V zajetí rozkoše III

5 lis 2021 · 1 294 wyświetlenia Vec_Makropulos

Alia sebou trhla když slyšela pádné kroky v chodbě a dva mužské hlasy. Jeden z nich patřil Dominikovy a ten druhý nepoznávala, ale zřejmě to byl někdo z jeho přátel, protože s ním mluvil velice žoviálním tónem. Edgarův nečekaný příchod krátce po jejím orgasmu ji tak rozhodil, že se dala do práce a úplně zapomněla zkontrolovat, zda na křesle nezůstaly po jejím malém dobrodružství nějaké stopy. Už ale nezbylo než doufat, že všechny tekutiny pohltila vyhrnutá sukně. Kroky se přiblížily, Dominik otevřel a s poměrně neochotným výrazem pokynul druhému muži, aby vstoupil.
...."Jsem rád, žes mi zavolal Niku, nemohl jsem odolat přijít se na Tebe podívat osobně, vždyť jak dlouho to je, co?"
"Samozřejmě Reggie, jsi tu vždy vítán, ale teď se to zrovna moc nehodí, to povolení už jsem zařídil sám, do týdne by mělo být schválené a pak může výstavba pokračovat. Do té doby Tě jen požádám, abys to vyřídil předákům, musí se to zastavit. Kdyby došlo k nehodě, už se z toho nevysekáme." Odpověděl Dominik svému společníkovi.
"Aale, podívejme se jaký úžasný klenot schováváš v těchhle starých, mrazivých zdech Niku, kdopak je tato nádherná dáma?
Bez čekání na odpověď se o něco menší a štíhlejší muž s rošťáckým účesem svižně přitočil k Alii stále sedící v křesle, snažící se nedát najevo svou nervozitu.
"Regulus Brown, jméno mé" zvedl její ruku a když jí políbil, zalesklo se mu v očích překvapení a vzrušení. "Alia Fleurová" pípla Alia, když si uvědomila, že si ani neumyla ruce.
"Velmi uhrančivá vůně, Alio, copak je to za značku?"
"Já... já vlastně ani nevím" vykoktala ze sebe, vědoma si toho, že se ji snaží záměrně přivést do rozpaků.
Výraz Dominikovy tváře se čím dál víc protahoval, když sledoval, jak se ten chlípník tak okázale dvoří někomu, po kom sám tak moc toužil.
"Jsi tu abys obtěžoval mou asistentku, nebo probereme práci?" Řekl výhružným hlasem Dominik.
"Obtěžoval? Ale notak, obtěžuje Vás to drahá slečno?" Zaměřil se Reggie zpátky na Aliu s tázavým a pobaveným výrazem ve tváři.
"Nechci Vás urazit, pane Browne, ale musím pracovat." Odvětila mu Alia a na Dominikově tváři se rozhostil samolibý úsměv.
"To máte pravdu, nerad bych Vás rušil od Vaší PRÁCE" mrknul na Aliu Reggie. Ta se začervenala, ale Dominik to naštěstí neviděl, protože byla otočená zády k němu. Beze slov se vrátila zpátky k papírům na stole.
"No tak povídej, brachu, co mám říct těm předákům?" Ptal se Reg, zatímco si to šinul k Dominikově křeslu.
Alia ztuhla jako prkno a Reg si toho bohužel všiml. Věděl co dělala a teď už věděl i kde to dělala. Na okraji křesla uviděl stopu po jejím vzrušení, lesklou kapku, která z okraje stékala dolů po koženém podsedáku.
Upřeně se zadíval na Aliu, která na něj civěla s prosbou v očích... "Prosím, neprozraď mě..." snažila se k němu vysílat své myšlenky.
Ať už to pochopil, nebo byl rád, že kapku její vášně našel dřív, než Dominik a mohl si ji v podstatě nechat pro sebe, usedl do křesla bez toho aby hnul brvou.
Když se Dominik otočil, aby jim nalil něco k pití, vytáhl Reggie z náprsní kapsy svého saka kapesník a fixujíc Aliin pohled jím utřel křeslo do sucha, pak kapesník složil a vrátil do kapsy, přičemž na ni šibalsky mrknul a obrátil zrak zpátky na Dominika.
Alia byla zároveň znechucená a nesmírně vděčná, že po ní ten chlapík tak diskrétně uklidil. Ale i tak jí z toho běhal mráz po zádech.
Když prodiskutovali vše ohledně práce, Reg se měl k odchodu. Než odešel, přistoupil znovu k Alii, naklonil se k ní a svůdnicky řekl. V sobotu večer pořádám ve svém domě večírek, budu moc rád, když na něj Nika doprovodíte, poslední dobou se společnosti straní" pak zvedl oči ke znovu nespokojenému příteli: "Jestli se zase neukážeš, budu si muset najít nového partnera ." Dominik jen přikývl.
Reggie odešel a v místnosti zase zůstali jen Alia a Dominik. Dopil svou sklenici bourbonu, vstal a šel si znovu nalít.
"Vážně si nedáte, slečno Fleurová? Když mi dovolíte Vám říkat křestním jménem, můžeme to alespoň oslavit"
Alia chvíli váhala, to poslední co potřebuje v přítomnosti tohoto muže je odbourat zábrany alkoholem.
Když Dominik nedostal odpověď, automaticky vzal druhou sklenici, trochu do ní nalil a položil ji před Aliu. "Aspoň ochutnejte, ať nepiju sám, je to starý kousek, mohl by Vám chutnat." Alia se na sklenici zadívala, pak na Dominika jak stojí s napřaženou rukou a čeká, až si s ním připije a rozhodla se, že nebude dělat suchou, jednu malou skleničku přece vydrží. Zvedla pohár a ťukla s ním o ten Dominikův, usmál se. "Říkejte mi Dominiku." "Pro Vás Alia" odvětila.
Překvapila ji síla nápoje, málem se zakuckala, když jí projel hrdlem.
Dominik se rozesmál.
"Má grády, raději opatrně. Doleju Vám?"
Tentokrát Alia rezolutně zavrtěla hlavou, neschopná mluvit kvůli žáru, který ji zevnitř svíral jícen a klesal dolů, do žaludku.
Dominika Bůhví proč vzrušilo, že ani nepípla. V očích se mu zase objevil oheň, tentokrát navíc poháněný dřevitým bourbonem. Alia si nalila do sklenice vodu a hltavě si z ní přihnula. Dominik se zájmem pozoroval pohyby jejího hrdla, u čehož ho napadaly nejrůznější hříšné myšlenky. Viděl ji před sebou na kolenou jak přesně takhle polyká jeho ptáka. Chtěl ji popadnout, přirazit ke zdi a nacpat jí svůj úd hluboko mezi ty plné rty. Kalhoty měl dávno znovu vyboulené ale zůstal sedět ležérně, doufaje, že budou pokračovat v jejich malé hře.
Aliou zmítaly nejrůznější emoce, proto chvíli trvalo, než přišla zpátky ke stolu. Když viděla, jak se na ni její šéf těšil, vzpomněla si, že ještě před pár hodinami v tom křesle takto rozvalená seděla ona, a potutelně se usmála. Nevěděla, zda to bylo alkoholem, nebo tím, že byly stopy kompletně smazány, ale najednou se za svůj malý hřích už tolik nestyděla.
"Kdyby jen věděl" pomyslela si záškodnicky.
Myslela si, že s vyvrcholením se její tělo trochu uklidní a nebude už na Dominika tak zrádně reagovat. Opak byl ale pravdou. Horko z hrdla se jí pomalu začínalo přesouvat do rozkroku, když ho tam viděla sedět a hltat pohledem každý kousek jejího těla. Dával si záležet, vůbec se neostýchal si ji prohlížet lačným pohledem, jako si lev prohlíží svou kořist. Položil si ledabyle ruku se sklenicí do rozkroku. Alia si při tom všimla, že jeho uvězněná chlouba je skoro stejně silná, jako jeho mužné zápěstí. Byla zvědavá, zda byla i stejně žilnatá... nejradši by ho ihned vysvobodila z krutého sevření a pořádně si toho macka prohlédla. Netušila, jak dlouho na sebe toužebně zírali, než Dominik zastřeným chrapotem promluvil:
"Zdá se, že Reg mi neodpustí, když na tu párty nepřijdu. Šla byste se mnou? Bude tam hodně důležitých kontaktů, hodila byste se mi."
"Popravdě už jsem měla v plánu něco jiného, ale pokud mě tam potřebujete, můžu to zrušit."
Dominik se k ní naklonil: "Ano, potřebuji Vás."
Moc dobře věděl, co s ní ta slova provedou a odhadl ji správně. Na jejím dekoltu se objevil ruměnec, její dech se zrychlil... Zírala na něj s lehce pootevřenou pusou a smaragdy v jejích očích se ztatily v záplavě temnoty jejích zorniček. Toužil ji k sobě pevně přitisknout a vzít si ty smyslné rty. Otočit ji k sobě zády a líbat její ladnou šíji, třít svůj pulzující klacek o její dokonalý zadek. Přitlačit jí ho mezi ty broskvové půlky... Už, už se pomalu přesvědčoval, že spolu mohou pracovat i mít poměr zároveň, když se nečekaně zvedla.
"Omlouvám se, ale dnes už musím domů. Byl to dlouhý den."
Výraz Dominikovy tváře byl v tu chvíli k nezaplacení. Jako by jej polili studenou vodou. Takový start rozhodně nečekal. V cuku letu byla u dveří a naposledy se ohlédla. "Tak tedy zítra, Dominiku."
Pár vteřin trvalo, než se vzpamatoval. Uvědomil si, jak snadno jej dokázala tak chladně odmítnout. Hladověl po ní ještě víc a jeho ocas umíral touhou se do ní vnořit. Bolestivé tepání v jeho koulích indikovalo, že asi brzy explodují.
Přestože mu sebeukájení přišlo trochu pod úroveň a neprovozoval ho často, dnes neviděl jiné východisko. Respektive nechtěl vidět. Mohl by zavolat některé ze svých starých známých, ale to nechtěl. Chtěl pod sebou vidět se svíjet rozkoší jen Aliu, tak moc mu ta dívka popletla hlavu.
Rozepnul si kožený opasek a kalhoty, shrnul si boxerky a konečně se vysvobodil. Zavřel oči a představil si, jak se mu Alia oddává beze zbytku. Jak sama prosí, aby do ní vrazil ptáka až po kořen. Naslinil si ukazovák a prostředník a pak navlhčenými prsty obkroužil celý žalud. Byl čím dál vic oteklý, nepamatoval si, že by kdy měl tak výrazný kontrast se středem penisu. Přetáhl si predkožku přes žalud a pevně se sevřel těsně pod ním. V dlani cítil tepání své touhy po Alii, bylo silné a vystřelovalo mu až do nohou. Když sevření trochu povolil, objevila se na vrcholku té masy stříbřitá kapička. Věděl, že dlouho nevydrží... přesunul stisk své dlaně směrem nahoru a pak zlehka dolů, znovu nahoru... a pak už čím dál zběsileji pumpoval svoje péro až k vytouženému výstřiku. Z úst mi vyšlo hluboké zamručení a jeho nohy se třásly. Pevně svíral svůj úd a dával mu pořádně zabrat, až z něj vytryskl gejzír semene... zcela odevzdán síle svého orgasmu postříkal všechno kolem sebe, včetně místa, kde ještě před pár hodinami ulpěla Aliina kapka lásky...
Pokračování příště :) ©

Podobne opowiadania