Káťa 3 - poslala mě do prdele (doslova)

28 sty 2022 · 2 002 wyświetlenia Aramis18

Zpráva byla jasná, že má své dny, ale pokud bych se chtěl vidět, tak bude jedině ráda.
Nebydleli jsme ve stejném městě a já měl tento týden dost práce, navíc vztah není jen o sexu (pro některé z nás).
Takže jsem později odpoledne po práci vyrazil k ní na byt, v Plzni jsem napsal že se blížím a ona ať jdu do pokoje, že si ještě skočí do sprchy. Klíče jsem měl, takže žádný problém. Cesta mi trvala asi 5 minut a v pokoji jsem stihl ještě dokoukat jeden díl seriálu. Joo, jasně všechny holky jsou ve sprše dlouho a Káťa nebyla výjimka, ale tohle už mi přišlo moc.
Přišla po té dlouhé době zabalená jen v ručníku, políbili jsme se a ona se otočila ke skříni, nechala spadnout ručník na zem a tak jsem měl nádherný výhled na její prdelku, oblékla si moje triko a kraťasy, které mi zabavila a nosila to na doma. Říkal jsem si, že tý by slušelo snad všechno.

Lehli jsme si a v objetí si povídali, kdo měl jaký týden, já byl spokojený, konečně klidná část vztahu, tak by to občas prostě mělo být, neříkám, že by se mi z toho mazlení nepostavil a že nemám rád sex, ale chápete.

Pustili jsme si film, myslím že to byl Stážista, ale jednak už nevím a jednak je to vedlejší.
Dokonce jsme film dokoukali, celou dobu v objětí a mazlili se, ale žádná erotika a film běžel bez přerušení.
Moc hezký, příjemný a sladký a hlavně změna.

Film skončil a s tím i onen klid, nakonec jsem za to byl rád, už jsem ho měl z toho všeho cuddlení na prasknutí.
Vlezla celá pod peřinu, stáhla mi trenky a začala mi ho lízat u kořene, masírovala u toho koule a já začal slastně vzdychat. Chvíli cucala žalud a pak jela jazykem od kořene zpět nahoru a naráz ho celý polkla, ví jak to miluju. Chvíli jsem si užíval deep suck, paráda!

A najednou nic.
Přestala, lehla si vedle mě a jen mě hladila.
Si dělá srandu ne, takhle mě rozdělat a pak klídek, pohodička.
Z objětí vstala a já čekal že bude pokračovat, ale ona jen šla na čtyři.
No snad nečeká že jí to udělám .. jakože párek s kečupem, fakt ne. Díky .

"Lásko, já bych to dneska chtěla zkusit do zadečku."
Když jsem chvilku váhal, vytáhla eso z rukávu "No ták, co myslíš že jsem dělal tak dlouho ve sprše." ještě chvilka váhání, přece jen análek měla panenský a já zas tak malý péro nemám "je krásně čistá abys mi li mohl vylízat a pak odpanit.". Zavrtěla zadečkem a a víc dělat nemusela.
Klekl jsem si za ni a hezky ji hladil po prdelce, masíroval půlky a tahal od sebe, nechal je roztažený a přejel jazykem od kraje kundičky, přes dírku až nahoru k zádům, krásné se zachvěla. To mě navnadilo a začal jsem jazykem jezdit po povrchu vstupu, chvíli jsem lízal a zároveň masíroval a roztahoval půlky, chvíli ji hladil palcem.
Po nějaké době jsem zajel jazykem dovnitř a snažil se s ním kroutit, byla velmi těsná, měl jsem co dělat abych s ním pronikl, trošku jsem znervózněl "Když mám problém tam dostat jazyk, co po tom péro.", říkal sem si.
Pokročil jsem k ukazováčku, vylyzoval jsem ji dost dlouho a tak to nebyl až takový problém, zprvu jsem jezdil jen centimetr tam a zpět, zatím co ona vzdychala, já poměrně nervózní přemýšlel, jak dlouho na jakém levelu zůstat. Zajel jsem prstem na doraz, prohla se a vydechla, jako když do ní běžně zajedu pérem. Dal jsem jí čas, aby si zvykla, pak jsem vyjel úplně ven a zas na doraz, pomalu, žádná zběsilá jízda, několikrát jsem takto opustil její análek a vždy, když jsem se vrátil, prohla se jako luk, při tom, jak jsme dovádělní běžně mě opravdu nemuseli sousedí trápit, buď byli zvyklý a nebo hluchý.
Pustil jsem z pusy slinu mezi její půlky a palcem ji začal vmasírovávat do dírky. Tohle projíždění palcem jsem bral, jako takový mezistupeň než jsem zkusil dva prsty, asi jsem na to šel opravdu dost pomalu a ne zrovna špatnou technikou, protože i když jsem k ukazováčku přidal prostředníček, docela to šlo. Celou dobu jsem se snažil narážet na správný bod, úspěch potvrzovalo její slastné vzdychání. Ale všeho jsem nechal, když vyjekla, podlomily se jí ruce a padla na hrudník "Ty vole, co jsem jí udělal, já ji ublížil!" proběhlo mi hlavou. Hned jsem k ní přiskočil "Káťo, co je ? V pořádku ? Bolí to hodně?". Podívala se na mě s pobavením a spokojeností v obličeji, ale stejně jsem tam viděl nějaké trápení nebo únavu. Vůbec jsem nechápal, pořád všechny ty šílené scénáře hlavě. "Eriii, všechno je v pořádku .." ještě oddechovala, tvářila se nějak unaveně a svalila se na bok ".. jen .. no .. já se udělala.".
Nenápadně jsem se podíval a když jsem viděl, jak ji po stehnech tečou její šťávy, vyprskl jsem smíchy, jak jsem se soustředil na análek, ani jsem si nevšiml, jsem nepochopil.
Políbil jsem ji a hladil po zádech. "Já se lekl, že jsem ti něco udělal." "Nee bylo to úžasný, ale teď už víc nedám, promiň." Přesunula se do mého klína a začala mi kouřit, já si stoupl a začal přírážet, poměrně hluboko a celkem často se přidusila, až jsem se nakonec tentokrát prohnul já, vyjekl a udělal se jí do pusy, všechno spolkla, olízla mi žalud a lehla si, já k ní "Ses nějak rozjel, takhle si mi krk ještě nevošukal.". Zasmál jsem se "No těšil jsem se že ti připravím a pak projedu prdelku .. no a když to nevyšlo, tak jsem ti projel alespoň krk.", vyplázl jsem jazyk a oba jsme se zasmáli.

Na análek, došlo, ale o tom zas jindy, protože to bylo jiný den.
Ten večer jsme už jen leželi a odpočívali. Ráno mi vykouřila, když viděla, že mám ranní stání a já jel domů.

Nick
Region
Zdenek08 Zdenek08
Czech Republic Vysočina
zvraceny1 zvraceny1
Czech Republic Ústecký kraj
eddyn eddyn
Czech Republic
Pohoda117 Pohoda117
Czech Republic Jihočeský kraj
manPU manPU
Slovakia
Gaunt87 Gaunt87
Czech Republic Ústecký kraj
KAL1 KAL1
Slovakia Trnavský kraj
1974marty 1974marty
Czech Republic Moravskoslezský kraj
kobrra kobrra
Czech Republic Plzeňský kraj
SIMATOM SIMATOM
Czech Republic Liberecký kraj
Snilek59 Snilek59
Czech Republic Ústecký kraj
Snehuliak Snehuliak
Slovakia Banskobystrický kraj
fetishfotocz fetishfotocz
Czech Republic Moravskoslezský kraj

Similar stories