BDSM lekce u nás doma…

1 lis 2022 · 2 373 wyświetlenia Beloveamazing

Poslední dva roky u nás doma provozujeme bdsm hrátky. Manželka je dominantní a já se ji rád podřizuji. Nedávno jsem zažil opravdu skvělou “lekci” …

Po sprše přicházím do obýváku a žena mi zavazuje oči a ruce a přikazuje mi kleknout. Viděl jsem, že má místo domluvených pomůcek připravenou ještě plastovou misku a čokoládu nalámanou na čtverečky. Když jsem klečel tak mi začala olizovat špičku penisu a honit mi ho tak, že jsem se brzy udělal. Všechno moje sperma zachytila do připravené misky a řekla mi ať se k ní předklonim a klečím u ní jako pes u svojí misky.

Řekla mi, že jde do sprchy a že můj úkol je vylízat a spolykat svou mrdku. Na to jsem neměl po ejakulaci chuť. Jak se ale nějakou dobu sprchovala a já tam klečel nahý na čtyřech s vyšpuleným zadkem, začala mě najednou představa slízat své sperma velmi lákat, tak jsem se do toho pustil. Byl jsem překvapen, když mi polykání nedělalo takový problém, spíše jen chuť semene na kterou jsem nebyl tolik zvyklý. Když přišla žena ze sprchy, pochválila mě a odměnila mně první čokoládou.

Přikázala mi, abych se otočil na záda. Lubrikantem navlhčila můj anál a začala mi do něj zasouvat anální kolík. Řekla ať si u toho vyhonim i s pouty. Opět jsem stříkal během chvilky. Tentokrát jsem hltal sperma ze svých a jejich rukou hned.

Opět byla odměnou čokoláda. Moc se těším, co zažiji příště.