V sauně 1

11 kwi 2022 · 4 051 wyświetleń an32

Krátký příběh o tom co se stalo nebo by se mohlo stát v sauně.

Jsem bi a občas si rád zajdu do pánské sauny. Maximálně mi vyhovuje odložit ostych nemyslet na to jak vypadám a volnost pohybu bez oblečení a možnost si ho bez ostychu, pohonit a vystříkat. Když už nic jiného, alespoň se prohřeju a zrelaxuju. Tentokrát jsem zamířil jinam, než obvykle. Odložil jsem věci do šatny, rychle se osprchoval a vyrazil rovnou do páry. Jsou tu dvě, jedna malá, temná a horká, druhá prostornější a chladnější. Vybral jsem na začátek tu teplejší, abych se pěkně zahřál. To jsem ještě nevěděl, že mi za chvíli bude teplo až moc.
Vstupuji dovnitř. Jako vždy nic nevidím a tak pomalými kroky postupuji vpřed, až jsem narazil na něčí nohy. Někde přede mnou někdo sedí na lavici. Vpravo od sebe spíše vidím než cítím dalšího muže a mám pocit, že je tu dnes trochu přeplněno. Chci odejít, že se vrátím později, udělám krok vzad a narazím na dalšího chlapa. Než stihnu cokoliv říct, chytne mě kolem těla a přitiskne se. Vnímám jeho mohutnou postavu a cítím na sobě jeho ptáka, jak se mi otírá zezadu o půlky a postupně tvrdne. Jeho ruka mi bezostyšně zamíří do rozkroku, prohrábne koule a pohoní ptáka. Je mi jasné, že si vezme co chce a já to tak mám rád. Pak mi přejede po těle na bradavky a stiskne. Nejprve lehce, postupně přidává na intenzitě a přitom se na mě stále tiskne. Druhou rukou mě chytí za druhou bradavku a mačká mezi prsty. Cítím, jak mi z toho stoupá a začínám si ho honit. Otočí si mě, chytne za hlavu a nasměruje na své bradavky. Dráždím mu je jazykem, lížu a nasávám do úst, nejříve jednu, pak druhou. Lehce chytnu mezi zuby a táhnu, pak zas brnkám jazykem, kroužím kolem dokola. On mi mezitím drtí a kroutí bradavkama až občas syknu. Péro mi stojí.
Pak mi zatlačí na ramena a pošle do kleku. Jeho ptáka mám přímo před obličejem, lehce olíznu špičku žaludu a vychutnávám si slanou chuť kapičky, která už na mě čekala. Zvedne jednu nohu na lavici, trochu se rozkročí a posune se nade mě. Nasávám tu nádhernou, specifickou vůni třísel, vůni potu na hladkých koulích, vůni chlapa. On mi je válí po obličeji, vypláznu jazyk a začnu mu je opracovávat. Olizuji celou šířkou jazyka koule a třísla, zajíždím až ke hrázi, pak zas dráždím špičkou jazyka jednotlivé koule, nasávám do úst a přibližuji se k jeho péru. Olíznu mu ho zespodu od koulí až po žalud a zase zpátky. Pěkně pomalu, abych si vychutnal vůni a chuť. Tam a zpátky, tam a zpátky. Pak se zas přesunu na koule a za ně. Masíruju mu jazykem hráz, koule zezadu a rukou hnětu ptáka.
Posunu se dopředu, Olíznu jazykem žalud a vsunu si jej do úst. Střídavě saju, honím, kouřím, dráždím jazykem na uzdičce. Pak zas kroužím jazykem kolem žaludu, kolem otvůrku, dobývám se dovnitř. Cítím, jak mu v něm škube, cítím, jak se mu stahují koule, cítím vůni potu a vzrušení. Rukou jej dráždím a stahuji předkožku, vsunu si jej do ůst a zespodu přimáčknu jazykem na horní patro. Pohybuji hlavou tam a zpátky, zrychluji a zpomaluji, přitom mu saju péro a jazykem tlačím na uzdičku. Ještě chvíli a už mi plní ústa. Nepřestávám, dokud se úplně nevystříká, vysaju i poslední zbytky. Pomalu opouští má ústa a já si dávám pozor, aby mi nevyteklo ani trochu toho hustého a sladkého nektaru. Spolknu a vychutnávám si tu chuť. Chvíli oddechuji a on mezitím odejde a zmizí.
Vyjdu ven, dám si studenou sprchu a stále vnímám v ústech chuť jeho spermatu. Rozhodnu se, že si půjdu odpočinout do chladnější páry. Procházím se ve velké místnosti a vychutnávám teplotu páry. Občas si trochu pohoním, občas někoho potkám a sleduju, jak si užívá on. Po chvíli ke mě přijde vysoký chlap. Nic neříká, jen si mě prohlíží. Mezi nohama se mu houpe středně velké péro. Přijde blíž a začne osahávat. Nejdřív mi přejede rukou po těle, prohmátne bradavky a pak zamíří rovnou mezi nohy. Já ho chytnu za ptáka a začnu honit. Cítím, jak mu předkožka volně klouže přes žalud a péro se mu nalívá krví. Po chvilce mě chytne za ruku a odvede si mě k lavičce.
Sedne si doširoka roztáhne nohy a naznačí, co by chtěl. Kleknu si mu mezi nohy, a pokračuju v honění. Pak se přiblížím víc a zas cítím tu omamnou vůni pánského přirození. Špičkou jazyka začnu dráždit na koulích a přitom pořád honím. Klouže to úplně samo z toho jak vypouští šťávu. Pak mu přetáhnu předkožku úplně na doraz a jazykem olíznu žalud kolem dokola. Přisaju se na špičku a vychutnávám si šťávu, kterou vypouští. Její lehce slaná chuť mě vzrušuje. Vložím si jeho penis do úst a jazykem celou plochou třu ze strany na stranu uzdičku a spodní část žaludu. Pak jej přitisknu na horní patro a začnu ho doslova obšukávat. Strkám si jej dovnitř, nechám jej prorážet mezi jazykem a patrem, a zas ven. Dovnitř a ven, dovnitř a ven. Vyndám jej z pusy a jazykem olizuji kolem žaludu, ještě párkrát a cítím, jak mu v něm začíná cukat. Obejmu ho rty těsně za žaludem a jemně hýbu hlavou dopředu a dozadu a špičkou jazyka jej dráždím zespodu. Cítím, jak mi chytá hlavu, abych nemohl uhnout a začíná stříkat. Mám jeho žalud v puse a jazykem mu stále kroužím po špičce, dokud nevystříkne poslední kapku. Hořkosladká chuť spermatu mi plní pusu. Uvolním mu ptáka a vychutnávám si tu chuť. Postupně polykám a on mezitím beze slova odchází. Sednu si na lavici, abych se trochu vydýchal a uvažuji, že si zajdu na chvíli dáchnout do odpočívárny.

Podobne opowiadania