V kabinetu

11 paź 2021 · 5 656 wyświetleń motol

S novým školním rokem k nám nastoupila nová fyzikářka, se kterou jsem v jednom kabinetu. Den za dnem plynul a já zjistil, že se mi začíná líbit. Čiší z ní živelnost,ženskost a něco, co jsem dlouho nepoznal. S údivem jsem zjistil, že mi občas stojí,když vidím jak skloněná nad sešity má v dekoltu vidět krásné bradavky.
I dnes jsem seděl u svého stolu a zaujatě sledoval její bradavky a prsa,která se při jejím dýchání zvedala a zase klesala.Až se mi při té nádheře zpotily dlaně. Hrome přece mě tahle ženská nezblbne, řekl jsem si a když se mi naboulené kalhoty zklidnily,vyběhl jsem na chodbu se uklidnit. Došel jsem až na dvůr, kde mě čerstvý vítr probral. Když jsem se vzpamatoval,vrátil jsem se do kabinetu. Otevřu a málem mi spadla brada.
Jana se zrovna převlékala, stála zády ke mě ve spodním prádle. Srdce se mi zbláznilo,mozek vypověděl službu,ruce se mi rozechvěly.Přistoupil jsem k ní,ruce jí objaly tělo a přitiskly na mé. Bleskurychle jsem jí pootočil hlavu a přitiskl se na její rty.
Jazyk vnikl do její pusy a setkal se s jejím. Jen zasténala a otočila se ke mě.
Líbání přešlo v divoké,mocně jsme se navzájem tiskli.Došel jsem s Janou ke stolu a posadil jí.Poodtáhl jsem se a zadíval se do jejích zelených očí.Poznal jsem v nich něco,co mi zježilo chloupky-divokou vášeň.Znovu jsem jí začal líbat a bloudit rukama po jejím těle. Dlaň jsem zasunul za lem podprsenky a ucítil tvrdou bradavku. Prsty jsem jí podebral prso a vytáhl ven.Dlouze jsem se zadíval na bradavku a pak jí vsál do rtů. Jana se prohla v zádech a opřela se o ruce.
Tentokrát jsem uchopil podprsenku za spodní část a vyhrnul jí nad prsa. V celé kráse se mi tak zjevily s trčícími hroty bradavek a já je sál jako kojenec. Jana s přivřeným zrakem zasténala. Mé ruce jí začly obě prsa hladit a mnout.
Bradavky začly dostávat tmavou barvu z nalité krve a získaly na tvrdosti.
Napřímila se a vášnivě mě znovu začla líbat.Teď jsem Janu položil na stůl na který si opřela chodila a mírně pootevřela rozkrok. Všiml si, že má na kalhotkách mokré kolečko. Stáhl jsem jí je a přivoněl k nim a ucítil tu nejkrásnější vůni ženského klína.Janka mě s úsměvem pozorovala.
Poklekl jsem a začal jí líbat nohy od prstíků,přes kotníky a pomalými polibky se přes lýtka a stehna obou nohou dostával k rozkroku.Líbal jsem zadeček a jazyk jsem pomalu vsunul mezi oblé a pevné půlky. Zrak mi spočinul na roztažené kundičce, ze které vytékala šťáva ženství a smáčela zadeček.
Nabíral jsem tu lepkavou tekutinu na jazyk a vychutnával její intenzivní aroma. Jazykem jsem se posouval stále vic k velkým pyskům a prsty roztahoval pičku. Jazyk jsem zasunul co nejhlouběji a začal jím kmitat dovnitř a ven, poštěváček jsem dráždil prstem.

Když Janu zaplavila vlna orgazmů, řekl jsem si, že bych se mohl vysvléct taky. Odložil jsem si věci a jen v trenýrkách jsem vystoupil na stůl, rozkročmo nad její tělo. Vyboulené trenky jasně naznačovaly, jak jsem vzrušený. Její oči byly široce rozevřené, dech se ji zrychlyl. Začal jsem si je stahovat pomalu, takže jako první se objevilo mé prošedivělé ochlupení a pak přes gumu vystřelil můj ztvrdlý penis . Odkopl jsem trenky a mé oči se střetly s jejíma. I když nejsem nijak vyvynutý prodralo se z Janiných úst waau. Ze špičky žaludu mi vytékala průhledná tekutina a tvořila dlouhý pramínek. Přešel jsem do dřepu a namýřil ho na Janin vysunutý jazyk. Koule se jí dotýkaly brady, když jsem penisem začal kroužit po jejich rtech. A pak jsem pomalu do těch něžných rtů zasouval svůj krví naběhlý žalud. Ucítil jsem slast jazyku na uzdičce. Teď jsem jsem již skoro klečel na její hrudi a byl jsem již celý v puse. Užíval jse si blaho jejich rtů a jazyku.
Cítil jsem, že budu stříkat, ale protože jsem ještě nechtěl, vyskočil jsem jí z pusy a nastavil jí k lízání koule. Po chvíli jsem se otočil na 69, takže ona byla dole. Znovu jsem jí zajel penisem do pusy, naklonil se abych dosáhl rty na pičku a začal lízat.
Opět jsem udržel stříkání a vzal jsem její prsa do dlaní, stiskl je pevně k sobě a začal mezi ně šukat. Ani jsem nevěděl jak, vystříkl jsem mohutný proud horkého semene, který zasáhl Janu do obličeje. Ta když zjistila že stříkám, vykřikla do pusinky. Přiklekl jsem a z nateklých kulek jí pumpoval celou dávku na vysunutý jazyk. Chvěl jsem se prožitou rozkoší a začal Janu líbat nehledě na její ulepenou pusu a že tak vlastně ochutnávám sám sebe.
Jana si nyní klekla si na čtyři a já ji začal zezadu šukat. Prsa se jí houpala v přírazech a já se nemohl vynadívat. Teď jsem si lehl na záda a Jana si obkročmo sedla na mě a začla sama jezdit. Bradavky jsem vzal do pusy a znovu sál. Jana mě sledovala z přivřených oči, naklonila se a začla líbat.
Můj penis a koule byl celý od šťáv, které pouštěla její pička. Její rychlost se zvyšovala a já věděl, že budeme oba dva. Mohutný orgazmus zaplavil naše těla a semeno prudce stříkalo své dávky do horké kundičky. Stoupl jsem si, uchopil Janu do náruče a vstoupil s ní do sprchy, kterou zde máme. Proud vody bičoval naše těla a tak jsme se dlouze líbali, několikrát mě vykouřila a ji lízal a prstil.