Na služební cestě - soutěžní

6 cze 2022 · 2 886 wyświetleń masaznik007

Měl jsem jet na služebku. Ale nestál jsem o to. Doma špatný žena, jak jsem zjistil si to užívala všude jen ne semnou doma a do toho moc práce a únava. Však to znáte a najednou ještě šéf řekne pojedeš do luxus hotelu, co by si ještě chtěl… No ber to jako poděkování a dovolenou. Kolegové mi záviděli a řekli, že si to určitě užiju, protože tam je hezky.

Nadešel den a vyrazil jsem do lázeňské lokality a zjistil jsem, že od nás z práce jede ještě Monika. Znal jsem ji až moc dobře, protože jsem ji před lety tajně miloval. Byla krásná dobře stavěná pětatřicítka.
Pozdravili jsme se dostal jsem polibek na přivítanou a ujali jsme se hrdé prezentace firmy. Náš sortiment měl svoji kvalitu a tak jsme byli pořád v jednom kole. Přišel večer a s ním i společenský raut. Nesnášel jsem tyto akce, ale reprezentace firmy musela být. Monika mě utěšovala, že bude dobře a že si to zcela jistě užiju. Myslel jsem si své, ale odporovat jsem jí už neměl sílu.
Akce probíhala podle zajetých kolejí povrchní kecy a hodně jídla a alkoholu. Ale nebavilo mě to. K půlnoci mi Monika řekla, že je čas myslet i na sebe. Nechápal jsem ji, ale zavelela jdeme ke mně na pokoj. Posadila mě do křesla a se slzami v očích mi chtěla povědět, jak se má i ona zle. Má milionáře, ale i on už si našel mladší a hezčí. Pak mi sedla na klín a chtěla politovat. Hladil jsem ji po zádech a v tu chvilku Monika vstala a řekla dej mi prosím minutku musím se upravit.
Po chvíli se vrátila z koupelny. Vlasy vyčesané do drdolu. Výrazná rtěnka úplá průsvitná blůzička pod kterou se rýsovaly ňadra a k tomu kožená sukýnka a samodržící punčošky. Botky na jehlách a lišácky si to zamířila ke mně. Vzala si slovo a začala tím, že ví že ji miluju dlouho. A že ji mrzí, že sem nebyl víc akční, protože už před lety mě chtěla. A že se nemám doma trápit, že dnes zažiju krásný večer.
Rozkročila se a sedla mi na klín. Asi je zbytečné Vám popisovat, co nastalo dál. Monika na nic nečekala a už jsem měl její jazyk v puse. Počínala si mrštně a zkušeně a opravdu věděla, co dělá. Začala mi svlékat košili a hladila mě a já jsem ztratil poslední zábrany. Doma mě stejně už nic nečekalo a tak jsem se nechal unášet touhou mé dávné lásky.
Monika mě pomalu svlékala a i na ní bylo vidět jak moc to chce. Zvedl si sukýnku a mrštně mi klínem jezdila po kalhotech. Už jsem to nevydržel. Otočil jsem si ji a položil na stůl a začal jsem si jí lízat. Byla navoněná, upravená a připravená na vše, co mělo přijít. Lízal jsem si ji od zadečku až nahoru a ona jen vzdychala a chtěla víc. Pak mi hlavu tlačila do kundičky a já jsem se dostal i díky tomu hodně hluboko. Chutnala úžasně a chtěl jsem ji víc a víc. Hladil jsem ji kde jsem jen dosáhl a pořád jsem byl na expedici v kundičce a nehodlal jsem ji jen tak ukončit. Monika mi z to dávala šťávičku, která se linula ven vstříc mému jazyku.
Pak se zvedla a řekla pořádně mě opíchej. Ukaž mi jak moc mě chceš a jak moc se chceš pomstít ženě. Kombinace všech těchto faktorů ze mě začala dělat zvíře. Řekl jsem si, že Monika by měla dostat, co si zaslouží i za ty řeči. Ale Monika to měla vše ve své režii. Opět si mě posadila na židličku a nasedla si na mě a pomalu si ho pouštěla do sebe. Cítil jsem každý kousek jak do ní vstupuje. Její slastný výraz jen napovídal, jak moc si to užívá a jak moc to chce. Pomalu zrychlovala a i její vzdechy nabývaly na síle. Chtěl jsem, aby byla potichu, ale jen mě okřikla, že nás tu stejně nikdo nezná. Otočila se ke mně zády a dostávala ho ještě hlouběji do sebe. Bylo to ohromující a nepopsatelné. Pak si klekla na všechny čtyři a já na nic nečekal a už jsem byl zase v ní. Byla tak živelná a přesto něžná a taková jakou jsem si ji roky představoval. Přirážel jsem jak zběsilý a cítil, že to na mě jde. I Monika to cítila a měla plán, který dostával reálné obrysy. Položila se na záda a hned jak jsem si na ni lehnul už mě obtočily její nožky a bylo jasné, že chce aby vše skončilo v kundičce. Dala si záležet a já jsem už neměl ani chuť vzdorovat, protože byla prostě neskutečná. Vystříkal jsme poctivě vše, co jen šlo a Monika mě zahrnula přívalem polibků a řekla, že tak krásně to už dlouho neměla. Ráno jsme šli na snídani a naši sousedé z okolních pokojů se jen usmívali. Bylo jasné, že to galapředstavení mělo asi i fanoušky. Po snídani jsme odjížděli domů a Monika si na mě vzala telefon. Myslel jsem si, že to byl románek na jednu noc, ale vše bylo jinak. Doma už o tom žena věděla a jen řekla to je dobře aspoň nebudeš mít problém s rozchodem. No to jsem tedy neměl, protože jsem zase zažil jaké to je být milován. A večer se mi ozvala Monika, že mě musí vidět. No že to byla dlouhá noc nemusím psát… Ale já jsem se chystal poděkovat šéfovi, že mě na tu služebku poslal. Monika se nakonec stala mojí manželkou a po jejím rozvodu jsme měli dost peněz i vzpomínek a naše nocí byly neskutečně dlouhé. No a za pár měsíců nás čekalo překvapení. Malé milé a krásné po ní a prý zplozené právě na služební cestě.
Takže na služební cesty si nemůžu stěžovat a člověk tam může prožít mnohé.

Podobne opowiadania