V zajetí rozkoše IV

5 lis 2021 · 1 476 wyświetleń Vec_Makropulos

Sluneční paprsky se úzkou mezerou mezi závěsy vkrádaly na Aliin polštář. Byla už dávno vzhůru a v noci sotva spala. Jen tak ležela v posteli a sledovala, jak se v kuželu světla vznáší zrnka prachu. Bylo to to jediné, co jí pomáhalo nemyslet na to, jak je celé její tělo jako na jehlách. Nikdy předtím se jí nestalo, že by jí tak zoufale chyběl mužský dotek. Vzpomněla si, jak jí před pár dny její vzrušení připadalo skoro bolestivé... teď už to nemůže být horší, že ne?
Líně se vyloupla z postele a oblékla si na sebe první, co jí přišlo pod ruku. Byla příliš frustrovaná na to, aby ji zajímalo co má na sobě. Nutno říct, že Alia měla skvělý vkus, takže všechny kousky v jejím šatníku byly dobře kombinovatelné a svůdné. Proto bylo docela jedno, který kousek vytáhne jako první, nikdy nemohla vypadat zle.
To se naučila, když se jako velmi mladá přestěhovala do města aby si vybudovala kariéru. Neoblékej se jako ten, kdo jsi, ale jako ten, kdo chceš být. Dnes padla šipka kola štěstí na purpurové šaty s vykrojenými rameny. Řekla si, že aspoň využije jeden z posledních teplých dní.
Ani se jí nechtělo zvlášť upravovat, jen si načechrala své přírodní měděné kudrny a zvýraznila oči a rty. Zrovna když sahala po kabelce, ozval se klakson Edgarova auta. Nasadila si sluneční brýle a vyrazila.
Když dorazila do kanceláře, Dominik tam nebyl. Rozhodla se, že zatím zkontroluje poštu a vypije si kávu. I dnes vzala Dominikovi jeho černou, protože tak nějak věděla, že si za své utrpení může sama. Včera večer musela z Dominikovy přítomnosti zmizet. Nejvíc ji děsilo, že se bála víc toho, že se nic nestane, než že ano a pak by mohla přijít o práci. Další úhybný manévr z jeho strany už by asi nevydržela...
Po pár minutách se otevřely dveře a vstoupil Dominik. Zdál se v lepší náladě než obvykle, zajímalo ji, čím to je, když ona se cítila tak mizerně.
"Krásné ráno, Alio, jak jsi se vyspala?"
Vrhla na něj ztrápený pohled a pokusila se o úsměv.
"Už to bylo i lepší, ale nic, co bych nezvládla."
"Vážně?" Zeptal se Dominik zatímco si sedal kousek od ní na roh stolu. Už zase ji nutil se dívat jak se mu pomalu v kalhotách vytváří boule. "Ten chlapík na to myslí vážně od rána", pomyslela si.
"Nějaké zprávy ze staveniště, nebo z úřadu?" Zeptal se když viděl otevřený email.
"Zatím ne."
Dominik se dobře bavil, když poznal, co ji trápí, koneckonců si za to mohla sama, kdyby včera neutekla, dal by jí vše, co potřebuje... I když si trochu vyčítal, že dávno nevyužil příležitosti si ji přivlastnit.
Vlastně za to mohl i on, když ji dráždil, evidentně je to vášnivá žena a to bylo vzrušující. Nechtěl by na ní měnit vůbec nic. To, jak jeho pohledy opětovala, jak se pohybovala, její vkus na šaty... Teprve zaregistroval co má na sobě a že dnes její vlasy nesplývají na jejích zádech, ale srší energií všude kolem. Na jejím nose si všiml drobných pih, sledoval cestičku z okrových puntíků až na její tváře. Byla jako divoké zvíře zahnané do kouta. Nádherné zvíře. A tahle divoká kočka toužila po jeho mužství.
Přešel ke dveřím a zamknul... "víš, co je dnes za den Alio?"
Polkla naprázdno když začala tušit, k čemu se schyluje.
"Je pátek" odpověděla tichým, vzrušeným hlasem.
"A vzpomínáš si, co to znamená, Alio?"
To, jak opakoval její jméno ji rozpalovalo do běla. Věděl, že ví, co znamená pátek, chtěl snad zdůraznit, že zde bude "celý den pro něj"?
"Odpověz, Alio"
"Znamená to, že ti budu celý den k ruce."
Jakmile to řekla, svaly její pičky se začaly zběsile stahovat.
"Přesně tak, Alio. Sedni si na stůl."
Chvíli na něj nejistě koulala, to jak s ní mluvil ji zároveň uráželo a vhánělo vlny vlhkosti do jejího klína.
"Nebudu to opakovat, Alio."
Protože ji její vzrušení bolelo, rozhodla se poslechnout.
Celou dobu ji sledoval, její ladné křivky jak se pohybují směrem k druhé straně stolu. Věděla přesně, kam si má sednout, ta dívka měla potenciál...
Zůstal se na ni chvíli dívat a pak k ní rázně přistoupil, tak blízko, až se jeho rozkrok opíral o její kolena. Sjel rukama na vnitřní strany jejích stehen a pomalu je roztáhl. Nejdřív se zdráhala, ale zjistila, že jí nezbývá moc sil odporovat. Přikročil o krok blíž a tlakem svých boků proti jejím jí roztáhl nohy tolik, že její krátké šaty vyjely po jejích hladkých stehnech nahoru. Odhrnul jí vlasy z ucha a pošeptal: "Neproniknu do tebe svým ocasem, dokud mě o to sama nepožádáš. Když nebudeš dělat co říkám, potrestám Tě. Souhlasíš?"
Přikývla.
"Musíš to říct nahlas"
"Ano... souhlasím"
Její hlas už dozněl v jeho ústech, když je bez dalšího váhání přitiskl na své. Byl to podmanivý a vášnivý polibek, kterým jí dával najevo, že si ji zcela přivlastní. Jeho jazyk naléhavě prozkoumával její ústa a jeho pták tlačil do jejího klína, kde sebou divoce škubal.
V jedné chvíli se odtáhl a něžně ji chytil za zátylek. Sevřel v dlani její bujné vlasy a přejížděl prsty druhé ruky od krku přes bradavky a jemně je dráždil. Pak sjel přes pupík a pevně sevřel celou její pičku ve své dlani. Zachvěla se vzrušením a z úst se jí vydral slastný vzdech.
Dominik v ruce cítil její horkost a vlhkost, věděl, podle výrazu její tváře, že je připravená jej přijmout. Ať už ji od úplného podlehnutí dělilo cokoliv, líbilo se mu, že se nedá snadno...
Sevřel její klitoris mezi prostředník a ukazovák a zároveň tlačil na její stydkou kost. Začal pomalými krouživými pohyby opisovat trajektorii od úplného vršku klitorisu až po vstup do její lasturky. Alia se prohnula v zádech, zaklonila hlavu a její v nohy se ve slastné křeči ovinuly kolem jeho boků. Přidržel ji za rameno a zatímco palec nechal na pahorku rozkoše, dvěma prsty hladce zajel do hlubin její kundičky. Odměnila jej přerývanými vzdechy.
Šikovnými prsty rychle našel malou prohlubeň v její pičce a zlehka v ní začal kroužit. Po několika vteřinách prsty úplně vytáhl a znovu do ní pomalu zajel, znovu je vytáhl a přidal dva další. Alia vykřikla bolestivou rozkoší z tak nenadálého naprostého naplnění. Svíraje Dominikovy boky mezi svými stehny se rozpustila jako led pod teplem jeho doteku. Zůstal uvnitř a nechal její divoce pracující svalstvo na tu velikost zvyknout. Párkrát ruku v jejím klíně pomalu otočil. Nyní už se neovladatelně třásla a celým jejím tělem proudilly výboje slasti. Ruka z jejího ramene se přesunula pod její zadek a lehce ho přizvedla. Zrychlil a stále otáčivým pohybem prsty vytahoval téměř úplně a zase zarážel zpátky. Ústy se přisál na její bradavky a divoce přes ně kmital jazykem.
Alia měla pocit, že ztratí vědomí, Dominik nekompromisně rejdil silnými prsty v její kundě. Z Aliina hrdla se začalo ozývat táhlé mručení, které přecházelo v hrdelné vzdechy. To a náhlé stažení jejích svalů jej utvrdilo v tom, že vrchol je blizko. Přemýšlel, že ji ještě trochu potrápí, protože jej zarážela její odolnost, ale ona jakoby vytušila, co se mu honí hlavou, napřímila se a výhrůžně se mu podívala do očí. Z toho nestydatého výrazu se mu navalil další proud krve do ptáka. "Udělej se pro mě, Alio" zachroptěl. Při těch slovech jí vibrace z jeho hlasu projely celou páteří až do mozku, kde způsobily mocný výbuch rozkoše. Boky se tlačila naproti jeho hbitým prstům, ve snaze cítit to sladké uvolnění co nejhlouběji to šlo.
Znovu se zmocnil jejích úst a pak jí pošeptal: "Byla jsi moc hodná holka, Alio, ale dnešek zdaleka ještě nekončí...
Pokračování příště :) ©

Similar stories