Sestry v akci - soutěžní

10 lis 2022 · 2 298 wyświetleń trimerus

S kamarádkou jsem se seznámil na erotickém serveru zaměřeném na latex a podobné fetiš věci. Líbili se mi její fotky v průsvitném latexovém catsuitu a jí se zase líbilo, že jsem rád podřízen ženě. Takže jsme se začali občas scházet a provozovali jsme lehce perverzní fetiš a bdsm hrátky. Nebyla domina ale dobře zvládla cokoliv čím by si mě mohla podrobit i uspokojit, včetně svazování a práce s bičem.


Jednou jsem byl na cyklovýletě, venku bylo hezky a já byl celkem nadržený, tak jsem na odlehlém místě u vody udělal pár nahých fotek a poslal je kamarádce. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Napsala mi, že zrovna sedí v kavárně se sestrou a ukazuje jí moje fotky. A sestra prý, jestli by jí mě nepůjčila, že vypadám dobře a ona zrovna nemá do čeho píchnout, protože se s dlouholetým přítelem rozešli.


Trochu mě to zaskočilo, že mě takhle veřejně ukazuje ale i vzrušilo a představy se rozjely naplno. Napsal, jsem, že jasně a pak už jsem to nerozebíral a pokračoval v cestě.


Asi za týden jsme měli domluvené rande s kamarádkou, s tím, že tentokrát ona zajistí prostory na celý víkend.
Po srazu v kavárně a kafíčku, mě zavedla do bytu, celkem útulného a po koupeli a otevření lahve vína, mi rozhodně řekla: ,,svlékni se a lehni si na to letiště" a ukázala prstem na postel potaženou černým prostěradlem. Moje vzrušení bylo už tak vyšroubované a po tom rozkazu mi z péra jako na povel ukápla velká kapka, kterou nešlo přehlédnout.
,,Koukám, že jsi náležitě vzrušený" a pobídla mě poplácáním po zadku abych si lehl na záda.
Vzala šátek a zavázala mi oči a povídá: ,,teď si tě pěkně přivážu k posteli aby ses nemohl bránit a pak si tě pěkně podám" a zasmála se. Já jsem se zmohl vzrušením jenom na slaboduché: ,,ano prosím".


Během chvíle jsem měl uvázané ruce i nohy k nohám postele a ležel jsem roztažený a natažený a čekal co se bude dít.

Asi po půl minutě ticha jsem ucítil jak si mi sedla na obličej v kalhotkách, tak abych nemohl dýchat. Párkrát mi profackovala péro, z kterého museli létat provazy. Pak vstala a dala mi olízat svoji ruku se slovy: ,,pěkně si olízej co sis vypustil, tááák hodný kluk", a ještě mě poplácala po tváři.
Pak se zvedla a beze slova odešla. Nechala mě tam s mým tekoucím vzrušením a zavázanýma očima dusit ve vlastní šťávě.


Trvalo to snad půl hodiny a já už trochu začínal panikařit, když se otevřely dveře. Cítil jsem jak se uvelebuje na postel a péro se mi opět po chvilkovém ochabnutí napnulo. Začala mi jezdit rukou po těle a najednou jsem měl ruku v puse, která začala jezdit sem a tam a chytala mě za jazyk a hrála si s ním. Ovšem v tom samém okamžiku mi další ruka chytla koule a začala si nimi hrát, tahat za ně a mačkat a další ruka mi začala honit péro. Jenom jsem hekl překvapením. S plnou pusou jsem toho moc říkat nemohl ale bylo to tak vzrušující, že jsem se jenom začal kroutit do rytmu a vycházel všemu vstříc a vůbec jsem neřešil počet rukou.
Natahování a mačkání koulí bylo chvílemi extrémní, přesně tak mi to vyhovuje abych je cítil a to moje vzrušení umocňuje. Honění ptáka se střídalo s leštění žaludu ale v pomalém rytmu.


A náhle přišla změna ucítil jsem na obličeji mokrou kundičku a celá moje hlava se zabořila mezi nohy. Neměl jsem na výběr mohl jsem jenom kmitat jazykem v kundičce a vzdychat do ní.


Dole došlo také ke změně. Cítil jsem jak jsou moje koule vysávané pusou a chvílemi tak silně, že jsem se neubránil výkřiku bolestí, který ale stejně zanikl v mokré kundě. Tak jsem aspoň trochu kroutil pánví ale bolest za chvíli pominula a pusa se také přemístila na mé péro a už lačné sála. Pomalu ho přejížděla jazykem, pak ho si ho strčila až do krku a takhle to střídala a já myslel, že jsem v jiné galaxii. Vzrušení mi projíždělo jako mráz celým tělem a automaticky jsem se snažil přirážet.


A zase nastala změna, mokrá kundička se zvedla z mého obličeje a sotva jsem stačil popadnout dech už jsem měl dlouhý mokrý jazyk až v krku. Rejdil mi v puse, pak mi ho sál a takhle jsme se chvíli líbali.
Až došlo ke změně zase dole a to, že mi náhle zajel do zadku navlhčený vibrátor a začal mi masírovat prostatu ale zároveň péro bylo pořád v péči lačné pusy, která teď spíše obezřetně sála žalud. Byla znát ta koordinace pohybů a já už věděl, že jsem nikdy nic podobného nezažil a také jsem věděl, že nechci aby to skončilo.

Ale stalo se. Náhle vyjel vibrátor, pusa pustila ptáka a druhá pusa pustila můj jazyk a najednou se mě nikdo nedotýkal, nikdo nemluvil, prostě klid. Začal jsem sebou šít a prosit, že chci ještě, že je miluju, že jsou bohyně jenom ať pokračují. Při tom mém výlevu jsem pokračoval v pohybech pánví směrem nahoru jak jsem byl rozjetý.


Ale nic nepřišlo, kromě toho, že najednou jsem měl dole šátek a viděl jak vedle mě na posteli sedí dvě stvoření v latexových oblečcích a kuklách a ještě měli sluneční brýle aby jim nebylo vidět do očí.
Obě stejně drobné postavy a podobně velká prsa, která byla navíc lisována v upnutém latexu.
Neřekli ani slovo a dali mi přečíst nápis na papíru.
,,Musíš mě poznat (myšleno mojí kámošku Mirku) jinak dneska nestříkáš a obě nás uděláš jazykem.
Jako pomoc můžeš 1 minutu osahávat naše kundy".
Koukal jsem na to vyděšeně i na ně, vůbec jsem netušil, která z nich je Mirka, protože nebylo z nich nic vidět ani vlasy. Jenom červeně namalované rty, které už byly také dost rozmazané.
Najednou si mi každá sedla na jednu ruku a já jim mohl rejdit v kundičkách. Péro začalo okamžitě pulzovat a já přemýšlel a vzpomínal jaký najít záchytný bod k určení kdo je kdo.


Obě byly mokré, vyholené, poštěváky byly také na stejném místě. Až mě došlo, že Mirka má pysky jako motýlek, tak jsem je začal zkoumat a prstami natahovat až jsem uslyšel vzdychnutí.
Když jsem je náležitě prohmatal a zjistil, které jsou větší, tak jsem za ně silou zatahal až vykřikla a zvolal jsem: ,,ty jsi Mirka".
Obě se v tu chvíli začaly chechtat a naráz si sundaly kukly a rozhodily vlasama a já zjistil, že jsem se trefil a ona mě láskyplně a s radostí dlouze políbila.
,,Tohle je moje ségra Anička a s tvým pérem se už seznámila, tak teď ještě s tvojí hlavičkou" a také mě začala líbat. Dlouze a vášnivě a já věděl, že začíná jízda mého života.

Nick
Region
Slavi_slave Slavi_slave
Czech Republic Hlavní město Praha
vonavej vonavej
Czech Republic Hlavní město Praha
osaton osaton
Czech Republic Liberecký kraj
OtrokEM OtrokEM
Czech Republic
DobryDuch DobryDuch
Slovakia Trenčiansky kraj
2derick2 2derick2
Slovakia Košický kraj
bobleesvager bobleesvager
Czech Republic Plzeňský kraj
1974marty 1974marty
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Stydlin76 Stydlin76
Czech Republic Jihočeský kraj
DOPENO DOPENO
Czech Republic Vysočina
Drachirov Drachirov
Czech Republic Moravskoslezský kraj
SIMATOM SIMATOM
Czech Republic Liberecký kraj
Donna43 Donna43
Slovakia Bratislavský kraj
dca dca
Slovakia Trenčiansky kraj
marcik marcik
Czech Republic
KAL1 KAL1
Slovakia Trnavský kraj
imanol imanol
Slovakia Žilinský kraj
JaToms JaToms
Czech Republic Královéhradecký kraj
1medvidekl 1medvidekl
Czech Republic Liberecký kraj
fetishfotocz fetishfotocz
Czech Republic Moravskoslezský kraj

Podobne opowiadania