Poprvé na houpačce

21 lut 2022 · 3 875 wyświetleń piss.42

Bylo to před pár lety, na netu jsem se dočetl, že poblíž mého bydliště byl otevřen nový gay klub. Jelikož reference po asi dvou měsících provozu byly příznivé, rozhodl jsem se že klub na zkoušku navštívím. Doma jsem se vymydlil, pro jistotu i vypláchl a v osm večer jsem zazvonil u vstupu do klubu.
Od recepčního jsem po zaplacení vstupného obdržel čip od šatní skříňky a informaci, že dnes jen v triku, bez spodního prádla. V šatně jsem se teda svlékl jen do trika, věci uložil do skříňky a vykročil do nitra klubu. Hned u vstupu byl bar, za barovým pultem se pomalu ploužil barman a před pultem postávalo několik chlapů a popíjeli svoje drinky. Od baru se do nitra klubu táhla dlouhá chodba s řadou dveří a otvorů po levé i pravé straně. Řekl jsem si, že se nejdříve porozhlédnu, co tady všechno mají.
Chodbou občas nějaký chlap prošel, z pod triček byly vidět zezadu holé prdele a zepředu visící nebo občas i stojící ocas. Řada dveří, obvyklé kabinky, jaké bývají v těchto zařízeních. Některé i bez dveří, asi pro Ty co mají rádi diváky, všude tlumené intimní osvětlení. Dále jsem narazil na větší místnost, vstup kryl těžký tmavý závěs. V místnosti byla téměř tma, bylo cítit těžkou vůni mužského pižma a spermatu, v temném šeru se nezřetelně rýsoval propletenec mužských těl a bylo slyšet mnohonásobné vzdychání, aha, místní "dark room". Sem můžu později, řekl jsem si.
Pokračoval jsem dále a na konci chodby jsem narazil na místnost, ve které byly dvě "sling" houpačky. Když jsem viděl ty chromované řetězy visící ze stropu, na nich zavěšená lehátka, jen z tlusté černé kůže, sevřelo se mi hrdlo a tělem projel pocit vzrušení, nikdy předtím jsem "sling" opravdu neviděl a skutečnost mě fascinovala. Musel jsem si na to sáhnout, studené řetězy i kůže. Strašně jsem toužil si vyzkoušet na "sling" lehnout. Nikde nikdo, tak jsem si na kůži sedl, studila mě do zadku, zkusil jsem si lehnou, na zádech tričko, takže to tak studené nebylo, celé se to ale se mnou zhouplo a řetězy zachrastily. Přede mnou z řetězů visela velká kožená poutka na nohy. Zkusil jsem tam nohy prostrčit, zvedl jsem pravou, zase se to se mnou celé zhouplo, nicméně noha byla v poutku a po chvilce úsilí i druhá. Tak jsem tam pár vteřin ležel s nahoru roztaženýma nohama a s pohledem upřeným ke stropu.
Než jsem se stačil zorientovat, uslyšel jsem šouravé kroky, podíval jsem se před sebe a mezi mýma nohama stál chlap, ale jaký! Nemám rád medvědy, mám rád nechlupaté a vyholené chlapy, ale to co tam stálo byl "grizzly". Vyholená hlava, prošedivělé vousy, i v tričku bylo znát, že je to pořádně chlupatý chlap, určitě metr devadesát, 120 kilo, pořádný pupek, z trička mu lezly chlupaté ruce jak lopaty a držel mě za kotníky. Chtěl jsem něco namítnout, ale z krku se mi vydralo jen neartikulované "eeeee". Nadzvedl jsem hlavu, abych lépe viděl co mám před sebou a zpod trika mu trčel z hustého křoví chlupů ocas, v tu chvíli mi připadal moc velký. Ucítil jsem jak mi ho přitlačil na mou díru a říká, "podržíš?". "Nevím", vydralo se mi z úst. "Ležíš tu jak děvka a teď budeš dělat fóry?". Zmohl jsem se jen na, "aspoň mě pořádně namazej, ať mi nenatrhneš prdel". "Neboj", odpověděl, sáhl někam bokem a já ucítil jak mi mezi půlky stříká studený mazlavý gel. Zase mi přitlačil svého naběhlého žaluda na mou díru a já cítil jak do mně vniká ten jeho ukázkový čurák. ˇAaaaaau" vyjekl jsem, opravdu to zabolelo, "drž, to se poddá", já cítil jak do mně proniká víc a víc a najednou na mé půlky narazily jeho koule, byl tam celý. Až teď jsem si uvědomil, že asi nemá nasazenou šprcku. Chytil mě rukama za stehna a pomalu začal přirážet, rukama si mě vlastně napichoval na ten svůj bodlák. Jak dělal rytmicky ty pohyby tak si do toho i rytmicky mručel. Měl jsem pocit, jako by mě opravdu mrdal medvěd. Měl pravdu, ta prvotní bolest opravdu po chvíli povolila a změnila se na ten vzrušující pocit, kdy do mně ocas pumpuje tam a zpátky. Zavřel jsem oči a taky jsem hekal jak ho do mně rytmicky vrážel. Jeho přirážení bylo stále víc energické, chvílemi jsem měl pocit jako by mi ten jeho ocas bušil do hlavy. Zrychloval a bylo slyšet jen naše vzdychání a rytmické plácání jeho stehen o mou prdel. Občas mi ho tam surově vrazil, přitom na chvíli ztuhnul a jen temně chrčel. Po chvilce zase spustil. Čím dýl mě mrdal, tím víc jsem měl pocit, že má místo ocasu sbíječku. Funěl stále hlasitěji a občas mě počastoval něčím jako "drž zmrde", nebo "buzerantská děvko".
"Medvěd" měl slušnou výdrž, ještě párkrát se zastavil a já cítil jak se celý chvěje, pak se znova rozjel plnou silou. Vytrvale do mně bušil a já cítil jak se mi z toho všeho točí hlava. Najednou se mu z úst vydralo zasténání, "už budu, drž" a téměř v tutéž chvíli jsem cítil, jak moje nitro zalévá horko, cítil jsem křečovité stahy "medvědova" ocasu jak do mně pumpuje své semeno. Když říkám pumpuje, tak to myslím doslova, nestačil jsem to počítat, ale určitě jsem cítil šest stříkanců, které plnily mou rozmrdanou prdel. Celou vahou se na mně svalil a já cítil jak mu pulzuje ocas v rytmu srdečního tepu, stále zastrčený v mé díře. Do ucha mi šeptal, "fajna dupačka, přiď zas někdy", zmohl jsem se jen na tlumené "jo,jo". Postavil se, vytáhl ho ze mně a já cítil jak z mé prdele vystříklo napumpované semeno, teklo mi to mezi půlkami, na záda, na kožené lehátko a kapalo na zem.
"Medvěd" odešel a já viděl, že v místnosti jsou ještě dva diváci, kteří si "mastili" svoje ohony. Než jsem si stačil vyháknout nohy z kožených poutek, jeden z honičů ke mně přistoupil, chytil mně za nohy a já cítil, jak mi strká ocas mezi roztažené půlky. "Už nééé´", zaprotestoval jsem, ale on na to, "teď jsi akorát pořádně rozmrdaný, ani mazat nemusíme". Bez váhání mi ho tam vrazil a okamžitě začal zběsile přirážet. Měl tenčí ocas než jeho předchůdce a tak jak ho vrážel do mé díry plné spermatu, ozýval se čvachtavý zvuk a semeno ze mně přitom stříkalo ven. Mrdal jako králík a taky jako králík byl brzy hotový, zaškubal se v křeči a přidal do mně svou dávku. Vytáhl ho okamžitě ven a zase jsem cítil, jak ze mně teče sperma jak ze "sperma banky". Druhý honič se na mně díval a pořád si mastil péro, říkám mu, "aspoň mi vytáhni ty nohy", "jo, počkej chvilku" odpověděl. Postavil se mezi mé roztažené nohy, myslel jsem, že mi je konečně vyhákne z poutek, ale on si neúnavně honil ocas. Druhou rukou uchopil můj ocas, který už byl trochu povadlý a rytmicky začal honit i mně. Po chvíli mi zase pořádně stál a on nás oba neúnavně honil. Dostal jsem se zase do stavu, kdy jsem nebyl schopen ovládat své vzrušení a cítil, že to na mně přichází, zasténal jsem a z mého ocasu vystříkly do výšky tři dávky, jak byl trochu nade mnou nakloněný, tak mu jedna dávka skončila na obličeji, neprotestoval. "Postříkej mně taky", vybídl jsem ho a vyhrnul jsem si tričko až pod bradu. Namířil ho na mně a po chvilce jsem ucítil jak na mém břiše a hrudi přistávají teplé cákance z jeho ocasu. Otřel si ho o mně a taky zmizel.
Chvilku mi trvalo, než jsem se dokázal posadit a další chvilku, než jsem se postavil na nohy. To byla má první zkušenost se "slingem".

P.S. Pro zvědavce, povídka je jen fantazie a autorská licence. . . .