Káťa 1 - vykouřený v parku

2 gru 2021 · 3 196 wyświetleń Aramis18

Tuhle holku, menší brunetku s hezkým zadečkem a velkýma, snad až moc velkýma, prsama, jsem viděl poprvé v životě. Byli jsme venku se společnými kamarády, všichni ostatní si dali v parku pár Ciderů, já jen kolu zrovna jsem měl abstinenční období a kecali jsme o všem možném, nejdéle jsme se zdrželi u sexu, což mě jinak plachýmu klukovi, co se v tomto i přes své perverzní chutě a bisexualitu, nikdy neprojevoval a mezi kamarády se moc nesvěroval, moc radost nedělalo a nebylo moc příjemné. Měl jsem pocit že po mě obě holky koukají, ale nijak jsem nereagoval a spíš jen poslouchal, přemýšlel o volovinách a jen občas pronesl nějakou poznámku nebo obhajobu, když něco řekli o mně.
Ostatní bydleli na sídlišti nedaleko hřiště zatím co my dva na druhé straně města a tak jsme vyrazili spolu. Když jsme šli okolo kapličky po schodech, zastavila a otočila se na mě, já se nezmohl na nic než na "Copak ? Děje se něco ?", měla v očích něco matoucího, jakoby se styděla nebo naopak měla nějaký šílený nápad, možná oboje. Na posledním schodě se zastavila znova, já šel celou dobu o schod níže, ne snad že bych ji chtěl okukovat zadek, ale mám rád výuku slušného chování a muž má chodit o schod níže, kdyby slečna zakopla. Zpátky k příběhu, zastavila a opět se na mě podívala, když jsem zmateně koukal, přiblížila se, jak jen ji to schod dovolil, že se naše nosy malém dotýkali. Teď jsem byl ten vyděšený já, "Není to tak dlouho co jsem se rozešel a stále na Klárku myslím.", blesklo mi v hlavě, ale to už mě stačila políbit, nebránil jsem se, ale jak jsem byl zmatený, tak jsem polibek neopětoval.
Bylo na výběr obcházet to kolem hospody po silnici nebo parkem, kde není osvětlení, okolo fotbalového hřiště. Svítící úplněk mě utvrdil v tom že silnici nemám rád a že už chci být doma.
Když jsme tak šli navrhla jestli si nesednem na lavičku. Nechtělo se mi, ale bylo blbý odmítnout a tak jsme si sedli. Hodila mi nohu přes nohu a přitáhla mě do polibku, tentokrát jsem opětoval a jak jsem dlouho žádnou holku neměl, neodolal jsem a z krku, za který jsem si ji přitahoval do polibku, jsem sjel na prsa .. ani zdaleka se mi nevešli do rukou, ale byli krásné pevný, těsný rosol. Skoro okamžitě když ucítila moje ruce, jak ji mnou bradavky, mě začala hladit v rozkroku a tak jsem taky přešel rukou na kundičku a přes legíny ji hladil. Chvíli jsem přemýšlel, ale ano, nezdá se mi to teče tak moc, že i přes legíny sem cítil na ruce její šťávy.
Chtěl jsem tedy rukou přejít do kalhotek, ale zastavila mě "Ještě ne.". Nenechala mě zmateného dlouho a už klečela u mých nohou a vyndavala moje péro, který už bylo taky na prasknutí. Podívala se vyděšeně, nechápal jsem, ale jako vysvětlení se mi dostalo jen výdechu se slovy: "Ty jsi velkej!", ani nevím jestli to říkala mě nebo spíš mému péru. Chytla ho, přitlačila k mému břichu, a začala lízat koule a líbat kořen. Úžasný, věděl jsem že tam nikdo v okolí nebude a tak jsem si mohl i heknout a dýchat jak čtyři. A pak to přišlo, moje oblíbený, chvíli líbala kořen a pak jazykem přejela po celé délce mého penisu, ještě dvakrát a už zůstala jazykem kroužit okolo žaludu, jako lízátko, chvíli kroužila, chvíli lízala a už byl v puse. Hladil jsem ji ve vlasech a užíval si.
Wau, tak to jsem nečekal .. ona ho strčila celého do pusy, sice se skoro hned zakuckala, ale i tak, slušný výkon.
Kouřila jak zběsilá, po pár minutách najednou řekla se šíleností v hlase: "Tak už se mi výstřikej do pusy." a kouřila dál, já se musel zasmát, takže ji nejde o kouření jako takový, ale chce moji mrdku. Chytl jsem ji za hlavu "Ještě chvilku musíš vydržet." vydechl jsem a začal ji mrdat pusu. Bože to bylo něco, úžasně to uměla s jazykem.
Ještě minutku jsem ji takhle vymrdával mandle, už jsem sám byl v tranzu, takže jsem ji občas přidusil a už jsem ji do pusy pumpoval poměrně velkou dávku.
Polkla "Konečně" .. nemohl jsem si pomoc a musel to říct " Ty děvko, to takhle běžně ždímáš mrdku z cizích kluků". Vysvětlila mi že mě viděla na fotce u kamarádky a chtěla mě. Zkusil jsem ji sáhnout na kundičku, Bože, ono ji to teklo až po stehnech a stejně mi ruku odtáhla "Promiň, musím už domů.".

Sice kundičky lížu rád, ale co se budu vnucovat, očividně dostala co chtěla.

Doprovodil jsem ji domů a šel spokojeně spát.

O zkušenosti s touhle holkou se ještě podělím.
Jméno je vyměněné a pár detailů upraveno, ale vesměs je to podle pravdy.