončil. To bylo jejich hlavní sdělení.
„Milí oslavenci.“ Začala Petra trochu obřadně, stejně jako včera Zuzka.
„Když jsme se před čtrnácti dny se Zuzkou rozhodovaly, jak vás tenhle víkend pobavíme a napadla nás právě tahle možnost, ani jednu z nás nenapadlo, co všechno to bude obnášet. Nepopírám, že být vám včera celý den k volné dispozici, bylo stejně uspokojující pro nás, stejně jako pro vás. Ale to pořád ještě není všechno.“ Dramaticky se odmlčela.
„Jestliže včera bylo jen na vás, kterou z nás a jak obšťastníte, nebo naopak využijete, dnes převezmeme režii my se Zuzkou. Ale nebojte, myslím, že se vám to bude líbit. Konečně i pro nás se Zuzkou to bude poprvé, takže nám pánové držte palce.“
Na to kývla na Zuzku a ta vytáhla něco, co nám vyrazilo dech. Naprosto. Držela v ruce latexové kalhotky. Ale jaké. Na přední straně se jim houpal umělý úd. Regulérní připínák. Ale ani to nebylo všechno. Na vnitřní straně kalhotek byl druhý. O něco menší a tenčí, ale byl tam.
„Tak tohle si dneska vyzkoušíme. V praxi uvidíte, že i my holky se obejdeme bez chlapa.“ A rozložila latexové kalhotky na stůl. „Bude to takové malé privátní divadlo jen pro vás pánové. Se Zuzkou jsme se shodly na tom, že si je obleču já. Zuzka pak bude ta, která bude moci porovnávat, kdo že jí to během tohohle víkendu udělal nejlíp. Během prvního dějství představení pro vás budeme nedotknutelné. Před ním ale budeme rády za vaši péči a pomoc při přípravě. Druhé dějství pak bude i na vás. Nejdříve nám Petr se Zuzkou předvedou, jak se za víkend poznali. A pak budeme na řadě my s Honzou.“
„Tak pravidla znáte.“ Ozvala se pro změnu Zuzka. „Pomůžete nám?“
Byla to spíš řečnická otázka. Vstala a vzala mne za ruku. Myslel jsem, že se mnou někam chce jít, ale místo toho mne jen pobídla, abych se postavil taky. Chvilku jsme tu zůstali proti sobě a dívali se na sebe. Pak si beze slova sedla na vyklizený stůl, položila se na záda a zavřela oči. Dál nic. Petra s Honzou postupovali stejně. Holky měly určitě domluvené i tohle. Začal jsem Zuzku zlehka líbat po celém těle. Přes oblečení i přímo na kůži. Zuzce se to evidentně líbilo. Ještě před chvilkou ji moje polibky nechávaly v klidu. Teď už se při každém lehoučce zachvěla a napnula v očekávání dalšího. I její ňadra a bradavky jí prozradily. Pod tričkem se jí začaly rýsovat jako droboučké hrášky. Dech se jí zrychloval a do obličeje jí vyrazil ruměnec. Přišel čas na svlékání, ale nechtělo se mi ji teď rušit, tím že bych ji nutil zvedat ruce nebo se dokonce nadzvedávat. Rozhlédl jsem se kolem sebe s nadějí, že najdu lepší řešení. A našel! O kousek dál ležel na stole zapomenutý ostrý nožík od snídaně. Ideální. Sáhl jsem po něm, tupou stranou přejel Zuzce po bříšku. Zeširoka otevřela oči, ale ubránila se podívat, co ji to tak vylekalo.
„Neboj.“ Tišil jsem ji chlácholivě.
Zase se uklidnila. Zavřela víčka a čekala, co přijde. Opatrně jsem nadzvedl tričko přímo mezi jejími kozičkami a opatrně ho jedním tahem rozříznul. Ňadra se jí rozlila do stran, ale přesto si zachovala tvar. Zhluboka se nadechla a čekala. Zlehka jsem ji políbil na obě bradavky. A po líbání přišlo hlazení. Poprvé za celý víkend jsem si s nimi doopravdy hrál a dával si na čas. Líbilo se jí to a prozrazovala to lehoučkými povzdechy. Teď přišel čas sestoupit níže. Polibky se přesouvaly na bříško, ale pak najednou ustaly úplně. Zuzka byla celá nedočkavá. Věděla, že je na řadě její klín a moc se na to těšila. Dokonce doširoka roztáhla nohy, doufaje, že mě to přesvědčí k co nejrychlejšímu pokračování. To mělo úspěch. Zatímco do teď jsem se choval skoro způsobně, teď už jsem to nehodlal prodlužovat. Dlaněmi jsem se opřel o její stehna a zabořil obličej do její prciny. Krásně voněla a i skrz kalhotky byla cítit Zuzkou. Zatajila dech, vyšla mi vstříc a tělem jí projelo zavrnění. Vzal jsem nožík a kalhotky rozřízl po každé straně tak, abych je mohl stáhnout bez jakékoliv námahy. Jenže Zuzka už to stejně nemohla vydržet. Naslepo po mně chňapla a přitlačila mi obličej do rozmáčeného klína.
„Tak připravené už asi budeme dost.“ Ozval se Petřin hlas s nádechem smíchu. „Zuzi, ty se běž uvelebit na jeviště a kluci mi ještě pomůžou s oblékáním.“
Zuzka se beze slova zvedla a odešla do chaty. My se zatím věnovali Petře. Pomoc opravdu potřebovala. Latex je sice bezva materiál, ale s oblékáním je to horší. Nejdříve si Petra v sedě na stole provlékla nohy otvory. Pak odněkud vyčarovala lahvičku lubrikačního gelu a potřela s ním vnitřní penis. Opatrně a pomalinku si na něj nasedla. Pak už bylo na nás, abychom jí pomohli kalhotky usadit na zadečku i na bříšku. Byly vysoké až do pasu. Díky tomu, že se chovaly jako druhá kůže, ale taky byly pořádně sexy. Kromě toho tak bylo zaručeno, že penis, který teď trčel Petře z rozkroku, držel opravdu pevně. Skoro jako pravý. Ten pohled byl neuvěřitelný. Petra jako by ztratila kus ze své suverenity. Nevěděla co si s tím počít a vědomí, že na každém kroku ji o 16 cm předchází černý, perfektně vytvarovaný žalud latexového penisu, ji poněkud znervózňovalo. Kdyby to šlo, určitě by si klín zakryla rukou. Odvedla nás do ložnice. Tam už na ni čekalo velké vyklizené letiště a na něm rozehřátá Zuzka. My se s Honzou usadili do připravených křesel a představení mohlo začít.
Holky nelhaly. Opravdu to bylo poprvé. Petra si vylezla za Zuzkou na letiště. Ale jak dál? Až po chvilce se navzájem začaly mazlit, ale nevěděly si se sebou rady. Určitě spolu nebyly poprvé, ale s jedním penisem navíc a jen jednou prcinkou jim to prostě ne a ne fungovat. Pak ale Zuzku napadla spásná myšlenka. Nanesla si do dlaní lubrikační gel a jala se ho Petře roztírat po umělém penisu. Jako by byl opravdu její a skutečný. Když byl celý mokrý kluzký, začala jí ho prostě a jednoduše honit, jako pravého ptáka. Jezdila po něm nahoru a dolů až to mlaskalo. A ejhle. Zafungovalo to. Petra se opřela do polosedu a nechala Zuzku pracovat. Dělalo jí to dobře. Když to Zuzka viděla, začala jí i kouřit. Vzala si její žalud mezi rty, intenzivně ho sála a rukou jí pořád honila. Až teď mi docvaklo, že každý pohyb a dotyk na vnějším penisu se zároveň přenáší do toho, který měla Petra zavedený uvnitř v prcince. Holky už zas byly ve svém živlu. Petra už o ničem přemýšlet nemusela. Konečně se přestala nad penisem podivovat a začala ho vnímat jako svou výhodu. Doslova na něj byla pyšná.
Po chvilce Zuzka přestala s kouřením a podívala se Petře do očí. Petra jen lehoučce přikývla. Zuzka se zvedla, klekla si nad Petřin nový nástroj a pomalu na něj dosedala. Až na doraz. Nádherný pohled. Honza už to nevydržel, shodil sportovní kalhoty a začal si nepokrytě honit ptáka. Bez mučení se přiznám, že já udělal to samé. Holky si nás všimly jen koutkem oka. Mnohem víc starostí měly samy se sebou. Petra ležela na zádech, držela Zuzku za zadeček a neuměle odspodu přirážela. Zuzka zas na oplátku laskala Petřiny kozičky. Nevypadaly, že by jim scházel chlap.
Zuzka teď ležela na zádech a iniciativu převzala Petra. Sebevědomí jí zas o kousek stouplo a milovala se Zuzkou docela s vervou. Pololežela mezi jejími roztaženými stehny a dorážela do její kundičky. Zuzka pod ní regulérně sténala, přitahovala si jí za zadek a Petra už šukala jako zkušený zajíček. Slušelo jim to. Moc. A ještě něco. S Petrou se začínalo také něco dít. Jako by se chvílemi přestávala kontrolovat. Pohled jí utíkal někam pryč a rytmus přirážení se pokaždé zrychlil, až se jí Zuzka odměňovala vášnivým vzlykáním. Obě se dostávaly do varu.
„Tak a teď tě obtáhnu ze zadu. Otočit a pořádně mi tu svojí píču předveď.“ vyklouzla Petra ze Zuzky a docela nevybíravě jí plácla po zadku.
Tohle už určitě domluvené neměly. Zuzka vypadala hodně překvapeně. Ale poslechla bez odmlouvání. Otočila se na bříško a vystrčila prdelku, jak jen nejvíc to šlo.
„Ukaž…“
Sklonila se k ní Petra, roztáhla jí zadeček a bez váhání jí začala lízat celou kundičku i s prdelkou. Volnou rukou si přitom jezdila po latexovém penisu. To tedy bylo představení. Díval jsem se na ně a nevěřil svým očím. Petra teď poplácala Zuzku po zadku, čapla jí za něj a docela nevybíravě do ní zajela. Zuzka vykřikla, ale držela. Naopak proti ní přirazila. Petra si svůj nový penis doslova a do písmene užívala. V latexových kalhotkách, které ještě zvýrazňovaly její siluetu, vypadala k sežrání žensky a přitom teď zastávala čistě mužskou roli. Držela Zuzku za zadek a zuřivě do ní bušila. Ta se pod ní zmítala, ale Petra nepovolila ani nezvolnila. V ničem si nezadala s Honzou, který jí takhle prznil včera ráno. Zuzka se začínala dostávat k nejlepšímu a přestávala vnímat okolí. Hlavu zabořenou do prostěradla a jen nesrozumitelně kvílela. Ale Petra už byla taky pomalu mimo. Pořád zatím držela Zuzku jako v kleštích a křečovitě přirážela. A pak přišla s neuvěřitelnou rychlostí a prudkostí. Udělala se tak bouřlivě, že jsem ji tak ještě nikdy neviděl. Prostě odpadla. V jednom okamžiku ještě šukala Zuzku, co to jen šlo a v příštím momentu už ležela na posteli schoulená do klubíčka. Jednou rukou se držela za latexový penis a druhou si tiskla přes kalhotky do klína v místech, kde jí v kundičce dráždil vnitřní kolík. Vzlykavě a přerývavě oddechovala a nevěděla o světě.
Jenže Zuzka ještě svého nedosáhla. Přitom byla od vrcholu doslova jen několik tahů. Když zjistila, že od Petry už se ničeho nedočká, zoufale zvedla hlavu a rozhlédla se po místnosti. Teprve teď jí asi došlo, že jí sledují dva masturbující kluci. Když mě uviděla, bez rozmyslu se zvedla, seskočila z postele, chňapla po mém penisu a nasedla si na něj. V tu chvíli tam mohl být úplně cizí chlap, bylo by jí to jedno. Několikrát proti mně prudce přirazila a byla hotová. Takhle jsem si jí taky nepomatoval. Chytla se mně, nehty mi zaryla do zad, zakousla se mi do ramene jako nějaká šelma a několikrát sebou prudce zaškubala. Nechal jsem ji tak, dokud se sama neprobrala.
„Promiň, ale já to prostě musela dokončit.“ Omlouvala se mi celá rozpačitá.
„Za tohle se neomlouvej blázínku.“ Šeptal jsem jí do ouška. „Tohle přece bylo to nejhezčí představení, co jsi mi mohla předvést. Kromě toho je teď přece řada na nás, ne?“
Seděli jsme tak spolu na židli a dívali se, jak Honza stahuje Petře latexové kalhotky a pomáhá jí dolů z postele. Pak jsem vzal Zuzku pod zadečkem, a tak jak byla, jsem ji přenesl na postel, kam jsme se společně svalili. Ani teď jsem z ní nevyklouzl. Bylo nám tak krásně. Zuzce jsem ani po její divoké jízdě uvnitř její kundičky nikterak nevadil, a když jsem se začal malinko pohybovat, dokonce mi sama pomáhala. Vypadalo to, že místo aby odpočívala, tak si dá s chutí nášup. Těm dvěma jsme se předváděli s radostí. Naše milování bylo poklidné a něžné. Bral jsem si Zuzku ve všech možných pozicích, všemi možnými způsoby a ona se mi s radostí dávala. Když ona rozjížděla vyšší rychlost, já ji něžně tišil a když já už uvadal, ona mne rozehřívala. Bylo nám fajn a možná by to snad ani nikdy skončit nemuselo. Až moje vlastní nedokonalost mi připomněla, že nic není napořád.
„Už budu kočičko, kam bys to chtěla?“ Zašeptal jsem jí do ouška.
„Já už mám taky skoro hotovo Peti. Nechtěl bys mě nejdřív raději dolíznout?“
Taková přání se přece neodmítají. Dovolil jsem jí vyklouznout a posadil jsem si jí zadečkem na obličej. Zuzka to tak milovala. Nejdřív jsem jí celý klín olízal a osušil, než jsem se pustil do jejího postěváčku. Za to mě odměnila mírným přitlačením a vzdechem. Byla už doopravdy jen kousíček od cíle a já byl celý lačný jí ho co nejdřív dopřát. A pak jsem si vzpomněl ještě na něco. Opatrně jsem naslinil ukazováček pravé ruky a rychle s ním zajel do Zuzčiny prdelky, jak nejhlouběji jsem dokázal.
„Jojoooohhh!!!“ mi bylo kýženou odpovědí.
Teď už mi stačilo jen pár okamžiků a Zuzka se mi doslova udělala do pusy. Byl jsem mokrý až za ušima. Tentokrát měla orgasmus jen lehoučký, ale o to uspokojivější. Otočila se ke mně a měla v obličeji ten nejspokojenější a nejvyrovnanější výraz, jaký jsem u ní kdy viděl.
„Teď je řada na mně Peti. Převedeme těm dvěma, jak tě umím udělat, jo?“ a mrkla přitom na mě.
Položila se mně na kraj postele, tak abychom byli co nejvíce na očích, klekla si mi mezi nohy a začala mě kouřit. Tak jak to uměla jen ona. Petra byla dobrá, ale Zuzka by jiná. Uměla se mě dostat maximum během několika desítek vteřin. Někdy jsem ji za to skoro nenáviděl, ale dneska jsem jí za to byl vděčný. Během dvou minut jsem se jí začal v puse vzpouzet a Zuzka věděla, co bude následovat. Tentokrát to byla dokonalá exhibice. Prvních několik výstřiků schválně pustila do vzduchu tak aby si je Petra mohla vychutnat, až poslední dva nebo tři chytila do pusy. Ještě chvilku mně žužlala a olizovala, než mě něžně stáhla z postele.
„Pojď, teď je řada na nich.“
Nastoupili ve velkém stylu. Honza Petru povalil na postel, roztáhnul jí nohy, vrazil jí ho do prciny a začal do ní bušit. Chvíli mu to procházelo, než se Petra začala vzpouzet. Váleli se spolu po posteli tam a zpátky až skončil Honza dole a Petra na něm. To všechno se odehrávalo potichu, jen za občasného heknutí a vzteklého zakňučení. Bylo to vlastně souboj. Nešlo v něm o to, jestli sex ano nebo ne, ale o to kdo bude šelmou a kdo kořistí. Teď to zrovna vyhrávala Petra a rajtovala na Honzovi jako na hřebečkovi. Honza to chvíli snášel se zatnutými zuby, ale za chvilku už se zas převalovali po posteli. Až Petra skončila opřená o pelest postele a Honza si jí bral ze zadu. Tahle poloha konečně oběma umožňovala, aby si přišli na své bez ztráty vzájemné kontroly. Ti dva se teď už dávno nemilovali. Pářili se, šukali, mrdali, prcali… jen se naprosto určitě nemilovali. A jestli do teď bylo ticho, teď se oba začali projevovat. Honza držel Petru za zadek a prudce si ji navlékal na svého ptáka, jak se mu zrovna zlíbilo, zatímco Petra mu přirážela vstříc tak, že měl co dělat, aby vůbec udržel rovnováhu. Občas ji pořádně plácnul po zadku a Petra se mu oplácela neuvěřitelným řevem. Prostě ječela, co jen dovedla. Zmítali se tam tak několik minut. Oba zpocení, udýchaní a uřícení. Ani jeden se nemínil vzdát první. Až nakonec Petra použila svojí ženskou zbraň. Když už se zdálo, že to bude ona, kdo odpadne při orgasmu jako první, z ničeho nic si sáhla do rozkroku, ale místo, aby si polaskala klitoris, chytila Honzu za koule a přimáčkla mu prstem prostatu. To jsem sám moc dobře znal. Dostalo ho to. Naposledy vykřikl vzteky i vítězně zároveň, narazil si jí na ocas a začal do ní stříkat. Petra ve stejný okamžik vypnula všechny síly, tělem jí prošla křeč a naposledy zaúpěla. Byla hotová a konečně i ukojená. Oba se zhroutili na matraci a dobrých pět minut oddechovali.
„Tak to tedy byl zlatý hřeb našich oslav, Peti.“ Pronesla k těm dvěma uznale Zuzka.
„To se neboj, že kdybychom neshlédli ten váš výstup, tak že bychom v sobě ještě tolik síly vůbec našli. Byli jste s Petrem neuvěřitelní.“ Vrátila nám Petra kompliment.

loučení

Byla už neděle odpoledne, když jsme se chystali k odjezdu. Auto naložené a Honza zrovna zamykal poslední zámek na dveřích chaty.
„Jé, já se chtěla ještě vyčůrat. Domů to nevydržím tak ať nemusíme stavět.“ Vzpoměla si na jednou ještě Zuzka.
„Hmmm, tak jo.“ Pronesl lehce dopáleně Honza a chystal se znovu odemykat.
„Počkej.“ Zastavila ho Petra. „Já na tom sice nejsem líp, ale něco mne napadlo.“ A mrkla na Zuzku. „Co Zuzi, myslíš na to samé, co já?“
„Jestli myslíš to, co já, tak jo. Ať jim uděláme naposledy radost. Včera se jim to evidentně líbilo.“ Vrátila jí mrknutí Zuzka zpátky.
„Tak se kluci ještě naposled podívejte!“
Obě si stouply doprostřed, teď už vyklizené, verandy a začaly si stahovat džíny. Pod nimi na sobě měly poslední pár tentokrát puntíkovaných bokových kalhotek. Dřeply si tak, abychom dobře viděli. Už se ani nemusely domlouvat. Během vteřinky už se jim v rozkroku rozlévaly mokré skvrny. Když skončily, měly kalhotky promáčené tak, že byly celé průhledné. Během další chviličky už je měly dole. Petra vytáhla z kabelky papírové kapesníčky, kterými se utřely do sucha, oblékly si zpátky na ostro džíny a beze slova odkráčely do auta. Zůstaly tam jen dvě loužičky, promáčené kalhotky a hromádka kapesníčků.
Když jsme se ve městě loučili, bylo nám trošku smutno. Bylo nám jasné, že tohle nemůžeme hned tak zopakovat. Bůh ví, kdy zas najdeme odvahu něco takového uspořádat. A co my kluci, hlavně aby holky zas svolily. Už jsme odjížděli, naposledy si mávli, když se mě Petře želelo. Asi na mě bylo moc vidět, jak je mi smutno po společných radovánkách.
„Neboj, příští rok slaví třicetiny Honza…“ broukla mi do ouška.

Podobne opowiadania