Skutočný príbeh.

26 sty 2010 · 12 906 wyświetleń marye

Bol pekný letný deň a naša firma organizovala grilovačku na chate niekde v Malej Fatre. Všetci pozvaní prišli z partnermi, ja s manželom. Celý deň sa popíjalo, grilovalo... Manžel stále niečo vybavoval, telefonoval, skrátka bolo vidieť, že sa s mojimi spolupracovníkmi nudí. Ja som sa dostala postupne do nálady.
Bolo asi osem hodín večer, keď vedľa chaty zastalo veľké čierne auto. Z neho vystúpili dvaja muži. V jednom som spoznala manželovho obchodného spoločníka Stana, druhého som nepoznala. Stano niečo priniesol manželovi a prekladali to do nášho auta. Zakývali na mňa, tak som k nim podišla. Bolo evidentné, že Stano má pod čapicou a aj preto ho priviezol ten mne dosiaľ neznámy muž. „Toto je Milan,“ zoznámil nás Stano. Chvíľu sme sa rozprávali a došli sme k záveru, že je tu nuda. „Išla by som si niekde zatancovať,“ povedala som.
Toho sa chytil Milan, ktorý o sebe prezradil, že vlastní v meste hotel aj s diskotékou. Rozlúčili sme sa s mojimi kolegami a vyrazili sme do mesta. Na recepcii nás privítal mladý usmievavý muž a strčil mi do ruky kartu od izby. S Milanom a so Stanom sme sa dohodli, že sa stretneme na diskotéke. Milan nám poskytol skutočne nádherný apartmán s veľkou sedacou súpravou v obývacej časti a spálňou s obrovskou posteľou. Odložili sme si veci, osprchovali sa a vyrazili sme na diskotéku. Zábava bola v plnom prúde, Stano s Milanom nám držali miesta. Na stole boli nachystané drinky. Chlapom sa akosi nechcelo tancovať, tak som odišla na parket a pripojila sa k hlúčiku tancujúcich. Pozorovala som všetkých troch, ako o čomsi živo diskutujú. O chvíľu sa ku mne pridali. Viditeľne ich tanec nebavil a tak som navrhla, aby sme zašli k nám na izbu, nejako sa zabaviť.
Mladý muž z recepcie hotela doniesol drinky. Milan mu prikázal, aby ostal na chodbe a bol nám k dispozícii. Usadili sme na sedačke a Milan vytiahol z vrecka k arty. „Zahrajme si vyzliekací poker“, navrhol. Všetci súhla i. Dohodli sme sa, že každý kus oblečenia má rovnakú hodnotu a začali sme hrať. Po hodinke som sedela medzi nimi len v tangách a podprsenke. Chlapom pri pohľade na mňa navierali v rozkroku kopce. Veľmi sa snažili o to, aby som čím skôr bola nahá. A vtedy sa to stalo.
Dostala som dve esá. Cítila som šancu získať všetky svoje veci a ešte ich aj vyzliecť. Mohla som však vsadiť iba nohavičky a podprsenku. „Čo by som musela vsadiť, aby sa to vyrovnalo všetkým veciam?“ opýtala som sa sebaisto. Chlapi sa radili a Stano povedal: „Ak prehráš, tak ťa všetci pretiahneme.“ Pozrela som sa na manžela, ten však len pokrčil plecami. „Súhlasím,“ povedala som. Keď boli všetky karty na stole, ukázala som dve esá. Milan mal však trojicu osmičiek a ja som prehrala. Do miestnosti vstúpil mladý muž s fľašou vína a ja som si uvedomila, čo ma teraz čaká. Mladík rozlial víno do pohárov a odchádzal. „Počkaj,“ zastavil ho Milan. „Dohodli sme sa že všetci,“ povedal Milan.
Rozopla som si podprsenku a Stano mi stiahol nohavičky. Manžel mi hladil prsia a zvalil ma na chrbát. Stano s Milanom mi roztiahli nohy a začali mi hladiť klitoris. V okamihu som bola mokrá. Mladík pomaly priložil ústa k mojej pičke a začal ma lízať. Po niekoľkých pohyboch som cítila jeho prst, ktorý mi preniká do zadku. Orgazmus som dosiahla takmer okamžite. Trochu zahanbená som odišla do spálne. Keď som otvorila oči, kľačali pri mne štyria nahí chlapi. Postupne som brala ich penisy do úst, až boli tvrdé. Vysadla som na Milana a začala jazdiť. Zozadu ku mne pristúpil Stano a pomaly zasúval svoj penis do mojej riťky. Mladíkov penis som mala v ústach a ďalší som honila. Po chvíli som sa urobila a musela som si oddýchnuť. Potom som si kľakla na štyri a jeden po druhom sa na mne všetci odzadu vystriedali a každý z nich naplnil moju pičku semenom. Neviem koľkokrát som sa urobi la, ani ako dlho to trvalo.
Odišla som do kúpelne. Osprchovaná si ľahla na chrbát a chcela som spať. Zavrela som oči a pokúšala sa zaspať. Ucítila som jazyk na klitorise, prsty prenikajúce so mojich dierok. Na perách som zacítila žaluď, tak som sa prisala. Niečie ruky ma hladili po prsiach. Oči som neotvorila. Niekto ma začal tvrdo preťahovať a ja som sa zvíjala od rozkoše. Bol to Milan. Keď už bol takmer hotový presunul sa k mojej tvári a vystriekal sa mi do úst. V pičke ho nahradil Stano a tak to urobili všetci štyria. Každý ma poriadne pretiahol a dal mi ochutnať svoje semeno. Bol to najúžasnejší sex v mojom živote.