Oslava narozenin s překvapením

12 paź 2022 · 5 927 wyświetleń Sprosta_kurva

Partnerka slaví narozeniny, dlouho jsem přemýšlel jaký dárek zvolit a nakonec jsem jí napsal vzkaz, ať si sobotní večer naplánuje naprosto podle sebe a bez zábran, povoleno je naprosto vše! A podtrhl jsem tento důležitý dodatek. Když jsem byl v práci přišla mi sms - a opravdu je povoleno naprosto vše? Ano samozřejmě, chci aby to byl tvůj večer a užila sis ho podle tvých představ.

Sobotní večer, zašli jsme do naší oblíbené restaurace a objednali si oblíbené víno. Usmívala se, jsem rád že se ti dnes večer líbí - usmála se na mne ještě víc, chytla mne za ruku a dodala - ještě večer nekončí, možná tě dnes překvapím, ale užijeme si to oba, možná budu i dominantní, možná subinkou. Šibalsky se usmála a po večeři jsme zamířili k ní domů.

Sotva jsem zul boty, ihned mi zakryla tvář šátkem aniž bych se rozhlídnul v jejím bytě. Dala mi ještě obojek s vodítkem, pojď na čtyři a následuj mne do ložnice ty můj otroku! Poslušně jsem po čtyřech se odplazil podle jejího směru trhání za vodítko do ložnice. Tak si hezky lehni na záda na postel! Lehnul jsem si a ihned jsem ucítil že mne spoutala k rámu postele, ruce do rohů postele. Zakryté oči, pevně mne uchopila můj tyčící se penis, pevně jej uchopila u kořene a začala rovnou divoce kouřit. Áááách anooo, to je nádhera! Myslel jsem že mne ihned udělá takovým tempem, divoce mi ho kouřila a vsunula své ruce pod můj zadek aby si mne ještě hlouběji vsunula do svých úst a omotávala svůj jazyk kolem mého penisu! Hluboce si jej několikrát zasunula, pak dlouze, vytáhla jej ze svých úst - chutnáš nádherně miláčku, ještě si to dnes vychutnám, chci abys mi pořádně vystříkal pusinku, těším se, ale ne tak rychle!

Odstoupila ode mne, slyším jen kroky, jak odchází z místnosti - po chvíli se vrátila a co to, co to slyším? Ona si to asi dělá, vždyt tak hlasitě vzdychá, sténá! Jooo, jooo lízej, dělej lízej mi tu mou kundu! Cože??! Tak asi někdo další přišel. No ale... Máš tak krásné péro, vysauji ti ho, už se těším až mne s ním omrdáš! Zaslechl jsem její hlas a už jen zvuky jak mlaskají její rty, kouří někoho. Dělej chyť si mne a mrdej, vymrdej mi tu moji mokrou kundu! Plesk! Uslyšel jsem plácnutí přes její zadek a jak tvrdě ho do ní přirazil! Áááách jooo, to je ono, dělej mrdej mne jako děvku! Dělej! A slyšel plácání jejich divokého tempa přirážení.Joo, jooo mrdeeej, šukej mneee, šukej, pořádně mi to udělej! Jooo, jooo... brzy už budu, krásně šukáš, přidej, ještě ještě joooo... já brzy buduuu! Ááááchh anoooo, já budu stříkat! Šukeeejj... jooooooo užžžž a uslyšel jak začala stříkat. Noooo to bylo krásné mrdání! Začala mne zase kouřit, podala nějaký gel a začala mi olejovat můj penis a roztírala gel všude po mém penisu a zadku, začala mi jej roztíral i po mém análu. Pojď si lehnout nade mne do 69ky, pojď mi ji vylízat do sucha! Hurráá, zabořil jsem svůj jazyk do její mokré kundičky, hluboce jsem ji začal strkat jazyk a vylizovat tu její kundičku, i ona mne začala pomalu kouřit, plácat přes zadek - tak pojď mrdat! Zazněl rozkaz a už jsem cítil jak mi roztahuje mé půlky, přejela prstem s olejem po mé díře a ... já jsem ucítil něčí pevné ruce jak mne právě chytli za boky a ona mu olíznula péro několikrát, pak mu ho položila na kraj mé díry - já se celý chvěl vzrušením - když zaznělo - dělej omrdej ho! Sotva to dořekla už jsem ucítil jak ho do mne přirazil až po kořen - to je ale velké péro! Měl ho fakt velkého, pomalu ho do mne zasouval, plácnul přes zadek a já dál lízal její kundu, i ona pomalu kouřila mé péro - ale postupně začala zrychlovat kouření i on postupně zrychloval tempo svých přirazů, když po chvíli ho do mne opravdu tvrdě a divoce přirážel až jsem hlasitě křičel, sténal a zapoměl jí lízat kundičku. Divoce mi ho kouřila, už jsem cítil jak mi v něm škube a ještě rychleji přirážel, když začal křičet jooo jooo - vytáhl jej ze mne a začal stříkat pořádnou dávku spermatu na mou díru, můj penis a její tvář, poslušně mu ho olízla, slízala vše a stačilo jen párkrát pusou přejet po mém penisu a já stříkal velkou dávku přímo do jeji pusinky nenasytné.Cítil jsem jak po mé díře stéká ještě jeho horké sperma.

Waaauu, to byla jízda! Převalila se vedle mne, sundala mi masku a já najednou poprvé spatřil vysokého, sportovního mladíka jak se usmívá s jeho velkým přirozením, který je znovu připraven, lehl jsem si teď já nad ni a začal ji lízat, když on dal k mé tváři jeho penis - bez váhání jsem mu ho začal kouřit a on ho po chvíli znovu přirazil do její kundičky, kteoru jsem já u toho lízal, hlasitě sténala a užívala si to, ještě jednou se udělala - střídavě jsem ji lízal kudničku a kouřil jeho péro až ji postříkal kundičku a můj nastavený jazyk. Nádherný večer, opravdu jsme si jej všichni užili i s připojeným hostem!