Transformace Josefa. 6-část poslední

3 lut 2022 · 2 267 wyświetleń pikatina

(POZOR-snažím se na přání některých, napsat povídku o muži, který touží být dívkou-neznám pocity mužů a pramálo vím o jejich snech či citech ohledně sexuálních prožitků. Nemusím se tedy shodovat s těmito pocity. Děkuji)

Transformace Josefa. 6-část poslední

Madam dostala překrásný orgasmus ale nechala Josefínu ještě chvilku zajíždět dovnitř. Pak sáhla po ovladači a dalším knoflíkem ve vteřině Josefíně ochabl penis. To ovšem neznamenalo, že ji přešlo to silné vzrušení a pocit který neznala kdy toužila stále dál ukájet. S ochabnutým i když stále svědivým si může jenom hrát rukou. A tak se soustředila na novou vagínu. Začala do ni strkat prsty ale brzo přišla na to, že k tomu je lepší hračka nebo skutečný penis. Madam však tužila vidět jak si to dělá před ní sama prsty. Seděla na zemi s rozevřenými stehny a dráždila si vchod až kam dosáhla.
Brzo se pod ní začala tvořit dost velká loužička. Ale to už madam vzala znovu ovladač a zase jiným tlačítkem uvedla Josefínu do stavu těsném náběhu orgasmu který nešel nikdy překonat. Dokud to madam nepovolila ovladačem. Ale to teď nehrozilo. Madam chtěla odzkoušet všechny prvky ovládající Josefínu. Ta se propadla do bezduchého zarážení prstů do pochvičky. Jako by byla bez rozumu. Dráždila se tak zoufale, že měla i slzy v očích. Madam věděla, že by tak Josefína dokázala takto masturbovat celé hodiny i dny a ztratila by pojem o čase i potřebě jíst a pít. Proto zmáčkla další tlačítko které vypnulo celé vzrušení. Josefína si lehla na zem a celá se klepala ale orgasmus to nebyl jen vyčerpání. Pak madam zmačkl a jiné tlačítko a s unavené Josefíny začalo vytékat semínko. A jelikož po úpravě těla byly i varlata větší bylo ho opravdu dost. I když se jí ulevilo stále vzrušení v těle zůstávalo. Madam se však rozhodla že už nechá dívku na pokoji ať si odpočine. V následujících dnech bude vzrušení dost.
Další dny se pozvolna začínaly naplňovat klienty. Nejprve chodilo víc mužů než žen. Ale popularita Josefíny strmě stoupala. A brzo začaly chodit i páry a pořádat malé orgie. Josefína byla k neutahání a prožívala veškeré praktiky s kýmkoliv. Někdy se účastnil a madam osobně jindy celou věc pozorovala pomocí skrytých kamer aby správně dálkovým ovladačem řídila potřebu zákazníka. Finance rostly neskutečným tempem. Největším hitem se stalo vypuštění prostaty. I když tato zásluha nepatřila tolik Josefíně ale madam pomocí ovladač byl to opravdu úžas. Zákazníkům se moc líbilo když došlo ke konci jejich sil a Josefína, sama nic netušíc. Vypustila semínko někdy s trubice buchtičky jindy penisu. A občas i oboje. To bylo fantastické pro páry a orgie. Když dívka si orálně užívala Josefínu a její přítel či manžel její buchtičku a oba dostaly stejnou dávku jejího semínka. Co bylo příjemné pro orgie či milence, že Josefína nabízela oboje a tak zatím co milenec dívky si užíval s análkem nebo buchtičkou Josefínky tak dívka si užívala Josefínky penis. Josefína u mnohých zbourala mýtus o žárlivosti. Později začaly přicházet starší manželé. Kteří již unaveni sexuálním spolužitím hledaly nějakou změnu. Josefína se stala dominantou erotického města a nebylo snad nikoho kdo by o ni alespoň neslyšel. Rozdováděla sotva plnoleté stejně jako dědu v důchodu. Neřešila pohlaví ani stáří a stále zůstávala krásně nadržená. A množství semínka co vypouštěla nemělo konce.
Jenž čas je neúprosný a nic netrvá věčně. Jednoho dne si madam pozvala Josefínu k vážnému rozhovoru. Dozvěděla se, že madam už chce na odpočinek a též, že i Josefíně splní co vše slíbila. Trvalo dva měsíce než si Josefínka vybrala svůj dům, než madam převedla finance na účty Josefíny a pak přišel poslední den rozhodnutí. Jak si přeje dál zůstat ale to je rozhodnutí poslední a už nepůjde změnit. Po týdnu přišla k madam a požádala, že už i ona začíná cítit čas a možná bude lepší zůstat jen ženou. Madam přikývla a vzala ji do posledního patra kde byl operační stůl a kde to všechno začalo. Pouhé tři dny a Josefínka byla plnohodnotná žena. Nikdo nikdy už neměl šanci zjistit, jaké pohlaví měla když se narodila. I když po těch letech sexuálních her vypadala stejně atraktivně tak mládí už bylo pryč. Nyní je jen žena a cítí se šťastně. Po celé změně zmizelo podpůrné vzrušení a snad poprvé se Josefínka cítila divně. Vždy měla jasný cíl a to ukájet a ukájet jiné i částečně sebe. Jenže teď ten pocit vzrušení zmizel. Její mozek začínal znovu zpracovávat více informací než když byl po ty leta potlačen. Dívala se ven a cítila chuť si zasadit kytku možná zeleninu a cítila víc sluníčko a procházku, či si prohlídnout zámek. Její mozek jako by se probudil po divoké jízdě a toužil nasávat informace. Brzo se přestěhovala do svého nového domu a když se loučila s madam Dostala onen dálkový ovladač se slovy „ Už nefunguje. Čip během poslední transformace byl zničen. Ale možná to bude pro tebe památka. Byla jsi dobrá otrokyně i milenka děkuji.“ Pak ještě dodala. „Když by jsi přeci jen toužila mít dítě, teď už ho můžeš mít.“ Bylo to dojemné a Josefíně se zalily oči slzy.
A čas běžel dál i když Josefína měla vlastní zahrádku, pejska i kočičku. Přemýšlela zda ve 44 lety by mohla mít dítě ale nebyla si jistá zda by byla dobrá matka. Navíc toužila po klidu. Divoká léta si užila jak to šlo, tak se nakonec rozhodla dožít bez dítěte. Když ji přepadla tesknost že dítě nemá navštívila dětský domov kde se stala oblíbenou tetou dětí bez rodičů. Až jednoho dne dostala vzkaz, že madam je nemocná. Co nejrychleji se rozjela za ní. Byla doma na posteli a sestřička co jí chodila navštěvovat ji předem varovala že stav je vážný. Josefína vešla. Vetchá střenka se sotva na posteli pohnula. Přišla k ní a vzala její ruku do dlaní. Byla chladná a téměř bez tepu. Madam lehce pootočila hlavu a podívala se na ní. Se slovy. „Děkuji, že jsi přišla. Musím ti něco prozradit. Ten operační stůl co tě tak opravoval jsem vyrobila já. Poprvé však měl chybu a ta se promítla v mém životě. Ano narodila jsem se stejně jako ty, muž se srdcem a duševní touhou být ženou. Vystudoval jsem elektrotechnickou školu a brzo i zdravotní. A začal měnit co příroda spletla. Nakonec jsem dokázal měnit nejen pohlaví ale celé tělo jak jsem chtěl. Vybrat si barvu očí i barvu vlasů. Být holka či oboje. Dokázal jsem nařídit velikost prsů i pohlaví. Ale ten přístroj umí víc. Dokázal opravovat srdce , plíce a jako lékařský stroj by byl k nezaplacení. Jenže já od něj chtěl jen jedno a víc mě v tomto ohledu nezajímalo. A pak jsem podstoupil transformaci i já a stal se ženou. Ponechal jsem si však mužský mozek ale přístroj měl malou chybu. Začala jsem toužit ovládat druhé a ukájet se tím víc než sama své tělo. Byla jsem posedlá a pak jsem našla tebe. Dostala jsem co jsem hledala. Ovládat tě. Navíc jsem se do tebe zamilovala mužský mozek si ponechal nějaké části mužské a části ženské to nepřekáželo. Nikdy jsem neměla touhu tě podvést a nikdy jsem to neudělala. Proto si teď můžeš svobodně žít jak jsi si vybrala a do konce života nebudeš trpět nedostatkem peněz. Navíc po mé smrti ti bude připsán celý můj majetek. Ale má to podmínku. Znič ten operační stroj. Zprvu by určitě dokázal léčit ale brzo by ho lidé zneužily. Představ si že by někdo chtěl se stát kočkopsem jiný žena s více prsy nebo muž s nekonečně dlouhým penisem. Lidé se neumí k těmto věcem chovat a o mocných raději nehovořím. Přetváření lidí v tupou ale silnou armádu a válka by byla dalším krokem. Slibuješ?!“
Josefína sice nedokázala tak rychle zpracovat dost informací a zničit co by mohlo zachraňovat ji bylo divné. Chvilku mlčela než ji slova došla. Než si spojila co vlastně madam po ni chce. Ale pak řekla „Slibuji madam „ V tu chvíli Josefína ucítila jak ruka madam ochabla a přestala dýchat. Volala sestřičkou ale ta už jen smutně mlčela. Josefína se rozplakala.
Josefína skutečně dostala celý majetek madam a když se šla podívat k operačnímu stolu měla podivný pocit. Věděla, že ho musí zničit a bude na to sama, protože se to nesměl nikdo dozvědět. Pak ji ale něco říkalo aby přístroj zapnula. Nevěděla jak ho ovládat jen ho zapnout. A jen se roztočily vrtule větráků chladičů a načetl obsah s disků ozval se hlas madam. „Tušila jsem, že to zkusíš. Věřím, že ten stroj zlikviduješ ale to podstatné je v přístroji na rohu u dveří co má rudou barevnou pásku to ostatní je pro všechny už bezcenné. V tom stroji je mé předchozí vědomí jako muže i později jako ženy i jako madam jak jsi mě znala. Musela jsem se díky prvotní chybě občas opravit. Nyní vypni přístroj a odepni ho s proudu tím velkým vypínačem u vchodu. Pak to znič. Sbohem“. Byl to posmrtný vzkaz. Josefína všechno splnila. Zničila co se dalo a rozbité části rozvezla po všech možných sběrnách odpadu aby nikdo nedokázal určit k čemu to sloužilo. Poslední co udělala bylo zarámování fotky madam kterou si dala na poličku v obýváku.