Pracovní pohovor u voyera

4 paź 2021 · 1 845 wyświetleń Elivas

Tento příběh je čistá fantazie.
Už od mala se mi líbily ženy v minisukních a zajímalo mě, jako každého kluka, co pod sukněmi ženy nosí. V nejtajnějších představách jsem snil, že nemají kalhotky. Možná, že jsem několik takových potkal a nevím o tom. Z dětství jsem se přehoupl přes pubertu a jako teenager mě cestou do školy v létě fascinovaly holky v minisukních a jejich krásně opálená stehýnka. V tramvajích jsem se nemohl tohoto pohledu vynadívat. Ač se mi několikrát povedlo podívat se pod sukýnku, vždy jsem viděl nějaké ty kalhotky. Dále zůstalo u snů nebo u toho, když jsem měl rande a kalhotky jsem musel sundat a nechat jí s holým zadečkem.
Po promoci jsem nastoupil do zaměstnání a tam bylo několik kolegyň, které se mi líbily, ale jejich oblečení nebylo podle mých erotických představ, což jsem chápal a mohl se soustředit na práci. Jak šel čas, povýšil jsem a choutky zůstaly. Jednal jsem s několika zákaznicemi, a jak se blížilo léto, všiml jsem si, že ženské mi do kanceláře začínají chodit v sukýnkách. Příležitostí na nakouknutí moc nebylo, tak se mi v hlavě zrodil plán. Pod stůl jsem si nainstaloval webkameru a namířil ji na židli proti mně. Ještě jsem zkontroloval záběr a při první zkušenosti jsem ji vyzkoušel.
V té době mi sekretářka šla do důchodu a na mě bylo, abych si našel novou. Podal jsem si inzerát a čekal na odpovědi. Požadavek byl sice vzdělání, ale byl tam i dosti vysoká odměna, což bylo motivující.
Zval jsem si zájemkyně postupně na určitou dobu, a aby se nesešly najednou. Nechtěl jsem mít kancelář a chodbu před ní jak čekárnu u lékaře. Vždy, když nějaká přišla, posadila se a já na počítači klikl na kamerku. Viděl jsem jaké zrovna má kalhotky. Dokonce jsem i viděl kalhotky s dírou uprostřed. Zajímavé. Samozřejmě mně zajímali všechny aspekty k práci. To, co dotyčná měla pod sukýnkou, byl jen bonus a potěšení pro mě. Bylo léto a začalo se oteplovat. Měl jsem pár uchazeček, které jsem si zařadil do dalšího kola. Další dny bylo stále tepleji a já byl rád, že moje kancelář měla klimatizaci, ale stejně jsem tam měl ještě ventilátor. Na dveře zaklepala další uchazečka. Otevřely se dveře a do místnosti vešla dlouhovlasá černovláska v krátkých letních minišatech. Byly volné, a jak vešla, ventilátor vykonal svojí práci, kterou jsem ani v plánu neměl. Minišaty jí nadzvedl a já zahlédl na desetinu sekundy holý zadeček. Jen jsem nasucho polkl a byl zvědavý, až si sedne.
Pozdravili jsme se, představili a já jí nabídl něco k pití. Podal jsem jí minerálku a posadil se. Začal jsem se ptát a dělat si poznámky. Jen tak už jen ze zvyku jsem klikl na kamerku, s tím, že se podívám, jaké si dnes vybrala tanga, neboť zadeček jsem viděl holý. Když se mi otevřelo okénko s obrazem videa, málem jsem oněměl. Bylo štěstí, že ženy neměly ani ponětí, že tam je kamerka. Seděly pohodlně a tak seděla i tahle. Nohy od sebe a odpovídala sebevědomě na otázky. Já koukal na její rozevřenou kundičku. Viděl jsem poprvé, kdy žena pod minišaty neměla kalhotky. Dost mi to rozhodilo a nevěděl jsem, jak to udělám, až budu muset vstát, neboť penis zareagoval a postavil se. Tahle uchazečka byla okamžitě zařazena do druhého kola. Byla šikovná, vše splňovala, ale i kdyby ne, chtěl jsem ji vidět znovu. Ptal jsem se na její reference znovu a čekal, kdy mi řekne něco nového. Moje ruka zajela na můj poklopec a svého tvrdého těšitele jsem si zmáčkl. Podíval jsem se ještě na video. Ona dala nohy k sobě a opět od sebe. A v tom okamžiku jsem vyvrcholil do kalhot. Video jsem si nahrával a několikrát si ho pustil po jejím odchodu. Když jsem jí podával ruku, snažil jsem se být za stolem. Dodnes nevím, jestli si něčeho všimla.